A kivásárlási árban miért kell megállapodni?-BlancoMark- írta:Annyit azért nem árt tudni, hogy Calderon-nak köszönhető ez a magas összeg, mivel csak a kivásárlási árban tudott tavaly megállapodni...
Barca vs. Real
- kennyke04
- Entrenador del Barça
nem, ez csak egyszerű pénz mozgás...Fecooo írta:ez tényleg az FM Live 2009....madridista.hu írta:csütörtök, 06:30 - A vezetőség kiemelten fontos célpontjai a nyáron Kaká, Cristiano és Villa. Florentino Perez és Jorge Valdano azonban számolnak azzal, hogy Ribéry, Xabi Alonso és Silva ügye nem biztos, hogy sikerrel végződik. Ebben az esetben Cesc Fábregas, Benzema, Forlán, Felipe Melo és Maicon lennének a kiszemeltek.
A madrid megteheti, mert nekik szabad így dobálózni a pénzzel, mert ők a real.
A mancity, cselszi meg egy gerincetelen féreg összevásárolt csapat, mert... mert ugyanolyan mint a real?

Tényleg vicc ez amit csinálnak, csak majd eccer úgyis pukkan a lufi, azok az elkülönített 100milliók tisztán igazolásra nem hitel? deh is nem, csak a tulajdonosok dobják bele, és ők maguk veszik fel nem a klub. Persze a klub is vesz fel mellé... Perez papa se ekkora ász, h ennyi kp-ja legyen, tuti h nagy hitelt vett fel. Se baj, lehet az is h jópár 100 jómunkás Carlosok, meg Fernandók vesztették el az állásukat a P. cégénél, csak h a Kaká, meg a CR mellettem feszíjen, de hát mindenkit saját céljai vezérelenk.
Nem kedves madridisták, nem vok be**** h igazoltok, még kéne min. 2-3 olyan igazolás kezdőbe, hogy azt mondjam bajok lehetnek veletek, de erre verni a mellkast azért nagy büszkeség. Irigykedem-e h nektek ennyi lóvé van? Nem, ha akarnánk mi is tudnánk ilyet, ez 100%, de többet ésszel, mint erővel. (mielőtt belekötsz, h persze h van, én csak azt hiszem meg stb. akkor azt mondom h gondolkozz a stadiont miből akarják felújítani,bővíteni... akár ezt fordíthatnánk játékosokba is, de sztem nagyon jól tesszük amit teszünk = olcsón,jó játékosokat + a nevelések, ennyi)
- -BlancoMark-
- Barça B
Annyit azért nem árt tudni, hogy Calderon-nak köszönhető ez a magas összeg, mivel csak a kivásárlási árban tudott tavaly megállapodni...
hát meg nézzük meg, akiket itt felsoroltál mennyibe kerülne...Fecooo írta:ez tényleg az FM Live 2009....madridista.hu írta:csütörtök, 06:30 - A vezetőség kiemelten fontos célpontjai a nyáron Kaká, Cristiano és Villa. Florentino Perez és Jorge Valdano azonban számolnak azzal, hogy Ribéry, Xabi Alonso és Silva ügye nem biztos, hogy sikerrel végződik. Ebben az esetben Cesc Fábregas, Benzema, Forlán, Felipe Melo és Maicon lennének a kiszemeltek.
már most 150 misi környékén járnak, és hol van még a vége
a nemzetisport most hozta le, h állítólag 9,5 M-ot fog kapni évente (ójróban persze) és most jön a poén: a marketingbevételeknek "csak" 40%-át tarthatja meg. Perez ezt akarta... felborítani a piacot, h aztán a bevételekből vígan gazdagodjon...
egy szempontból viszont jó ez a 9,5 millás fizuról szóló hír... ha ő annyit kap majd ténylegesen, talán Samu se kér majd többet...
egy szempontból viszont jó ez a 9,5 millás fizuról szóló hír... ha ő annyit kap majd ténylegesen, talán Samu se kér majd többet...
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Hát azért még a 25éves R10 cipője sarkáig nem ért fel CR.... és nem is fog. CR inkább egy mozgékonyabb és gólra törőbb "figo" R10 meg egy magic volt, akihez hasonlót még én nem láttam. Lehet h rálép még ő is arra az útra, főleg ha most eljön a Realhoz van erre nagyobb esélye véleményem szerint. De lehet ismét jó idényt fut... "majmelássuk"ozsimiki írta: R10 mentálisan sajnos közelében nincs CRnek, még ha színészkedik,és hisztizik ,akkor is tud melózni.
ez tényleg az FM Live 2009....madridista.hu írta:csütörtök, 06:30 - A vezetőség kiemelten fontos célpontjai a nyáron Kaká, Cristiano és Villa. Florentino Perez és Jorge Valdano azonban számolnak azzal, hogy Ribéry, Xabi Alonso és Silva ügye nem biztos, hogy sikerrel végződik. Ebben az esetben Cesc Fábregas, Benzema, Forlán, Felipe Melo és Maicon lennének a kiszemeltek.
Szerintem várjuk mármeg a következő szezont!
Mert azt már láttuk a Madridtól,hogy bármennyi pénzt el tudnak költeni ilyesmire,meg hogy nem kicsit jó a marketingfelfogásuk.
De!
Amikor tripláztunk,amikor mindenkin átgázoltunk,itt a többség őrjöngött,hogy így Messi,meg úgy Iniesta,stb.
Szerintem a legjobb csapat a miénk,ha nem igazolunk,akkor is !
És ha az a többiek részéről nem csak hangoskodás volt,akkor nem kell se kritizálni,se félni.
Kakástól,meg CR-estől is lemossuk őket,mert van amit nem lehet pénzért megvenni:-)
Minden másra ott van Perez,meg a Madrid!
Mert azt már láttuk a Madridtól,hogy bármennyi pénzt el tudnak költeni ilyesmire,meg hogy nem kicsit jó a marketingfelfogásuk.
De!
Amikor tripláztunk,amikor mindenkin átgázoltunk,itt a többség őrjöngött,hogy így Messi,meg úgy Iniesta,stb.
Szerintem a legjobb csapat a miénk,ha nem igazolunk,akkor is !
És ha az a többiek részéről nem csak hangoskodás volt,akkor nem kell se kritizálni,se félni.
Kakástól,meg CR-estől is lemossuk őket,mert van amit nem lehet pénzért megvenni:-)
Minden másra ott van Perez,meg a Madrid!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nah hsz 2.felével úgy ahogy van nem értek egyetLM10 írta:94 milka C.R.-ért?.....Grat Perez..akármit mondanak a Madridisták válság idején ennyi hitelt és pénzt kidobálni.....lehet h a mezekből jönnek be a nagy summák ,de akkor is ennek még be is kell válnia a csapatba...Am szvsz Fergie jól teszi, hogy eladja idén, hisz már idén nem volt annyira kiemelkedő mint a 07/08-as idényben....u.a. lesz mint Bechamel... a realba nem hiszem, hogy szenzációs lesz.....olyan Ronnie kiégés szaga van....

egyrészről Beckham eleve angol,akinek nem annyira feküdt a spanyol foci,de még így is ő volt dícsérhető a legjobban, amikor szívatta az edző, akkor is küzdött a csapatba kerüléséért,és meg is állta a helyét, lehet őt nem szeretni,de ezekért-legalábbis az én- a tiszteletemet kivívta bőven. Milanban sem lógott ki,sőt.
CR azért otthon van az ilyen fociban, nem hiszem,h egy latinos bajnokságban aggódni kellene érte. meglátjuk, igaz itt a védők nem dőlnek csak úgy el,mint pár angol középcsapatnál, viszont nem is fognak a nyakán lihegni 2en minden egyes másodpercben.
az,h kiégne,meg még nem igen látni nyomát, volt egy sérülése idény elején, ősszel nem ment neki annyira,de tavasszal már hozta,amit tavaly. R10 mentálisan sajnos közelében nincs CRnek, még ha színészkedik,és hisztizik ,akkor is tud melózni.
persze ettől még bármi lehet,kíváncsian várom a köv szezoni Real Madridot.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ha jól tudom, a két klub megegyezett, márcsak ronyika elé kell tenni egy kb 12 millás fizuról szóló papírost és kész...Messa írta:Akkor talán menj át a madridistára, istenítsd ott.Fevernova írta:Perezre nem találok jelzőket!![]()
És Croni már biztos?
-
- Capitá del Barça
Politika...Cali írta:Arra lennék kíváncsi, hogy mit tud Perez, amit Calderon nem tudott? Ő is próbált nagy neveket igazolni, de semmi nem jött neki össze. Perez, pedig egy hét alatt két meghatározó játékost elhozott, két nagy klubtól...

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor talán menj át a madridistára, istenítsd ott.Fevernova írta:Perezre nem találok jelzőket!

És Croni már biztos?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
a tény, h egyénileg milyen szintű játékosok korántsem garantálja, h ki tudják egymást szolgálni... Titinho nagyon helyesen írta... ha hisztirinya leszólja Kaka-t, utóbbiról el tudom képzelni, h megviseli és nem lesz képes kihozni magából, amit tud... mert a luzitánok "ugatni" azt nagyon tudnak...Fevernova írta:Titinho barátom azért kicsit elgondolkodhatnál miket írsz basszus
Ez már 2 játékos középpálya és a támadó szekcióba! még 1 csatár meg egy-két hátvéd és akkor lehet pislogni! Kaka meg Ronaldo kb akkora csoda mint Messi!
- albicelesteX
- A Vadász
Nem mondanám kiégésnek!Szerintem hasznos játékos lesz mind a kettő de azt a szintet egyik sem fogja hozni amiért anno Milanoban ill. Man. U._ban aranylabdát kaptak!!!Kaka már rég nem akkora formában van mint volt anno!Ronaldo-t meg szerintem még mindeki feltudja idézni magában,mármint a tavalyi és az ideji formáját nézve!

- Titinho
- Director del Fútbol
És akkor mivan? Azt hiszed, hogy attól, hogy a Real jó lesz, attól a Barca meg sz*r? Miért lehet pislogni? Én elismerem, hogy jó lesz a Real, csak az a baj, hogy itt sokan azt hiszik, hogy így a Barca viszont rossz lesz. Csak ezt nem tudom, hogy miért hiszik egy ilyen idény után.Fevernova írta:Titinho barátom azért kicsit elgondolkodhatnál miket írsz basszus
Ez már 2 játékos középpálya és a támadó szekcióba! még 1 csatár meg egy-két hátvéd és akkor lehet pislogni! Kaka meg Ronaldo kb akkora csoda mint Messi!
Ne irigykedj Gomez, ne irigykedj...
Tudod barátom az is megeshet hogy a Barca már augusztusban több kupát fog nyerni (Spanyol Szuperkupa és Európai Szuperkupa) mint a Madrid egész évben.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- LM10
- Director del Fútbol
94 milka C.R.-ért?.....Grat Perez
..akármit mondanak a Madridisták válság idején ennyi hitelt és pénzt kidobálni.....lehet h a mezekből jönnek be a nagy summák ,de akkor is ennek még be is kell válnia a csapatba...Am szvsz Fergie jól teszi, hogy eladja idén, hisz már idén nem volt annyira kiemelkedő mint a 07/08-as idényben....u.a. lesz mint Bechamel... a realba nem hiszem, hogy szenzációs lesz.....olyan Ronnie kiégés szaga van....

Arra lennék kíváncsi, hogy mit tud Perez, amit Calderon nem tudott? Ő is próbált nagy neveket igazolni, de semmi nem jött neki össze. Perez, pedig egy hét alatt két meghatározó játékost elhozott, két nagy klubtól...
- Fevernova
- Jugador del Barça
Titinho barátom azért kicsit elgondolkodhatnál miket írsz basszus 

SEX N MONEY...
- albicelesteX
- A Vadász
Az elsőt rosszul idézted azt nem én kérdeztem!És annyiban asszem most már olvasva a hírt 94 millió euró ami 80 millió angolfontban értendő!

- Fevernova
- Jugador del Barça
Lehet kacagni és lehet mosolyogni! C.Ronaldo és Kaka a világ top10 benne vannak!
Ezek ha azt játszák amit tudnak akkor ütni fognak ez nem vitás! Gondolkodjunk már emberek azért kikről beszélünk milyen szinten vannak ezek a játékosok! Perezre nem találok jelzőket! Ennyi pénzt az isten se látott még!
Ezek ha azt játszák amit tudnak akkor ütni fognak ez nem vitás! Gondolkodjunk már emberek azért kikről beszélünk milyen szinten vannak ezek a játékosok! Perezre nem találok jelzőket! Ennyi pénzt az isten se látott még!

SEX N MONEY...
- Titinho
- Director del Fútbol
Pontosítok...80 millió font az most 93,9 millió euró.
Tehát csak a játékosok (2 játékos
) eddig 161 millió.

Ezek a hitelek azért buktatóak is lehetnek, pláne most a gazdasági világválság idején. Most azzal számolni előre, hogy kakából 72 millió jön majd évente, meg CR-ből 62 az azért nem kicsit optimista a mai világban pláne úgy, hogy még egy edzésen nem vettek részt, és a legfőbb szempont: nem nyertek semmit a Madriddal! Remélem érthető mire akarok kijukadni.
Még szerintem érkezik a Madridban Villa és Xabi Alonso, valamint az a Marcano vagy ki, meg egy balhátvéd ugye, akik Pellegrini kért és akkor meg is van a 6 igazolás, kb. 250-260 millió értékben. Na ez a nem kevés.
Na még Pellegrinire leszek kíváncsi, hogy az ilyen hisztiző sztárokat (Céroni) hogyan fogja kontrollálni. Emlékezzünk csak Riquelmére...
Viszont szerintem még a játékoseladásokkal lehet gondban a Madrid. Robbent például ki vinné? Vagy Huntelaart? A végén fillérekért lesznek kiárusítva, csakhogy vigyék őket? Eddig szinte csak pletyka szinten merült fel Sneijder és van der Vaart neve a Bayernnél, Drenthe itt-ott. Szóval én erre leszek még kíváncsi...
Nem értek amúgy sok Barcást sem akiknek most tele lett a gátyájuk.
Engem személyszerint nem érdekel a Madrid, csak az a tudat, hogy jelenleg Barcelonában van 3 kupa és címvédői vagyunk! Jelenleg Európa és a Spanyol bajnokság történetének legerősebb csapata vagyunk! És jövőre gyengülni fogunk valamiben? Miben? Éppen az ellenkezője, még tovább erősödni! Amíg a világ jelenlegi legjobb játékosa nálunk játszik, azaz Messi és olyan középpályásaink vannak mögötte, mint Xavi és Iniesta, vagy olyan segítsége jobb oldalról mint Alves, valamint olyan kiemelkedő védőnk van mint Piqué, addig én egy percig nem ilyedek meg! Jaa...és Messi és Piqué is 21 éves. 

Jóbarát...94 millió euró nem olyan drága? Ha ez a koncepció lenne amit itt felvázoltál, akkor szerinted Abramovich például miért nem veszi meg 100 millióért Ibrát, meg 80-ért Ribéryt, 150 millióért Messit? Hidd el, van rá pedig pénze.így már nem olyan drága

Ezek a hitelek azért buktatóak is lehetnek, pláne most a gazdasági világválság idején. Most azzal számolni előre, hogy kakából 72 millió jön majd évente, meg CR-ből 62 az azért nem kicsit optimista a mai világban pláne úgy, hogy még egy edzésen nem vettek részt, és a legfőbb szempont: nem nyertek semmit a Madriddal! Remélem érthető mire akarok kijukadni.

Még szerintem érkezik a Madridban Villa és Xabi Alonso, valamint az a Marcano vagy ki, meg egy balhátvéd ugye, akik Pellegrini kért és akkor meg is van a 6 igazolás, kb. 250-260 millió értékben. Na ez a nem kevés.

Na még Pellegrinire leszek kíváncsi, hogy az ilyen hisztiző sztárokat (Céroni) hogyan fogja kontrollálni. Emlékezzünk csak Riquelmére...
Nem bizony...170 milla, nagyon nem kevés. A játékosok eladásából származó bevételek függvényében olyan 200-220ig lehet papiron elmenni, de ha perezég 6 klasszist ígértek, akkor ez ugye kivitelezhetetlen.
Viszont szerintem még a játékoseladásokkal lehet gondban a Madrid. Robbent például ki vinné? Vagy Huntelaart? A végén fillérekért lesznek kiárusítva, csakhogy vigyék őket? Eddig szinte csak pletyka szinten merült fel Sneijder és van der Vaart neve a Bayernnél, Drenthe itt-ott. Szóval én erre leszek még kíváncsi...

Nem értek amúgy sok Barcást sem akiknek most tele lett a gátyájuk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.06.11. 12:15:12-kor.
Més que un club

- albicelesteX
- A Vadász
A madrid bukása gyakorlatilag Makelele távozásával köthető egybe!Egyetértek azzal hogy most 3-4 aranylabdás támodó igazolásával nem biztos hogy komoly feltámadásba kezdene a madrid!Bár úgy tűnik a pénztárcájuknak nincsenek korlátai így még akár várható középpályás és védő érkezése is ami azért már tényleg komoly fegyver tény az eddig igazolt két név mellett is!BL szempontjából kell is hogy megtörjön az angol hegemónia!A kérdés adott mit tud kezdeni ez a csapat akár európában akár spanyolországban!És kíváncsi vagyok, hogy az eddig javarészt nem ilyen szintű játékosokhoz szokott pellegrini mit tud kezdeni a madriddal!Én személy szerint Juandét jobb edzőnek tartom!

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Nem 90 millió, hanem 80...csabimo írta: Ne is nálunk, föleg ne 90 millioért...De most már vehetnénk mi is valakit...
Miért akarod, hogy annyira vegyünk valakit? Ha nem veszünk senkit szerintem akkor is jobb csapat leszünk...

A nemzetisport.hu-n, illetve a ManU. hivatalos honlapján lehet olvasni, hogy a Manchester elfogadta a 80 milliós ajánlatot, már csak a játékossal kell megegyeznie a Real-nak.albicelesteX írta:Most ezt úgy kérdeztem hogy ezt még nem hallottam sehol!Szóval leigazolta a madrdi Cristiano Ronaldot?Most hogy jött az ide hogy "ne is nálunk"???Nem úgy kérdeztem mintha irígykednék rájuk!Csak ezt a hírt sehol nem olvastam eddig!
Ami nem lesz nehéz, mert mint tudjuk CéRoni a Realban akarja folytatni pályafutását...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.06.11. 12:12:57-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem Kaka és Croni sem csatárt fog játszani, gondolom Kaka(kk) Croni(jok) ugyhogy ez elég stabil középpálya, védöket meg biztos h vesznek maradt annyi aprojuk...Primitive írta:Még jó, hogy ez nem így működik, hogy ha a Real leigazol valakit, akkor megkontrázzuk őket, és mi is igazolunk gyorsan egyet.csabimo írta:Ne is nálunk, föleg ne 90 millioért...De most már vehetnénk mi is valakit...albicelesteX írta:Most akkor Ronaldo is a madridban folytatja?
Szerintem Laporta, Txiki, meg Pep most jót röhög a markába, hogy a Real miket művel.
Ronaldo mindenképpen erősítés lesz a Madridnak, ahogyan Kaká is. De, a támadás a védőktől indul, középpálya.. Szvsz, a támadás az utolsó láncszem, hogy oda eljusson a laszti, kell egy jó kp, meg védelem. Ugye a kocsit se rögtön ötödikből indítod.
Amíg a madridnak nincs stabil kp-ja, én addig jót mosolygok az ilyen igazolásokon
úgytűnik,a mu elfogadta a 80milla fontos pénzt,ronaldo meg mondta megint h madridba akar jönni,nem hivatalos...dehát minnyá az leszalbicelesteX írta:Most ezt úgy kérdeztem hogy ezt még nem hallottam sehol!Szóval leigazolta a madrdi Cristiano Ronaldot?Most hogy jött az ide hogy "ne is nálunk"???Nem úgy kérdeztem mintha irígykednék rájuk!Csak ezt a hírt sehol nem olvastam eddig!