Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
pety27
Capitá del Barça

2009.06.04. 15:08:14

Én egyet nem vágok az egész ügyben!!!!!!
MIÉRT ILYEN TELHETETLEN???????!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Tunce3y
Barça B

2009.06.04. 14:44:28

Remélem Eto marad mert a világ legjobb csatárja jelen pillanatban,ha meg elmegy akkor meg ne Ibrát hozzák a helyére,mert öregebb még Etonál is meg a Inter sokat kérne érte!Inkább akkor vegyük meg Benzemát sokkal fiattalabb Ibránál meg az ára sem magasabb szerintem!Ibraára kidobnánk 40 milliot és max 5 évet lene nálunk és akkor 32 éves lenne ha meg Karim jönne ő 5 év mulva is meg csak 26 lenne és ha most vennénk meg a befektetett pénzből még látnánk valamit ha esetleg eladnánk Karimot 5 év mulva,de Ibra 32 évesen senkinek nem kellene annyi pénzért mint karim!

Visca el barca!
noname
Llegenda del Barça

2009.06.04. 14:37:57

Már lassan ráunhatna a spanyol sajtó erre az Etoo dologra. Sztem a jelenlegi szerződését csak simán meghosszabbítanák, már az is elég lenne. Egyszerűen neki se éri meg elemenni máshova több okból is: kevés csapat tudná megadni a fizuját, a Citybe pedig azért nem menne, mert túl gyenge.
Annyira felesleges ezen az egészen ennyit csámcsogni. Meg fogja hosszabbítani a szerződését és kész!
A Fifa egy szégyen
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.04. 14:33:01

Hát mivel az én hozzászólásomat idézted...
Én aztán megadnám Eto'-o-nak a 10 millás fizut is én szeretem Eto'o-t itt bár nem mindig úgy viselkedik ahogy azt elvárnánk tőle, de ettől még kiteszi a szívét lelkét. Én csak Pep szemszögéből próbáltam megközelíteni a dolgot Ibrával kapcsolatban. Ezért nem értem miért engem idézel.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.04. 14:28:56

Léfe írta:Nem kell többet adni neki - elszállt a feje. Akkor még másoknak is kellene emelni az arányok miatt. Na ne. Igazi zsoldosnak tartom aki sokszor egymással ellentétesen beszél. Na ebből kiderül mennyire kötödik a Barcához. Csak menjen nyugodtan, tavaj még kérője sem volt.
egy dolgot nem értek!!!
ha azt mondjátok, h Samu nem éri meg a pénzét, mert sokat kér, mit gondoltok, Ibra olcsóbb lenne???
baromság, ugyanis már így is a legjobban fizetett focista!!! Samu zsoldos? akkor Ibra mi?????
komolyan nem értek itt sokakat...

(bocs Capon, nem téged akartalak idézni ;) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.06.04. 14:34:39-kor.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2009.06.04. 14:28:01

Eto'o bácsi ne legyél már ennyire pénzéhes, így is van mit a tejbe aprítani későbbre is... Baromi sok gólt rúgsz, kellesz a Barcába, de Laporták el fognak küldeni a p.icsába ha annyit akarsz keresni mint C ronaldo meg lampard együttesen...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.04. 14:26:56

Felőlem leléphet ha akar. Nem tudom hogy ti mit mondtok de a középcsatár az nálunk tényleg a legkönnyebben pótolható poszt. És még legalább a piacon is van sok lehetőség. Ibra pl. de ő "emberileg" nem felel meg nektek.
Szerintem ha az ürge farkasszemet nézne Guardiolával rögtön pislogna. Ez alatt azt értem hogy Pep az egyetlen edző aki gatyába tudná őt rázni a felől hogy nyomja úgy ahogy mi. És már nem is említem a bombalövéseit ami hiányzik a mi játékunkból.
Tudom hogy ti Eto-t favorizáljátok de Ibra mindenben túlszárnyalja Eto-t.
Kivéve a lőtt gólok számában. De Ibra magának dolgozza ki néha a helyzeteit
,ahogy már más is mondta Eto a legtöbbször beleteszi a lábát a lövésbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.06.04. 14:28:56-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.04. 14:25:32

Megtartanám Eto'o-t én is, de persze nem minden áron.
Ibra-t mint embert nagyon unszimpatikusnak találom de mint focista és csatár szinte tökéletes (persze kis túlzással). Pep elképzeléseibe pedig szinte tökéletesen bele illik Ibra. Pep ugye egy magas jó testfelépítésű erőcsatárt akart már az elmúlt nyáron is. Ibrába mindezt megtalálta ezen kívül fantasztikus rúgótechnikája van és nem gondolkodik el azon hogy 25-ről rálője-e a lasztit vagy sem, gond nélkül megteszi (ez nagyon hiányzik a játékunkból :!: )
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Léfe
Entrenador del Barça

2009.06.04. 14:18:35

Nem kell többet adni neki - elszállt a feje. Akkor még másoknak is kellene emelni az arányok miatt. Na ne. Igazi zsoldosnak tartom aki sokszor egymással ellentétesen beszél. Na ebből kiderül mennyire kötödik a Barcához. Csak menjen nyugodtan, tavaj még kérője sem volt.
Fecó
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.04. 14:16:47

Hát érdekes sztori lesz ebből az Eto'o ügyből.
Ha eladjuk idén,akkor sajna biztosan jön Ibrahimovic amit nagyon sokan,köztük én sem akarok.
Remélem,hogy megegyeznek a felek és meghosszabbítják azt a fránya szerződést... :shock:
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.06.04. 13:12:51

Mindig optimista voltam,szal nézzük most is a dolog pozitív oldalát.Ha elmegy, nagy valószínűséggel az eurobarca igazolások topicja bekerül a guiness rekordok könyvébe, mint egy nap alatt legtöbb hozzászólással rendelkező topic. :twisted:
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.06.04. 10:55:20

Félreértettél!Nem Eto'o ellen vagyok!Sőt!Csak valahol nem nagyon értem hogy miért akar az eddigi zsíros fizetésénél is többet ha annyira maradni akar a klub miatt!Akkor inkább a lóvé miatt maradna??!!Nem!Na meg most lehet többet de azért annyival többet?
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.04. 10:46:58

Colos írta:
BlauGranaGroc írta:Eto'o hosszabb kontraktust és magasabb fizut akarna? És? Nem értem mi ezzel a probéma. Adják meg neki amit akar és akkor le van rendezve a csatárkérdés jó időre és a kameruni miatt sem kell többet aggódni.
Hát én nem nagyon bíznék Rád felelősteljes beosztást. Ilyen elvekkel nem lehet klubot vezetni. Nem lehet mindenkinek megadni azt, amit ő akar, mert ha a kisujjadat nyújtod, akkor ő az egész karodat akarja. Ráadásul a többi játékos meg teljesen jogosan reklamálhatna, hogy ha Eto'o ilyen meg olyan marha sokat kap, akkor én miért nem kaphatok többet?

Minden tárgyalássorozat kezdetén van különbség a két fél igényei között, melyekből aztán szépen le kell adni, hogy közeledjenek egymáshoz az álláspontok. Erról szól a tárgyalás. Nem lehet mindig mindent megadni mindenkinek, amit szeretne.
egyetértek veled Colos. minden tárgyalássorozat így kezdődik. Azonban mivel mindkét fél nyitott a folytatásra, így mindkét fél engedni fog, így fognak eljutni a megállapodásig. ez a kompromisszumkereső stratégia, ahol a cél a kölcsönös elégedettség. márpedig itt a cél, h Samu maradjon... Eto'o engedni fog az "árából", a vezetőség meg többet ajánl neki pont annyival, h az megfeleljen Samunak. Maradni fog ;)
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.04. 10:46:39

Ibrának kevesebbet kellene fizetni, mint Eto'o-nak? Nem hinném ugyanis ő a világon a legjobban kereső futballista! Nálunk nem hinném h kevesebbet akarna keresni. Ja és akkor hogy is lenne, Ibra többet keresne mint Messi, akinek már most oda lehetne adni az aranylabdát? Hagyjuk már ezt az Ibra témát! Laportáék nem fogják megadni neki azt a fizetést amit igényelne. A világ legjobb csatárát Eto'o-nak hívják!!!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.06.04. 10:43:10

BlauGranaGroc írta:Eto'o hosszabb kontraktust és magasabb fizut akarna? És? Nem értem mi ezzel a probéma. Adják meg neki amit akar és akkor le van rendezve a csatárkérdés jó időre és a kameruni miatt sem kell többet aggódni.
Hát én nem nagyon bíznék Rád felelőségteljes beosztást. Ilyen elvekkel nem lehet klubot vezetni. Nem lehet mindenkinek megadni azt, amit ő akar, mert ha a kisujjadat nyújtod, akkor ő az egész karodat akarja. Ráadásul a többi játékos meg teljesen jogosan reklamálhatna, hogy ha Eto'o ilyen meg olyan marha sokat kap, akkor én miért nem kaphatok többet?

Minden tárgyalássorozat kezdetén van különbség a két fél igényei között, melyekből aztán szépen le kell adni, hogy közeledjenek egymáshoz az álláspontok. Erról szól a tárgyalás. Nem lehet mindig mindent megadni mindenkinek, amit szeretne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colos 2009.06.04. 10:48:20-kor.
Kép
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.04. 10:42:51

Asys írta:Nem akarok kukacoskodni, de mind Villa mind Ibra fiatalabb Samunál... :wink:
David Villa Sánchez
December 3 1981 (age 27)

Zlatan Ibrahimović
October 3 1981 (age 27)

Samuel Eto'o Fils
March 10 1981 (age 28 )

1/2 év? Számottevő korkülönbség valóban.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2009.06.04. 10:44:52-kor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.04. 10:39:27

Nem akarok kukacoskodni, de mind Villa mind Ibra fiatalabb Samunál... :wink:
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.04. 10:36:53

albicelesteX írta:Valahol megértem a vezetést!Ha most meghosszabbítják a szerződését mondjuk még vagy 3 évre plusz még emelnek is az amúgy sem kis fizetésén hosszútávon bukó lehet a dolog!Mert mi a garancia arra, hgy Eto'o mondjuk jövőre sem sérül le vagy hogy 30 gólokat lő Barcelonai karrierje végéig!Ő sem fiatalodik már!Szerintem ez most az a helyzet hogy akár hogy is döntenek sehogy sem lesz a legjobb!
1. Ha hoznak helyette valakit azzal is több éves szerződést kell kötni.
2. A felmerült nevek közül csak Benzema fiatalabb Eto'o-nál és valószínű ahogy a kaeruni, úgy ezek a játékosok sem fiatalodnak.
3. Ők is lesérülhetnek.
4. Semmi garancia, hogy az aki idekerül be is váltja a hozzáfűzött reményeket.
5. Eto'o-nak miért kellene karrierje végéig 30 gólokat lőnie? Melyik csatár tett így az elmúlt 20évben? Viszont mérget vehetsz rá, hogy 20-25 körül mindig(még vagy 3-4 évig biztos) termelni fog, ANK ide vagy oda.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2009.06.04. 10:39:37-kor.
xbalix
Jugador d'estrella

2009.06.04. 10:32:36

BlauGranaGroc írta:Eto'o hosszabb kontraktust és magasabb fizut akarna? És? Nem értem mi ezzel a probéma. Adják meg neki amit akar és akkor le van rendezve a csatárkérdés jó időre és a kameruni miatt sem kell többet aggódni. Samu nem az a fajta játékos aki kevésbé hajtana csak azért mert biztos, több évre szóló szerződése van. Az a +1-1.5m fizetés évente meg semmi ahhoz képest amnnyibe benne lenne egy esetleges csatárcsere.
Igazad van! Én is abszulút így gondolom. Eto'o mindig a gólra hajt, soha nem láttam őt úgy játszani h nem hajt. A góllövés és az erre való törekvés a vérében van. Ő ezt megalkuvás nélkül teszi. Ja és Guardiloára nagyon megharagudnék ha kiadná az útját! :evil: Elmondom miért. Tavaly ugyanez volt ugye a szitu. Eto'o mégis maradt, és beállt a sorba. Semmi probléma nem volt vele, a nyilatkozatai is normálisak voltak. Ja és közben rugdosta a gólokat, nem is akárhogy! Megmentette a csapatot és sztem Pepet is, és kb nyert még 1 BL döntőt is nekünk. Gondoljunk bele, h nélküle mi lett volna! Valszeg Henry játszik középcsatárt, Hleb meg a szélen... Most lehet mondani h Ini is tud a szélen, de ő nem lőtt volna annyi gólt mint Samu és az ő góljai nélkül ez a Barca max 1 Copa del Reyt nyer... Szal Pep saját magát köpné szembe ha elküldené, ráadásul 1 tökéletes szezont produkáló Eto'o-t küldene el!
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
albicelesteX
A Vadász

2009.06.04. 10:03:07

Valahol megértem a vezetést!Ha most meghosszabbítják a szerződését mondjuk még vagy 3 évre plusz még emelnek is az amúgy sem kis fizetésén hosszútávon bukó lehet a dolog!Mert mi a garancia arra, hgy Eto'o mondjuk jövőre sem sérül le vagy hogy 30 gólokat lő Barcelonai karrierje végéig!Ő sem fiatalodik már!Szerintem ez most az a helyzet hogy akár hogy is döntenek sehogy sem lesz a legjobb!
Kép
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.04. 06:04:22

Eto'o hosszabb kontraktust és magasabb fizut akarna? És? Nem értem mi ezzel a probéma. Adják meg neki amit akar és akkor le van rendezve a csatárkérdés jó időre és a kameruni miatt sem kell többet aggódni. Samu nem az a fajta játékos aki kevésbé hajtana csak azért mert biztos, több évre szóló szerződése van. Az a +1-1.5m fizetés évente meg semmi ahhoz képest amnnyibe benne lenne egy esetleges csatárcsere.
Büksi
Barça C

2009.06.03. 21:52:45

Nem tudom elképzelni, hogy Guardiola ennyire hülye legyen!Szemétség lenne Eto'o-val szemben az idei szezonja után, amit idén a csapatért tett annak ellenére, hogy elakarták adni...Le a kalappal előtte!
Forca Barca!Büksi
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.03. 19:02:17

Nem, nem tudnám elképzelni, de milyen unalmas lenne a nyár, ha nem merülne föl vmi pletyka, ugye. Ibra mutogatott a szurkolóknak, Etoo még nem hosszabitott szerződést, és ez épp elég, h beinduljon a spanyol ujságirók fantáziája.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.03. 18:10:01

nofene, Laporta is nyilatkozott... Ezek után el tudnátok képzelni, hogy Pep Laporta "kérése" ellenére mégis elküldi Samut?
Az elnökünk igazi úriember, aki nem szól bele a dolgokba, de Pep szintén van annyira úriember, hogy nem fog olyan döntést hozni, ami esetleg nem tetszene Laportának (igaz, nem történne semmi Laporta és Pep közt, de a kettejük közti barátság döntő lesz. a Barca-nál aztán tudják, hogy a sportszakmai szempontoknál előbbre való az elégedettség, példa erre Oleguer hosszú időn keresztüli itt tartása)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.06.03. 17:39:16

Léfe írta:Hülyeség eladni az igaz, de mi van ha nem akar aláirni egy ujabb pár évet. Erről mindenki csedben van. Mert ingyen elengedni legalább akkora hülyeség. Akkor inkább most. Sajnos a játékososok nyilatkozataira nem nagyon lehet adni.
Lehet hogy azt nyilatkozta hogy "csak munka", de akkor is annyira biztos szereti a klubot hogy ingyen semmiképpen se mennyen el. És ha már fél éve azt nyilatkozza hogy maradni akar, a szurkolók imádják és nyáron mégis lelépne akkor rosszabbat kapna a szurkolóktól mint a Figo. De ennyire biztos nem sunyi. Ha azt mondja hogy maradni akar akko mindent megtesz ennek érdekében. Plusz nem sok csapat tudná az a 8-9 milkát kipengetni neki fizunak...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Lezárt