Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy dolgot nem értek!!!Léfe írta:Nem kell többet adni neki - elszállt a feje. Akkor még másoknak is kellene emelni az arányok miatt. Na ne. Igazi zsoldosnak tartom aki sokszor egymással ellentétesen beszél. Na ebből kiderül mennyire kötödik a Barcához. Csak menjen nyugodtan, tavaj még kérője sem volt.
egyetértek veled Colos. minden tárgyalássorozat így kezdődik. Azonban mivel mindkét fél nyitott a folytatásra, így mindkét fél engedni fog, így fognak eljutni a megállapodásig. ez a kompromisszumkereső stratégia, ahol a cél a kölcsönös elégedettség. márpedig itt a cél, h Samu maradjon... Eto'o engedni fog az "árából", a vezetőség meg többet ajánl neki pont annyival, h az megfeleljen Samunak. Maradni fogColos írta:Hát én nem nagyon bíznék Rád felelősteljes beosztást. Ilyen elvekkel nem lehet klubot vezetni. Nem lehet mindenkinek megadni azt, amit ő akar, mert ha a kisujjadat nyújtod, akkor ő az egész karodat akarja. Ráadásul a többi játékos meg teljesen jogosan reklamálhatna, hogy ha Eto'o ilyen meg olyan marha sokat kap, akkor én miért nem kaphatok többet?BlauGranaGroc írta:Eto'o hosszabb kontraktust és magasabb fizut akarna? És? Nem értem mi ezzel a probéma. Adják meg neki amit akar és akkor le van rendezve a csatárkérdés jó időre és a kameruni miatt sem kell többet aggódni.
Minden tárgyalássorozat kezdetén van különbség a két fél igényei között, melyekből aztán szépen le kell adni, hogy közeledjenek egymáshoz az álláspontok. Erról szól a tárgyalás. Nem lehet mindig mindent megadni mindenkinek, amit szeretne.
Hát én nem nagyon bíznék Rád felelőségteljes beosztást. Ilyen elvekkel nem lehet klubot vezetni. Nem lehet mindenkinek megadni azt, amit ő akar, mert ha a kisujjadat nyújtod, akkor ő az egész karodat akarja. Ráadásul a többi játékos meg teljesen jogosan reklamálhatna, hogy ha Eto'o ilyen meg olyan marha sokat kap, akkor én miért nem kaphatok többet?BlauGranaGroc írta:Eto'o hosszabb kontraktust és magasabb fizut akarna? És? Nem értem mi ezzel a probéma. Adják meg neki amit akar és akkor le van rendezve a csatárkérdés jó időre és a kameruni miatt sem kell többet aggódni.
David Villa SánchezAsys írta:Nem akarok kukacoskodni, de mind Villa mind Ibra fiatalabb Samunál...
1. Ha hoznak helyette valakit azzal is több éves szerződést kell kötni.albicelesteX írta:Valahol megértem a vezetést!Ha most meghosszabbítják a szerződését mondjuk még vagy 3 évre plusz még emelnek is az amúgy sem kis fizetésén hosszútávon bukó lehet a dolog!Mert mi a garancia arra, hgy Eto'o mondjuk jövőre sem sérül le vagy hogy 30 gólokat lő Barcelonai karrierje végéig!Ő sem fiatalodik már!Szerintem ez most az a helyzet hogy akár hogy is döntenek sehogy sem lesz a legjobb!
Igazad van! Én is abszulút így gondolom. Eto'o mindig a gólra hajt, soha nem láttam őt úgy játszani h nem hajt. A góllövés és az erre való törekvés a vérében van. Ő ezt megalkuvás nélkül teszi. Ja és Guardiloára nagyon megharagudnék ha kiadná az útját!BlauGranaGroc írta:Eto'o hosszabb kontraktust és magasabb fizut akarna? És? Nem értem mi ezzel a probéma. Adják meg neki amit akar és akkor le van rendezve a csatárkérdés jó időre és a kameruni miatt sem kell többet aggódni. Samu nem az a fajta játékos aki kevésbé hajtana csak azért mert biztos, több évre szóló szerződése van. Az a +1-1.5m fizetés évente meg semmi ahhoz képest amnnyibe benne lenne egy esetleges csatárcsere.
Lehet hogy azt nyilatkozta hogy "csak munka", de akkor is annyira biztos szereti a klubot hogy ingyen semmiképpen se mennyen el. És ha már fél éve azt nyilatkozza hogy maradni akar, a szurkolók imádják és nyáron mégis lelépne akkor rosszabbat kapna a szurkolóktól mint a Figo. De ennyire biztos nem sunyi. Ha azt mondja hogy maradni akar akko mindent megtesz ennek érdekében. Plusz nem sok csapat tudná az a 8-9 milkát kipengetni neki fizunak...Léfe írta:Hülyeség eladni az igaz, de mi van ha nem akar aláirni egy ujabb pár évet. Erről mindenki csedben van. Mert ingyen elengedni legalább akkora hülyeség. Akkor inkább most. Sajnos a játékososok nyilatkozataira nem nagyon lehet adni.