BlauGranaGroc írta:Eto'o hosszabb kontraktust és magasabb fizut akarna? És? Nem értem mi ezzel a probéma. Adják meg neki amit akar és akkor le van rendezve a csatárkérdés jó időre és a kameruni miatt sem kell többet aggódni. Samu nem az a fajta játékos aki kevésbé hajtana csak azért mert biztos, több évre szóló szerződése van. Az a +1-1.5m fizetés évente meg semmi ahhoz képest amnnyibe benne lenne egy esetleges csatárcsere.
Igazad van! Én is abszulút így gondolom. Eto'o mindig a gólra hajt, soha nem láttam őt úgy játszani h nem hajt. A góllövés és az erre való törekvés a vérében van. Ő ezt megalkuvás nélkül teszi. Ja és Guardiloára nagyon megharagudnék ha kiadná az útját!

Elmondom miért. Tavaly ugyanez volt ugye a szitu. Eto'o mégis maradt, és beállt a sorba. Semmi probléma nem volt vele, a nyilatkozatai is normálisak voltak. Ja és közben rugdosta a gólokat, nem is akárhogy! Megmentette a csapatot és sztem Pepet is, és kb nyert még 1 BL döntőt is nekünk. Gondoljunk bele, h nélküle mi lett volna! Valszeg Henry játszik középcsatárt, Hleb meg a szélen... Most lehet mondani h Ini is tud a szélen, de ő nem lőtt volna annyi gólt mint Samu és az ő góljai nélkül ez a Barca max 1 Copa del Reyt nyer... Szal Pep saját magát köpné szembe ha elküldené, ráadásul 1 tökéletes szezont produkáló Eto'o-t küldene el!