Meg az a pénz, amit vélhetően fizetni kéne érte, az sok lenne a padozáshoz...TZS írta:Igen, ezt én is így érzem, talán túl erős ahhor Srna, hogy elfogadja a másodhegedűs szerepet itt, de ki tudja.lionelmessi19 írta:
A Srna dolog nagyon szimpi.Csak padozni őt kicsit túljónak tartom.
Igen, ezt én is így érzem, talán túl erős ahhor Srna, hogy elfogadja a másodhegedűs szerepet itt, de ki tudja. Mindenesetre nem járnánk rosszul vele.lionelmessi19 írta:
A Srna dolog nagyon szimpi.Csak padozni őt kicsit túljónak tartom.
Azért ez az ajánlat nagyon durva Eto'ra nézve. Hol lenne már ennyivel jobb Ibra? Már ha jobb..... Remélem nem lesz ebből semmi!Titinho írta: A "La Gazzetta" egyébként már tényként ír a Barca új ajánlatáról is, amit a klub Ibrahimovic-ért tett. Az ajánlat a következő: 30 milió €+Eto'o. Az olaszok szerint ezt el is fogadná az Inter is. (Ez a vliág szégyene lenne)
Inkább ne...azon a palin átok ül. A Zaragozába ott volt Oliveira, kiestek. Most a Betisben ott volt Oliveira, kiestek. Sőt ha még azt is hozzáveszem, hogy mindkét csapatban ott volt mellette a szélen Sergio Gárcía is akkor már tényleg átokról beszélhetünk.lionelmessi19 írta:![]()
Ricardo Oliveira a Betisben játszik nem?
Most kiestek, szerintem elég jó áron megszerezhető lenne.
Nélson-t én is szeretem, már a Benficában tetszett a játéka. Tavaly is kardoskodtam, hogy hozzuk el Dani Alves cseréjének.erre én is gondoltam. Nelson, Emana, SergioG...
erre én is gondoltam. Nelson, Emana, SergioG...lionelmessi19 írta:![]()
Ricardo Oliveira a Betisben játszik nem?
Most kiestek, szerintem elég jó áron megszerezhető lenne. A leeső csapatokat mindig jól ki lehet zsákmányolni...
Nem mondanám hogy feltétlen szükségünk van rá, mert sokkal inkább igazi balszélsőt hoznék, de akár még azon felül is Oliveirát. Egyszerűen csak mert megéri, nem pedig mert kéne vhova nagyon..
nyilván nincs sok alapja, csak ugyanazok amik az eurobarcán találhatók. Az nso már azt is megírta, hogy Kaká a madridé...zolee008 írta:a nemzeti sportot olvastátok már? guardiola elakarja küldeni etot................?
Akkor csúnyán benéztemFecooo írta:ezt nagyon benézted bocsi
nézd meg a sajtótájékoztató időpontját
Pep csak ironizált![]()
Pep azt márciusban nyilatkozta a Bayern meccs előtt, irónikus hangnemben.Ilúvatar írta:most lehet hogy nagyon félreértettem, de a cikk nem azt mondja, hogy Ribéryt már le is igazoltuk? a Pep interjúnál. Ez tuti?
ezt nagyon benézted bocsiIlúvatar írta:most lehet hogy nagyon félreértettem, de a cikk nem azt mondja, hogy Ribéryt már le is igazoltuk? a Pep interjúnál. Ez tuti?
Hát ez bizony ugy látszik, csak téged zavarvégülis menjen csak a realba kaka ,ibra,cr...
minket semmi nem zavar...
ébresztő!!!
Sivát Henry helyére? Minek?LPKeke írta:Megindult bennem az ihlet,leírom.
Samu: az lenne a legjobb megoldás, ha plusz 2-3 évet hozzácsapnánk a szerződéséhez. Így maradna, ha mégis el kéne adni, formahanyatlás, sérülés, stb, akkor biztosítva lenne hogy pénzt kapunk érte. Azért sem szabad eladni,mert szerintem Ibrának is kell majd egy kis idő mint Henrynak és ezt nem kockáztathatjuk, plusz még ott van Bojan aki csak fejlődik és előbb-utóbb ott kopogtat az ajtón kezdőként.
Rybery: sokoldalú bla-bla-bla...szóval kellene, de van más lehetőség is: Silva. csodálom h senki sem hozta még fel. Tavaly állítólag közel kerültünk hozzá, most miért nem lehetne? Nagyon beütött a pénzügyi válság a Valenciánál (abbahagyták a stadionépítést, el kell adni játékosokat hogy tudjanak működni). könnyebb lenne őt megszerezni mint a franciát és nem lenne túl nagy gond a beilleszkedéssel sem. Sajnos így szerintem Henry szenvedné el a mellőzést, de hosszú a szezon és ő is már túl van a csúcson és különbenis, nincs olyan oladlunk mint a jobb és nagyon egyoldalúak lettünk az elmúlt egy évben és taktikai szempontból jó lenne ott az új játékos.
A középpályára is kell vérfrissítés, Gudjózsi nem marad az biztos, oda kell egy támadó szellemű kp és itt szerintem Gai Assulin is képbe kerülhet és annyi meccsen szóhoz tud majd jutni mint Gudi.
Védelem: középső védő nem kell, igaz Cacerestől többet vártam és lehet el kéne küldeni kölcsönbe, Henrique-t meg bevetni. Saltor jöjjön cserének, balra meg nem tudom mi legyen. 2 opció: silvinho el, abidal marad és vkit, mondjuk lahmot tudnám csak elképzelni ide. Vagy abidal el és silvi marad,csak ezzel az a gond hogy ő is öregszik és max 1 évig tudnám elképzelni és ő a támadásokban jó és nem a védekezésben, ezért jobb lenne ha abidal maradna, bár kétségeim vannak a képességeivel kapcsolatban, mert ebben a szezonban semmit nem csinál igazán.
Kapus: Valdes bizonyított, annak ellenére hogy tudjuk milyen lepkékre képes, Pinto bevált, Jorquera nagyon nem érzi szerintem jól magát 3.-ként, el kéne engedni.
szerintem ennyi elég is lenne, igaz ott ez a keirrison gyerek, de egy összefoglalóból ne induljunk ki.
Aha inkább igazoljuk le Ibrát! Lehet nem fog játszani, de legalább majd nem lesz a madridé, és Piquének nem kell fogni.tudomka958 írta:akkor te már elégedett is vagy,hogy pique-nak csak ibrát kell majdcurrahee írta:az Eto'o-s dolgot nem tom elhinni. mármint h nem kéne Samu Pepnek. az vmi kamu lehet csak h bszogassák megint szegény kamerunit....
jah és ehhez hozzácsatolva v ebből következve mivel Samu marad Ibra nem jön!!!
és nincs miről beszélni!! Ibra ha elmegy az interből akkor tuti a madridba fog menni.
amugyis Ibra nevét vki itt hozhatta fel mint érkező Eto'o helyére... ennek az egész dolognak egy cseppnyi valóságtartalma nincsen!!
fognia az el classicon...
ébresztő,ha jövőre nem akarunk keseregni!!!
Igen jól mondod! Menjen csak mind! Ebbe a Barcába pillanatnyilag egyik se fér be... A real meg ha ezeket megszerzi, vagy védőt megint nem fog venni (normálisat) és akkor jöhet bárki, ha nem lesz valamirevaló védelem.tudomka958 írta:végülis menjen csak a realba kaka ,ibra,cr...
minket semmi nem zavar...
ébresztő!!!