Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen,kevés lett volna az is...Bányász írta:Az a gáz,h még az x is kevés az OM-nek ha jól tudom...miihii írta:az OM berámolt eddig hármat a másodikban![]()
Csak semmit nem ér,amíg a Bordeaux is nyerőben...![]()
Nem baj majd jövőre visszatérünk a csúcsra.
Az a gáz,h még az x is kevés az OM-nek ha jól tudom...miihii írta:az OM berámolt eddig hármat a másodikban![]()
Csak semmit nem ér,amíg a Bordeaux is nyerőben...
Vezet a Bordó!lui1698 írta:Félidőben:
Marseille - Rennes 0-0
Caen - Bordeaux 0-0
Hajrá Bordeaux
Hát inkább országos kettesnek mondanámBojan Krkic írta:A Marseille szerintem elvesztette a bajnokságot![]()
Hát,ézzük csak a sorsolást az utolsó két fordulóra
Marseille:
ASNL-el idegenben és hazai pályán zárnak a Rennes ellen
A Nancy tavaly a Lyon nyakába volt nagyon sokáig de idén leeresztettek,hát,reméljük nyerünk,a Rennesnek meg van egy Michel Bastos-a aki képes egy meccset eldönteni ha lesz egy olyan rövidzárlat mint még anno a Lorient ellen (10 perc alatt 3 gól hazai pályán![]()
és akkor a Bordeaux:
AS Monaco ellen hazai pályán és idegenben zárnak az SM Caen ellen, hát igen valamit a Monaconak kell villantania,mert a Caen elleni meccs országos egyesnek néz ki (bár a Valenciennes ellen is annak tünt a Lyonnak)
szal......Allez l'OM
Bizony,sajna nem jött jól ez a zakó a Lyontól otthon...Bojan Krkic írta:A Marseille szerintem elvesztette a bajnokságot![]()
Hát,ézzük csak a sorsolást az utolsó két fordulóra
Marseille:
ASNL-el idegenben és hazai pályán zárnak a Rennes ellen
A Nancy tavaly a Lyon nyakába volt nagyon sokáig de idén leeresztettek,hát,reméljük nyerünk,a Rennesnek meg van egy Michel Bastos-a aki képes egy meccset eldönteni ha lesz egy olyan rövidzárlat mint még anno a Lorient ellen (10 perc alatt 3 gól hazai pályán![]()
és akkor a Bordeaux:
AS Monaco ellen hazai pályán és idegenben zárnak az SM Caen ellen, hát igen valamit a Monaconak kell villantania,mert a Caen elleni meccs országos egyesnek néz ki (bár a Valenciennes ellen is annak tünt a Lyonnak)
szal......Allez l'OM
A Marseille csak x-elt, de így is 7 pont. Holnap a Bordeaux beérheti őket, ha nyer a Sochaux ellen. Innentől kezdve 2 esélyes. Az egymás elleni a Marseille-nek kedvez, a gólkülönbség kb hasonló, nem tudom mi dönt. Tudja esetleg valaki?ozsimiki írta:azt hiszem végleg eldőlt,h nem lesz 8adszor is bajnok a Lyon...
Valenciennes-Lyon 2-0
ezt nem hozzák már be, több mint 6 pont lesz a hátrány...
Azért a Barcában jó volt, az első két évében mindenképp. A Romaban se volt rossz, sztem vissza is sirják, mert azért elférne abba a nyomorék csapatba. Nem meglepő, h egy PSG szintű csapatban meg húzóember 30-on felül is.barca99 írta:És ki lőtte a PSG egyetlen gólját? Ludo...Barcában nem ment neki, Romában nem ment neki, erre még öregebben húzóembere a PSG-nek.
Csak livescore-on követtem, de a PSG piroslapja után kaptak két gólt, valószínű, hogy azon ment el a meccs.