Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Migueli 664, Rexach 656 mérkőzésen lépett pályára a Barça színeiben (fcbarcelona.com).Barcaádám írta:Valaki nem tudja hogy a mérkőzésszámban nem előzte meg Xavi Miguelit meg Rexach-ot?Mert ha igen akkor ő lenne a legtöbbet pályára lépő játékosa a Barcelonának...![]()
ha így van, akkor se ítélem el, mert semmi olyat nem mondott, amivel más ne lett volna eddig tisztában... még mindig jobb, mintha azt mondaná, h "én vagyok a világ 1. , 2., 3., 4. legjobbja"gekkodan írta:Sport.es is hozza, ráadásul idézve van tőle, szóval nyugodtan elhihetitek, hogy Ő mondta
xavira nem annyira jellemző ez a stílus,még ha igaza is van,nem kellene ilyenekbe belemennie,azért neki megvan az a kulturált imidzse,amit nem kéne lerombolnia szerintem.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 43698.html?
Miért kéne magyar órára járnom? Megnyugodhatsz, nincs baj a szövegértésemmel. Annyi történt, hogy eléggé elfáradtam aznap, és összekuszálódtak a sorok. A BL És Bajnokság. Na mindegy. CR a PL-ben lett majdnem gólkirály, tudom. Nem jutottam el odáig, hogy kijavítsam.socio66 írta:tudom hogy off,de:
vkinga,sajnálom ha nem tudsz szöveget értelmezni,ugyan az előttem szóló kolléga már elmagyarázta,de tényleg szörnyű hogy el sem olvasod a hsz-t, máris válaszolsz rá,anélkül hogy ténylegesen megértenéd a mondandót..
járj be a magyar órákra,akkor talán menni fog..
Majdnem gólkirály lett, és utána vessző van! Az angol bajnokságra érti, ahol valóban csak egy góllal maradt le Anelka mögött.vkinga írta:CR 4 gólt rúgott a BL-ben. Majdnem gólkirály? Gerard 7-et. Messi 9-et.socio66 írta:Azért Ronaldonak egyáltalán nem volt rossz idénye a mostani sem,csak nyilván a tavalyi évével magasra tette a mércét magának.
De idén is majdnem gólkirály lett,a BL-ben is termelt,nem mellékesen idén is PL-t,valamint ligakupát és klub-vb-t nyert csapatával.
Azt gondolom, hogy Xavi sokkal jobb volt, mint CR.
CR 4 gólt rúgott a BL-ben. Majdnem gólkirály? Gerard 7-et. Messi 9-et.socio66 írta:Azért Ronaldonak egyáltalán nem volt rossz idénye a mostani sem,csak nyilván a tavalyi évével magasra tette a mércét magának.maister6000cm3 írta:Ki fogad velem, hogy Xavi biztosan beelőzi C.R.7-t az aranylabda választáson?
De idén is majdnem gólkirály lett,a BL-ben is termelt,nem mellékesen idén is PL-t,valamint ligakupát és klub-vb-t nyert csapatával.
Azt tehát nem mondom,hogy esélyes a díjra,de leírni nem kell és nézzük meg,hogy a közelmúltban aranylabdát kapott játékosok közül ki dobott ilyen idényt a díj megnyerése után..
Azért Ronaldonak egyáltalán nem volt rossz idénye a mostani sem,csak nyilván a tavalyi évével magasra tette a mércét magának.maister6000cm3 írta:Ki fogad velem, hogy Xavi biztosan beelőzi C.R.7-t az aranylabda választáson?
Ezt a kérdést mindenhol bejátszod?maister6000cm3 írta:Ki fogad velem, hogy Xavi biztosan beelőzi C.R.7-t az aranylabda választáson?
Nem olyanok, mint Xavi. Ahogy írtad, nem box-to-box midfielder egyik sem.Kalap1988 írta:Figo középpályás volt, Zidane szintén, úh van bőven:Dbarca99 írta:Off: Kaká középpályás, Ronaldinho középpályás, Nedved középpályás, elvileg Ronaldo is az lenne.Bár az igaz, hogy egyik sem az a box-to-box midfielder (két 16-os közt játszik, így magyartalanul
), mint Xavi, lehet, hogy így gondoltad, hogy kp még nem kapott Aranylabdát.
Figo középpályás volt, Zidane szintén, úh van bőven:Dbarca99 írta:Off: Kaká középpályás, Ronaldinho középpályás, Nedved középpályás, elvileg Ronaldo is az lenne.Bár az igaz, hogy egyik sem az a box-to-box midfielder (két 16-os közt játszik, így magyartalanul
), mint Xavi, lehet, hogy így gondoltad, hogy kp még nem kapott Aranylabdát.
Egyetértek veled. Az idei szezonban nyújtott teljesítménye miatt azt gondolom, meg is fogja kapni. a Fifa world playeren lesz xavinak beleszólása. Messit nem féltem, mert ennyire fiatal. 21 évesen ott tart, ahol sokan 24 évesen. ha egyáltaílán eljutnak odáig. KÖZÉPPÁLYÁS MÉG NEM KAPOTT ARANYLABDÁT. Xavi az e-bén nyújtott teljesítményéért kapott díjat. Valamit lehet, a mostani szezonban nyújtott teljesítményéért fog kapni.ElBartimaeus írta:Xavi, Ini, Messi, mind megérdemelné, de sztem akkor is Messi kapja, mert ő az, aki egymaga el tud bánni sok másik játékossal, eldöntve ezzel egy meccset. Xavi munkája kevésbé szembetűnő azoknak, akik nem jártasak a fociban, nem csinál nagy cseleket, nem viszi el 4 játékos között a labdát, csak ad egy olyan pontos labdát, hogy 99%-os ziccer! Ezeket valahogy nem ismerik el annyira, pedig még jobban benne van egy csapat játékában egy ilyen, mint egy Messi, vagy CR féle játékos. Bár egy ilyen játékosnak kell csapattárs is! De csapattárssal együtt máris sokkal jobbak!