Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Semmi gond ezzel a nyilatkozatával. Korrekten nyilakozott, nem mondott semmi olyat amivel lesüllyedt volna akár a sajtó, akár beképzelt játékosok szintjére. Ő a csapat egységéről és tulajdonságairól beszélt egyáltalán nem elítélendő hangnemben. Letett már annyit az asztalra mind a Barcában mind a spanyol válogatottban, hogy érdemben hozzá tudjon ehhez szólni.Fecooo írta:ha így van, akkor se ítélem el, mert semmi olyat nem mondott, amivel más ne lett volna eddig tisztában... még mindig jobb, mintha azt mondaná, h "én vagyok a világ 1. , 2., 3., 4. legjobbja"gekkodan írta:Sport.es is hozza, ráadásul idézve van tőle, szóval nyugodtan elhihetitek, hogy Ő mondta
Migueli 664, Rexach 656 mérkőzésen lépett pályára a Barça színeiben (fcbarcelona.com).Barcaádám írta:Valaki nem tudja hogy a mérkőzésszámban nem előzte meg Xavi Miguelit meg Rexach-ot?Mert ha igen akkor ő lenne a legtöbbet pályára lépő játékosa a Barcelonának...![]()

ha így van, akkor se ítélem el, mert semmi olyat nem mondott, amivel más ne lett volna eddig tisztában... még mindig jobb, mintha azt mondaná, h "én vagyok a világ 1. , 2., 3., 4. legjobbja"gekkodan írta:Sport.es is hozza, ráadásul idézve van tőle, szóval nyugodtan elhihetitek, hogy Ő mondta
xavira nem annyira jellemző ez a stílus,még ha igaza is van,nem kellene ilyenekbe belemennie,azért neki megvan az a kulturált imidzse,amit nem kéne lerombolnia szerintem.Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 43698.html?

Miért kéne magyar órára járnom? Megnyugodhatsz, nincs baj a szövegértésemmel. Annyi történt, hogy eléggé elfáradtam aznap, és összekuszálódtak a sorok. A BL És Bajnokság. Na mindegy. CR a PL-ben lett majdnem gólkirály, tudom. Nem jutottam el odáig, hogy kijavítsam.socio66 írta:tudom hogy off,de:
vkinga,sajnálom ha nem tudsz szöveget értelmezni,ugyan az előttem szóló kolléga már elmagyarázta,de tényleg szörnyű hogy el sem olvasod a hsz-t, máris válaszolsz rá,anélkül hogy ténylegesen megértenéd a mondandót..
járj be a magyar órákra,akkor talán menni fog..
Majdnem gólkirály lett, és utána vessző van! Az angol bajnokságra érti, ahol valóban csak egy góllal maradt le Anelka mögött.vkinga írta:CR 4 gólt rúgott a BL-ben. Majdnem gólkirály? Gerard 7-et. Messi 9-et.socio66 írta:Azért Ronaldonak egyáltalán nem volt rossz idénye a mostani sem,csak nyilván a tavalyi évével magasra tette a mércét magának.
De idén is majdnem gólkirály lett,a BL-ben is termelt,nem mellékesen idén is PL-t,valamint ligakupát és klub-vb-t nyert csapatával.
Azt gondolom, hogy Xavi sokkal jobb volt, mint CR.
CR 4 gólt rúgott a BL-ben. Majdnem gólkirály? Gerard 7-et. Messi 9-et.socio66 írta:Azért Ronaldonak egyáltalán nem volt rossz idénye a mostani sem,csak nyilván a tavalyi évével magasra tette a mércét magának.maister6000cm3 írta:Ki fogad velem, hogy Xavi biztosan beelőzi C.R.7-t az aranylabda választáson?
De idén is majdnem gólkirály lett,a BL-ben is termelt,nem mellékesen idén is PL-t,valamint ligakupát és klub-vb-t nyert csapatával.
Azt tehát nem mondom,hogy esélyes a díjra,de leírni nem kell és nézzük meg,hogy a közelmúltban aranylabdát kapott játékosok közül ki dobott ilyen idényt a díj megnyerése után..

Azért Ronaldonak egyáltalán nem volt rossz idénye a mostani sem,csak nyilván a tavalyi évével magasra tette a mércét magának.maister6000cm3 írta:Ki fogad velem, hogy Xavi biztosan beelőzi C.R.7-t az aranylabda választáson?
Ezt a kérdést mindenhol bejátszod?maister6000cm3 írta:Ki fogad velem, hogy Xavi biztosan beelőzi C.R.7-t az aranylabda választáson?

Nem olyanok, mint Xavi. Ahogy írtad, nem box-to-box midfielder egyik sem.Kalap1988 írta:Figo középpályás volt, Zidane szintén, úh van bőven:Dbarca99 írta:Off: Kaká középpályás, Ronaldinho középpályás, Nedved középpályás, elvileg Ronaldo is az lenne.Bár az igaz, hogy egyik sem az a box-to-box midfielder (két 16-os közt játszik, így magyartalanul
), mint Xavi, lehet, hogy így gondoltad, hogy kp még nem kapott Aranylabdát.
Figo középpályás volt, Zidane szintén, úh van bőven:Dbarca99 írta:Off: Kaká középpályás, Ronaldinho középpályás, Nedved középpályás, elvileg Ronaldo is az lenne.Bár az igaz, hogy egyik sem az a box-to-box midfielder (két 16-os közt játszik, így magyartalanul
), mint Xavi, lehet, hogy így gondoltad, hogy kp még nem kapott Aranylabdát.