Pontosítok...80 millió font az most 93,9 millió euró.

Tehát csak a játékosok (2 játékos

) eddig 161 millió.
így már nem olyan drága
Jóbarát...94 millió euró nem olyan drága? Ha ez a koncepció lenne amit itt felvázoltál, akkor szerinted Abramovich például miért nem veszi meg 100 millióért Ibrát, meg 80-ért Ribéryt, 150 millióért Messit? Hidd el, van rá pedig pénze.
Ezek a hitelek azért buktatóak is lehetnek, pláne most a gazdasági világválság idején. Most azzal számolni előre, hogy kakából 72 millió jön majd évente, meg CR-ből 62 az azért nem kicsit optimista a mai világban pláne úgy, hogy még egy edzésen nem vettek részt, és a legfőbb szempont: nem nyertek semmit a Madriddal! Remélem érthető mire akarok kijukadni.
Még szerintem érkezik a Madridban Villa és Xabi Alonso, valamint az a Marcano vagy ki, meg egy balhátvéd ugye, akik Pellegrini kért és akkor meg is van a 6 igazolás, kb. 250-260 millió értékben. Na ez a nem kevés.
Na még Pellegrinire leszek kíváncsi, hogy az ilyen hisztiző sztárokat (Céroni) hogyan fogja kontrollálni. Emlékezzünk csak Riquelmére...
170 milla, nagyon nem kevés. A játékosok eladásából származó bevételek függvényében olyan 200-220ig lehet papiron elmenni, de ha perezég 6 klasszist ígértek, akkor ez ugye kivitelezhetetlen.
Nem bizony...
Viszont szerintem még a játékoseladásokkal lehet gondban a Madrid. Robbent például ki vinné? Vagy Huntelaart? A végén fillérekért lesznek kiárusítva, csakhogy vigyék őket? Eddig szinte csak pletyka szinten merült fel Sneijder és van der Vaart neve a Bayernnél, Drenthe itt-ott. Szóval én erre leszek még kíváncsi...
Nem értek amúgy sok Barcást sem akiknek most tele lett a gátyájuk.

Engem személyszerint nem érdekel a Madrid, csak az a tudat, hogy jelenleg Barcelonában van 3 kupa és címvédői vagyunk! Jelenleg Európa és a Spanyol bajnokság történetének legerősebb csapata vagyunk! És jövőre gyengülni fogunk valamiben? Miben? Éppen az ellenkezője, még tovább erősödni! Amíg a világ jelenlegi legjobb játékosa nálunk játszik, azaz Messi és olyan középpályásaink vannak mögötte, mint Xavi és Iniesta, vagy olyan segítsége jobb oldalról mint Alves, valamint olyan kiemelkedő védőnk van mint Piqué, addig én egy percig nem ilyedek meg! Jaa...és Messi és Piqué is 21 éves.