Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.06.03. 12:32:25

srna pont jó lenne. de csak akkor, ha baloldalt játszana :D az egyik legjobb szélső hátvéd, csakhát itt van már a legjobb(dani alves 8) ). cserének tényleg túl jó, meg el se jönne tartaléknak, rengeteg topcsapatba beférne. csak ide nem :D am nekem balhátvédnek még mindig clichy lenne az álmom 8) de ő állítólag nem célpont... baldoldali támadónak meg huszti!!! :lol:
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.06.03. 12:32:17

Annyira pedzegetik ezt az Eto'o menesztést, hogy kezdem megsajnálni a kamerunit!Én kedvelem nagyon!És ezek a pletykák (ha igazak, ha nem) szerintem gusztustalanok és hálátlanok Rá nézve!Az meg, hogy Ibra Eto'o csere hát nem tudom!Lehet most megköveztek, de Én személyszerint bírom a svédbosnyákot na nem mindig meg magát a jellemét hanem szerintem egy olyan kvalitásokkal bíró játékos aki kinőtte az Intert és az Olaszbajnokságot és egy esetleges Barca-ba történő igazolása igencsak lendítene a karrierjén!Sőt úgy gondolom jelentősen eredményesebb is lehetne mármint góllövésben!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2009.06.03. 12:33:31-kor.
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.03. 12:31:18

TZS írta:
lionelmessi19 írta:
A Srna dolog nagyon szimpi. :) Csak padozni őt kicsit túljónak tartom.
Igen, ezt én is így érzem, talán túl erős ahhor Srna, hogy elfogadja a másodhegedűs szerepet itt, de ki tudja.
Meg az a pénz, amit vélhetően fizetni kéne érte, az sok lenne a padozáshoz... :)
TZS
Capitá del Barça

2009.06.03. 12:30:13

lionelmessi19 írta:

Igen, ezt én is így érzem, talán túl erős ahhor Srna, hogy elfogadja a másodhegedűs szerepet itt, de ki tudja. Mindenesetre nem járnánk rosszul vele.
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.03. 12:27:44

Gyakorlatilag minden nagyobb spanyol médiában Kaká mellett Ibra és a Barca van a címlapon. Csak lehet valami ebben?! Vagy csak a katalán sajtó így akarja lenyomni a madridit? :D
Mindenesetre nekem vegyes érzéseim vannak Ibrával kapcsolatban. Egyrészt ilyen kiszolgálással, ami a Barcában van, szerintem óriásit tudna alkotni. Másrészt szerintem egy nehezen kezelhető figuráról van szó, aki enyhén szólva nagyképű.
Azt viszont őrültségnek tartanám, hogy Eto'o-t adjuk cserébe és még fizetünk is 30 millát. Borzasztó rossz üzlet lenne. Azért a 30ért egy Ribéry-t, vagy egy Silvát meg lehetne szerezni, anélkül, hogy bárkit el kéne adni.
TZS
Capitá del Barça

2009.06.03. 12:25:54

Titinho írta: A "La Gazzetta" egyébként már tényként ír a Barca új ajánlatáról is, amit a klub Ibrahimovic-ért tett. Az ajánlat a következő: 30 milió €+Eto'o. Az olaszok szerint ezt el is fogadná az Inter is. (Ez a vliág szégyene lenne :? )
Azért ez az ajánlat nagyon durva Eto'ra nézve. Hol lenne már ennyivel jobb Ibra? Már ha jobb..... Remélem nem lesz ebből semmi!
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Andris
Adminisztrátor

2009.06.03. 12:24:20

Ez az átok duma azért ... :D
A másikat értem, nagy csapatban már megbukott egyszer.

De épp ezért írtam, igazából nincs rá szükségünk, de ha mittom 10 körül v esetleg alatt el lehetne hozni, akkor semmit nem vesztenénk vele jóformán. Próbálkozni lehet ilyen esetben.

A Gazetta meg hiába a legnagyobb olasz, rosszabb bármelyik spanyolnál.. najó talán az AS felveszi a kesztyűt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.03. 12:20:28

lionelmessi19 írta::idea:
Ricardo Oliveira a Betisben játszik nem?
Most kiestek, szerintem elég jó áron megszerezhető lenne.
Inkább ne...azon a palin átok ül. A Zaragozába ott volt Oliveira, kiestek. Most a Betisben ott volt Oliveira, kiestek. Sőt ha még azt is hozzáveszem, hogy mindkét csapatban ott volt mellette a szélen Sergio Gárcía is akkor már tényleg átokról beszélhetünk. :D :D
erre én is gondoltam. Nelson, Emana, SergioG...
Nélson-t én is szeretem, már a Benficában tetszett a játéka. Tavaly is kardoskodtam, hogy hozzuk el Dani Alves cseréjének.

Egyébként újabb név merült fel tegnap és ma a szélsőhátvéd posztra: az egyik Filipe, aki a Depor 23 éves, 182 cm magas brazil balhátvédje, viszont 2013-ig szól a szerződése, és így a Depor 14 millió eurót szeretne érte kapni, ami Txikiéknek soknak tűnik így elsőre.
A másik viszont már egy jobbhátvéd, ha Bruno Saltor nem fogadná el a Barca szerződését (bár tegnap már nyiltakozott, hogy mekkora lehetőséget jelentene neki a Barcában játszani), akkor a Shakthar 27 éves horvát válogatott jobbhátvédjét, Darijo Srna-t próbálná meg a klub elhozni.

A "La Gazzetta" egyébként már tényként ír a Barca új ajánlatáról is, amit a klub Ibrahimovic-ért tett. Az ajánlat a következő: 30 milió €+Eto'o. Az olaszok szerint ezt el is fogadná az Inter is. (Ez a vliág szégyene lenne :? )

Maradj inkább Samu... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.06.03. 12:13:37

ez a ricardo oliveira érdekes ötlet. jó focista, de ha úgy járnánk vele, mint a milan :? 32 tétmeccsen 3 gól... kicsit necces egy csatártól. meg azért még így is lenne 10 milllió körül, ami tényleg fele vagy harmadannyi, mint amennyiért vmi nagy játékost meg lehet szerezni, de mondom, nem biztos,h megérné, főleg, h valszeg krkic elől venne el játékperceket... meg oliveira már 29, nem túl fiatal(de nem is öreg 8) )
Kép
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.06.03. 12:05:33

azt ,hogy milyen erős a cserepadunk az utolsó fordulók igazolták amikor a fakó kapott lehetőséget...
aztán ha jövőre rájövünk,hogy mégis kellenének kész focisták valakik helyettesítésére meglepődünk,hogy nincs senki a piacon mert most nyáron igazolt le épp valahova!
mert azért ibra,ribery szintű játékosok nem félévente cserélnek csapatot...
most el akarnak jönni a jelenlegi csapatukból,megszerezhetők!ennyi...
és nincs olyan csapat amin nem lehet erősíteni...
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.06.03. 12:05:23

lionelmessi19 írta::idea:
Most kiestek, szerintem elég jó áron megszerezhető lenne. A leeső csapatokat mindig jól ki lehet zsákmányolni...
Nem mondanám hogy feltétlen szükségünk van rá, mert sokkal inkább igazi balszélsőt hoznék, de akár még azon felül is Oliveirát. Egyszerűen csak mert megéri, nem pedig mert kéne vhova nagyon..
erre én is gondoltam. Nelson, Emana, SergioG...
Andris
Adminisztrátor

2009.06.03. 12:03:49

:idea:
Most kiestek, szerintem elég jó áron megszerezhető lenne. A leeső csapatokat mindig jól ki lehet zsákmányolni...
Nem mondanám hogy feltétlen szükségünk van rá, mert sokkal inkább igazi balszélsőt hoznék, de akár még azon felül is Oliveirát. Egyszerűen csak mert megéri, nem pedig mert kéne vhova nagyon..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.06.03. 11:58:12

zolee008 írta:a nemzeti sportot olvastátok már? guardiola elakarja küldeni etot................?
nyilván nincs sok alapja, csak ugyanazok amik az eurobarcán találhatók. Az nso már azt is megírta, hogy Kaká a madridé...
zolee008
Barça C

2009.06.03. 11:47:40

a nemzeti sportot olvastátok már? guardiola elakarja küldeni etot................?
Deus
Boixos Nois

2009.06.03. 11:45:17

Fecooo írta:ezt nagyon benézted bocsi :D
nézd meg a sajtótájékoztató időpontját :D
Pep csak ironizált :lol: :lol:
Akkor csúnyán benéztem :)

Nem feltétlenül kell Ribéry szvsz, csak ne a madridba menjen...

Védősort kell erősíteni.
KépKép
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.03. 11:37:29

Etooval szerintem is hosszabbitani kellene, de azonnal. Ha nem irja alá, akkor jővőre ingyen mehet ami elég nagy luxus. Akkor sajnos,de idén el kellene adni, mert sokat ér. Azon a pénzen pedig lehet venni valakit. De jó lenne ha még 3-4 évet aláirna. Caseseresről és Hlebről sem mondanék le maximum egy jó transzfer esetén. Csak akkor többet kell játszatni. A 3 csatáros játékhoz kevés a mostani 4 támadó, még két oldalra kellene játékos. Ini joval aktivabb középen mint szélen.
Fecó
Eagico
Barça B

2009.06.03. 10:58:55

Ilúvatar írta:most lehet hogy nagyon félreértettem, de a cikk nem azt mondja, hogy Ribéryt már le is igazoltuk? a Pep interjúnál. Ez tuti?
Pep azt márciusban nyilatkozta a Bayern meccs előtt, irónikus hangnemben.
Azt jelenti: idióta bulvársajtó!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.03. 10:54:27

Ilúvatar írta:most lehet hogy nagyon félreértettem, de a cikk nem azt mondja, hogy Ribéryt már le is igazoltuk? a Pep interjúnál. Ez tuti?
ezt nagyon benézted bocsi :D
nézd meg a sajtótájékoztató időpontját :D
Pep csak ironizált :lol: :lol:
Deus
Boixos Nois

2009.06.03. 10:49:31

most lehet hogy nagyon félreértettem, de a cikk nem azt mondja, hogy Ribéryt már le is igazoltuk? a Pep interjúnál. Ez tuti?
KépKép
albicelesteX
A Vadász

2009.06.03. 09:56:07

Szerintem az a baj hogy sokan összerezzenek amikor meghallják a nagy neveket a reallal kapcsolatban!Én nem parázok ennyire mert azok "csak" játékosok!A Barcelona egy csapat!!!Egy nagyon nagy csapat!!!Ha megtartjuk a mentális erőnket és nem engedünk ki úgy egy sztárokkal megtűzdelt real nem lesz ellenfél mindaddig míg ott egyénieskedik egy két arc!Én megmondom őszintén a Man Utd.-et a másik legjobb csapatnak tartom ott is van sztár meg klasszis bőven!De ők össze is vannak rakva hála Sir-nek!És láttuk mit csináltunk velük májusban...Én nem fogok félni a madridtól mind addig amíg nem látom őket játszani a ligában menjenek oda bár mekkora nevek is!!!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.03. 09:39:58

végülis menjen csak a realba kaka ,ibra,cr...
minket semmi nem zavar...
ébresztő!!!
Hát ez bizony ugy látszik, csak téged zavar :lol: Mi ünnepeljük a BL győztes, bajnok, és kupagyőztes csapatot. Csak azért igazoljunk sztárokat mert a Madrid is, jaj haggyad már :lol:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.03. 09:39:46

Ha a teljes utolsó évet vesszük figyelembe ésszerűbb egy Piqué-Márquez belső védelemmel fölállni. Idén az volt a legstabilabb.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.03. 08:51:48

LPKeke írta:Megindult bennem az ihlet,leírom.
Samu: az lenne a legjobb megoldás, ha plusz 2-3 évet hozzácsapnánk a szerződéséhez. Így maradna, ha mégis el kéne adni, formahanyatlás, sérülés, stb, akkor biztosítva lenne hogy pénzt kapunk érte. Azért sem szabad eladni,mert szerintem Ibrának is kell majd egy kis idő mint Henrynak és ezt nem kockáztathatjuk, plusz még ott van Bojan aki csak fejlődik és előbb-utóbb ott kopogtat az ajtón kezdőként.
Rybery: sokoldalú bla-bla-bla...szóval kellene, de van más lehetőség is: Silva. csodálom h senki sem hozta még fel. Tavaly állítólag közel kerültünk hozzá, most miért nem lehetne? Nagyon beütött a pénzügyi válság a Valenciánál (abbahagyták a stadionépítést, el kell adni játékosokat hogy tudjanak működni). könnyebb lenne őt megszerezni mint a franciát és nem lenne túl nagy gond a beilleszkedéssel sem. Sajnos így szerintem Henry szenvedné el a mellőzést, de hosszú a szezon és ő is már túl van a csúcson és különbenis, nincs olyan oladlunk mint a jobb és nagyon egyoldalúak lettünk az elmúlt egy évben és taktikai szempontból jó lenne ott az új játékos.
A középpályára is kell vérfrissítés, Gudjózsi nem marad az biztos, oda kell egy támadó szellemű kp és itt szerintem Gai Assulin is képbe kerülhet és annyi meccsen szóhoz tud majd jutni mint Gudi.
Védelem: középső védő nem kell, igaz Cacerestől többet vártam és lehet el kéne küldeni kölcsönbe, Henrique-t meg bevetni. Saltor jöjjön cserének, balra meg nem tudom mi legyen. 2 opció: silvinho el, abidal marad és vkit, mondjuk lahmot tudnám csak elképzelni ide. Vagy abidal el és silvi marad,csak ezzel az a gond hogy ő is öregszik és max 1 évig tudnám elképzelni és ő a támadásokban jó és nem a védekezésben, ezért jobb lenne ha abidal maradna, bár kétségeim vannak a képességeivel kapcsolatban, mert ebben a szezonban semmit nem csinál igazán.
Kapus: Valdes bizonyított, annak ellenére hogy tudjuk milyen lepkékre képes, Pinto bevált, Jorquera nagyon nem érzi szerintem jól magát 3.-ként, el kéne engedni.
szerintem ennyi elég is lenne, igaz ott ez a keirrison gyerek, de egy összefoglalóból ne induljunk ki.
Sivát Henry helyére? Minek? :lol: Ilyen idény után? Henry az Arsenalos önmagát idézi, te erre vennéd helyette Silvát? Gyenge volt a bal oldal? :o Ezt honnan vetted? Ott van Ini és Henry! Abidal nem megy annyit fel, de az a taktika része és így több helye van a szélen Ininek és Henrynak! Nem kell ide senki, Hleb úgyis marad, talán belerázódik. Ha nem akkor ott van Bojan és Pedrito!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.03. 08:42:56

tudomka958 írta:
currahee írta:az Eto'o-s dolgot nem tom elhinni. mármint h nem kéne Samu Pepnek. az vmi kamu lehet csak h bszogassák megint szegény kamerunit....

jah és ehhez hozzácsatolva v ebből következve mivel Samu marad Ibra nem jön!!!
és nincs miről beszélni!! Ibra ha elmegy az interből akkor tuti a madridba fog menni.
amugyis Ibra nevét vki itt hozhatta fel mint érkező Eto'o helyére... ennek az egész dolognak egy cseppnyi valóságtartalma nincsen!!
akkor te már elégedett is vagy,hogy pique-nak csak ibrát kell majd
fognia az el classicon...
ébresztő,ha jövőre nem akarunk keseregni!!!
Aha inkább igazoljuk le Ibrát! Lehet nem fog játszani, de legalább majd nem lesz a madridé, és Piquének nem kell fogni. :D Jééézusom!!! Ez aztán a gondolkodás! Halkan jegyzem meg, h ha valaki akkor Piqué meg tudná fogni! A másik meg h a Barca védelme (itt nem csak a védelmet, a védekezést is értem) nem a Palermo, vagy a Lecce védelme...
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.03. 08:37:51

tudomka958 írta:végülis menjen csak a realba kaka ,ibra,cr...
minket semmi nem zavar...
ébresztő!!!
Igen jól mondod! Menjen csak mind! Ebbe a Barcába pillanatnyilag egyik se fér be... A real meg ha ezeket megszerzi, vagy védőt megint nem fog venni (normálisat) és akkor jöhet bárki, ha nem lesz valamirevaló védelem. :twisted:
Lezárt