Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kivásárlási árban miért kell megállapodni?-BlancoMark- írta:Annyit azért nem árt tudni, hogy Calderon-nak köszönhető ez a magas összeg, mivel csak a kivásárlási árban tudott tavaly megállapodni...
nem, ez csak egyszerű pénz mozgás...Fecooo írta:ez tényleg az FM Live 2009....madridista.hu írta:csütörtök, 06:30 - A vezetőség kiemelten fontos célpontjai a nyáron Kaká, Cristiano és Villa. Florentino Perez és Jorge Valdano azonban számolnak azzal, hogy Ribéry, Xabi Alonso és Silva ügye nem biztos, hogy sikerrel végződik. Ebben az esetben Cesc Fábregas, Benzema, Forlán, Felipe Melo és Maicon lennének a kiszemeltek.
hát meg nézzük meg, akiket itt felsoroltál mennyibe kerülne...Fecooo írta:ez tényleg az FM Live 2009....madridista.hu írta:csütörtök, 06:30 - A vezetőség kiemelten fontos célpontjai a nyáron Kaká, Cristiano és Villa. Florentino Perez és Jorge Valdano azonban számolnak azzal, hogy Ribéry, Xabi Alonso és Silva ügye nem biztos, hogy sikerrel végződik. Ebben az esetben Cesc Fábregas, Benzema, Forlán, Felipe Melo és Maicon lennének a kiszemeltek.
Hát azért még a 25éves R10 cipője sarkáig nem ért fel CR.... és nem is fog. CR inkább egy mozgékonyabb és gólra törőbb "figo" R10 meg egy magic volt, akihez hasonlót még én nem láttam. Lehet h rálép még ő is arra az útra, főleg ha most eljön a Realhoz van erre nagyobb esélye véleményem szerint. De lehet ismét jó idényt fut... "majmelássuk"ozsimiki írta: R10 mentálisan sajnos közelében nincs CRnek, még ha színészkedik,és hisztizik ,akkor is tud melózni.
ez tényleg az FM Live 2009....madridista.hu írta:csütörtök, 06:30 - A vezetőség kiemelten fontos célpontjai a nyáron Kaká, Cristiano és Villa. Florentino Perez és Jorge Valdano azonban számolnak azzal, hogy Ribéry, Xabi Alonso és Silva ügye nem biztos, hogy sikerrel végződik. Ebben az esetben Cesc Fábregas, Benzema, Forlán, Felipe Melo és Maicon lennének a kiszemeltek.
nah hsz 2.felével úgy ahogy van nem értek egyetLM10 írta:94 milka C.R.-ért?.....Grat Perez..akármit mondanak a Madridisták válság idején ennyi hitelt és pénzt kidobálni.....lehet h a mezekből jönnek be a nagy summák ,de akkor is ennek még be is kell válnia a csapatba...Am szvsz Fergie jól teszi, hogy eladja idén, hisz már idén nem volt annyira kiemelkedő mint a 07/08-as idényben....u.a. lesz mint Bechamel... a realba nem hiszem, hogy szenzációs lesz.....olyan Ronnie kiégés szaga van....
ha jól tudom, a két klub megegyezett, márcsak ronyika elé kell tenni egy kb 12 millás fizuról szóló papírost és kész...Messa írta:Akkor talán menj át a madridistára, istenítsd ott.Fevernova írta:Perezre nem találok jelzőket!![]()
És Croni már biztos?
Politika...Cali írta:Arra lennék kíváncsi, hogy mit tud Perez, amit Calderon nem tudott? Ő is próbált nagy neveket igazolni, de semmi nem jött neki össze. Perez, pedig egy hét alatt két meghatározó játékost elhozott, két nagy klubtól...
Akkor talán menj át a madridistára, istenítsd ott.Fevernova írta:Perezre nem találok jelzőket!
a tény, h egyénileg milyen szintű játékosok korántsem garantálja, h ki tudják egymást szolgálni... Titinho nagyon helyesen írta... ha hisztirinya leszólja Kaka-t, utóbbiról el tudom képzelni, h megviseli és nem lesz képes kihozni magából, amit tud... mert a luzitánok "ugatni" azt nagyon tudnak...Fevernova írta:Titinho barátom azért kicsit elgondolkodhatnál miket írsz basszus
Ez már 2 játékos középpálya és a támadó szekcióba! még 1 csatár meg egy-két hátvéd és akkor lehet pislogni! Kaka meg Ronaldo kb akkora csoda mint Messi!
És akkor mivan? Azt hiszed, hogy attól, hogy a Real jó lesz, attól a Barca meg sz*r? Miért lehet pislogni? Én elismerem, hogy jó lesz a Real, csak az a baj, hogy itt sokan azt hiszik, hogy így a Barca viszont rossz lesz. Csak ezt nem tudom, hogy miért hiszik egy ilyen idény után.Fevernova írta:Titinho barátom azért kicsit elgondolkodhatnál miket írsz basszus
Ez már 2 játékos középpálya és a támadó szekcióba! még 1 csatár meg egy-két hátvéd és akkor lehet pislogni! Kaka meg Ronaldo kb akkora csoda mint Messi!
Jóbarát...94 millió euró nem olyan drága? Ha ez a koncepció lenne amit itt felvázoltál, akkor szerinted Abramovich például miért nem veszi meg 100 millióért Ibrát, meg 80-ért Ribéryt, 150 millióért Messit? Hidd el, van rá pedig pénze.így már nem olyan drága
Nem bizony...170 milla, nagyon nem kevés. A játékosok eladásából származó bevételek függvényében olyan 200-220ig lehet papiron elmenni, de ha perezég 6 klasszist ígértek, akkor ez ugye kivitelezhetetlen.
Nem 90 millió, hanem 80...csabimo írta: Ne is nálunk, föleg ne 90 millioért...De most már vehetnénk mi is valakit...
A nemzetisport.hu-n, illetve a ManU. hivatalos honlapján lehet olvasni, hogy a Manchester elfogadta a 80 milliós ajánlatot, már csak a játékossal kell megegyeznie a Real-nak.albicelesteX írta:Most ezt úgy kérdeztem hogy ezt még nem hallottam sehol!Szóval leigazolta a madrdi Cristiano Ronaldot?Most hogy jött az ide hogy "ne is nálunk"???Nem úgy kérdeztem mintha irígykednék rájuk!Csak ezt a hírt sehol nem olvastam eddig!
Szerintem Kaka és Croni sem csatárt fog játszani, gondolom Kaka(kk) Croni(jok) ugyhogy ez elég stabil középpálya, védöket meg biztos h vesznek maradt annyi aprojuk...Primitive írta:Még jó, hogy ez nem így működik, hogy ha a Real leigazol valakit, akkor megkontrázzuk őket, és mi is igazolunk gyorsan egyet.csabimo írta:Ne is nálunk, föleg ne 90 millioért...De most már vehetnénk mi is valakit...albicelesteX írta:Most akkor Ronaldo is a madridban folytatja?
Szerintem Laporta, Txiki, meg Pep most jót röhög a markába, hogy a Real miket művel.
Ronaldo mindenképpen erősítés lesz a Madridnak, ahogyan Kaká is. De, a támadás a védőktől indul, középpálya.. Szvsz, a támadás az utolsó láncszem, hogy oda eljusson a laszti, kell egy jó kp, meg védelem. Ugye a kocsit se rögtön ötödikből indítod.
Amíg a madridnak nincs stabil kp-ja, én addig jót mosolygok az ilyen igazolásokon
úgytűnik,a mu elfogadta a 80milla fontos pénzt,ronaldo meg mondta megint h madridba akar jönni,nem hivatalos...dehát minnyá az leszalbicelesteX írta:Most ezt úgy kérdeztem hogy ezt még nem hallottam sehol!Szóval leigazolta a madrdi Cristiano Ronaldot?Most hogy jött az ide hogy "ne is nálunk"???Nem úgy kérdeztem mintha irígykednék rájuk!Csak ezt a hírt sehol nem olvastam eddig!