Lehet mire ideérnek már nem is lesznek ott igazi sztárok... Lásd: Adebayor... Na jó Arshavin biztos ott lesz...TZS írta: Tavaly nem tudtam elmenni, de idén nem hagyom ki, pláne ha most szerződésben van, hogy a sztárokat is játszaniuk kell.
NB1 - Magyar Bajnokság
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- 18UvB85
- Barça B
- Kapcsolat:
aztarohadt én erről nem is tudtam
hallottam, hogy volt valami balhé, de hogy ennyire komoly
mocskos fradisták szégyent hoznak ránk
ajánlom, hogy olvassátok el
http://www.pepsifoci.hu/node/37528

ajánlom, hogy olvassátok el

No brain, no pain. No pain, no game.

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát, tavaly ha jól emlékszem 5e volt az állórészre a jegy. Mondjuk ugye most az EL-meccsek miatt csak székek vannak, nemtom, hogy addigra leveszik-e.
Valszeg igen, mert akkor többen tudnak kilátogatni. Legkésőbb jövő hétfőn kiderül 

No ez jó hír.Sharky írta:Most már biztos: Jön az Arsenal
Eldőlt, ami már eddig is majdnem biztos volt. 27-én, hétfőn Szombathelyen szerepel az Arsenal együttese. Az angolokat a szerződés kötelezi arra, hogy sztárjaikat is játszassák a találkozón.
A belépőket jövő héten hétfőn kezdik el árusítani.
haladasfc.nyugat.hu

Tavaly nem tudtam elmenni, de idén nem hagyom ki, pláne ha most szerződésben van, hogy a sztárokat is játszaniuk kell.
A jegyekről nem lehet tudni még, hogy mennyibe kerülnek majd?

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Most már biztos: Jön az Arsenal
Eldőlt, ami már eddig is majdnem biztos volt. 27-én, hétfőn Szombathelyen szerepel az Arsenal együttese. Az angolokat a szerződés kötelezi arra, hogy sztárjaikat is játszassák a találkozón.
haladasfc.nyugat.hu
haladasfc.nyugat.hu
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Először is grat a Haladásnak, másodszor meg jóbullást Kenőnek
Én személy szerint az egyik legnagyobbra tartom az itthon focizók közül, Keneseit! Szinte nem is emlékszem olyan csapatára ahol ne alkotott volna nagyot. Zte-vel ugye bajnok lett, a Vasasnál is nagyon sokat köszönhetünk neki, rendesen kivette a részét, hogy pár évvel ezelőtt egy megfiatalított csapattal az 5. helyen végezzünk s most ugye a Haladással bronzérmet szerzett.
Bravó Kenő

Én személy szerint az egyik legnagyobbra tartom az itthon focizók közül, Keneseit! Szinte nem is emlékszem olyan csapatára ahol ne alkotott volna nagyot. Zte-vel ugye bajnok lett, a Vasasnál is nagyon sokat köszönhetünk neki, rendesen kivette a részét, hogy pár évvel ezelőtt egy megfiatalított csapattal az 5. helyen végezzünk s most ugye a Haladással bronzérmet szerzett.
Bravó Kenő

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Első meccsből kiindulva megérdemeltük a továbbjutást, 2.on meg kis szerencsénk is volt. Szerintem ebből a pár meccsből majd a befolyt pénz a lényeg, legalábbis én így látom, abból majd lehet igazolni pár játékost...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hát, amennyit láttam a közvetítésből, attól nem vagyok elragadtatva... Mind1, lényeg a továbbjutás. A köv. körben lényegesen erősebb ellenféllel fogunk játszani
Elfsborg. Szerencsére akkor Nagy Gabi is pályára léphet. Kenőnek jobbulást 

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
ŐŐŐ???takivini írta:Kolléga! És a Honvéd?fcbarca0827 írta:Hajrá minden magyar csapatnak! Hajrá Hali, hajrá DVSC, Hajrá... Újpest!![]()

Hajrá minden magyar csapatnak! Hajrá Hali, hajrá DVSC, Hajrá...Újpest, Hajrá Honvéd!
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Tudom, hogy nem illik egymás után 2 hsz-t írni, de ha csak szerkesztettem volna az előzőt, akkor nem került volna ki a fórum ajánlóba! Így meglátják az emberek!
Irtis Pavlodar 2:1 Haladás! Továbbjutó
Haladás 2:2-vel, idegenben lőtt több góllal! Yuppi 
Irtis Pavlodar 2:1 Haladás! Továbbjutó

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Az első félidőben 2:1-re vezet az Irtis a Hali ellen... Összesítésben egyelőre jobbak vagyunk (elég furcsa ilyet írni, Fradi drukkerként!:)) Reméljük kitart a végéig!
Hajrá minden magyar csapatnak! Hajrá Hali, hajrá DVSC, Hajrá... Újpest! 
szerk.:
57. perc

szerk.:
nemzetisport.hu írta:Kenesei megsérült. A támadónak úgy tűnik eltörött a csuklója, azonnal kórházba kell szállítani. Simon Attila érkezett a helyére.

Érdekes, hogy eddig sehol nem írták... Vagy csak én nem hallottam, láttam... Mindenesetre örömteli, hogy egymás utáni két évben is idelátogatnak!Sharky írta:Idén is lesz Hali-Arsenal

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
nagy grat a halinak az első meccsért idegenben is 0-1 és akkor okSharky írta:Szombathelyi Haladás - Irtis Pavlodar (kazah) 1-0 (0-0)
Az UEFA büszke lehet magára, hihetetlen [auto_cenzúra] bírót küldtek a meccsre. 2 tiszta tizit nem adott meg a HalinakAz egyiknél ráadásul még Rajosnak adott egy sárgát
![]()
![]()
![]()
Kenő am. kumma szép gólt akasztott

valaki a gólról egy linket tudna adni ugyanis nem tudtam megnézni meccset

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Szombathelyi Haladás - Irtis Pavlodar (kazah) 1-0 (0-0)
Az UEFA büszke lehet magára, hihetetlen [auto_cenzúra] bírót küldtek a meccsre. 2 tiszta tizit nem adott meg a Halinak
Az egyiknél ráadásul még Rajosnak adott egy sárgát
Az UEFA büszke lehet magára, hihetetlen [auto_cenzúra] bírót küldtek a meccsre. 2 tiszta tizit nem adott meg a Halinak

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

lothárt nem a klub fizette volna,hanem egy cégcsoport,aki hasznot akart húzni a német népszerűségéből,de biztos sokan ismerik a történetet..danianevem írta:Én örülnék ha nem jönne Matthaus, így legalább lesz pénze a Fehérvárnak bevásárolni néhány játékost... Legalábbis a jelenlegi kerettel nem hiszem, hogy megnyernék a bajnokságot.
a fehérvár semmivel nem gazdagabb,mint tavaly,vagy azelőtt,így pedig erősítések sem lesznek..
az pedig egyértelmű,hogy matthausnak nem a fehérvár álmai klubja,ezt a lehetőséget csak amolyan utolsó lehetőségként tartotta fenn.
húzta az időt ezzel a fordítósdival-holott német példányban is elküldték neki a szerződést..-ezzel pedig elérte azt,hogy jött egy jobban tejelő ajánlat.ennyi.
tulajdonképpen hülyére vett minket,dehát mit is vártunk..
azért nekem ez most egy picit sok így becali beszédével együtt..
- Fernando
- Llegenda del Barça
Undorító ez a Matthäus. Vajon miért nem sikerült a megállapodás? Mert sokat kér Matthäus ahhoz képest, hogy egy ló...r edző. Csak a nevére alapoz, az alapján pedig egy csapattal sem fog semmit nyerni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- danianevem
- Entrenador del Barça
Én örülnék ha nem jönne Matthaus, így legalább lesz pénze a Fehérvárnak bevásárolni néhány játékost... Legalábbis a jelenlegi kerettel nem hiszem, hogy megnyernék a bajnokságot.
Egyébként sem hiányzik a német "szakember" a magyar focinak. A pénzt ki meri kérni, bármekkora összeg is, de mint edző nem mutatott fel semmit.
Furcsa, hogy a vidi oldalán tényként közölték, hogy Matthaus az edző:
http://www.videotonfc.hu/index.php?pg=menu_170
Egyébként sem hiányzik a német "szakember" a magyar focinak. A pénzt ki meri kérni, bármekkora összeg is, de mint edző nem mutatott fel semmit.
Furcsa, hogy a vidi oldalán tényként közölték, hogy Matthaus az edző:
http://www.videotonfc.hu/index.php?pg=menu_170
ez nevetséges.miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/magyarbajnok ... 43396.html?
Lothar mégsem tér vissza kishazánkba

milyen felháborodottan nyilatkozott már a mai nemzeti sportban,hogy hát ugyan miből gondolják hogy mégse jön..
pff..lothar..

- lopakodo
- Capitá del Barça
Gigi Becali (tulajdonos):
„Cseppet sem félek az Újpesttől, mert sosem hallottam erről a csapatról. A magyar futballt össze sem lehet hasonlítani a románnal, és csak egy második helyezettről van szó, amely kilenc ponttal maradt el a bajnoktól. A Steaua szétveri őket, főleg azért, mivel magyar csapat. Be fogunk jutni az Európa Liga csoportkörébe, és sok pontot fogunk szerezni.”
Amúgy ha minden igaz mehet az európai parlamentbe,mert bejutott,csak a román hatóságok még nem engedik ki, mert van vmi ügye.
„Cseppet sem félek az Újpesttől, mert sosem hallottam erről a csapatról. A magyar futballt össze sem lehet hasonlítani a románnal, és csak egy második helyezettről van szó, amely kilenc ponttal maradt el a bajnoktól. A Steaua szétveri őket, főleg azért, mivel magyar csapat. Be fogunk jutni az Európa Liga csoportkörébe, és sok pontot fogunk szerezni.”
Amúgy ha minden igaz mehet az európai parlamentbe,mert bejutott,csak a román hatóságok még nem engedik ki, mert van vmi ügye.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Hagy arcoskodjon a román senkiházi, utálom az UTE-t is, de nagyon fogok nekik szorítani a hontalan senkiházikkal szemben.danianevem írta:Tegnap a Zuhanyhíradóban igencsak érdekes dolgokról beszéltek:
A Steaua Bukarest elnöke igencsak durván reagált a sorsolásra, pontosabban a magyar focira.
Szerinte:
- ha a Steaua nem jut tovább, akkor ő és a vezetőség elmehet a fen*be
- "ki az az Újpest, és hanyadik helyen végeztek, második?"
Több román napilap kiállt az Újpest mellett, mondván Magyarország egyik legsikeresebb klubjáról van szó. Állítólag le is vezették az UTE történetét a lapokban(a kezdetektől a napjainkig), ugyanakkor a legutóbbi szurkolói rendbontásról is írtak.
Kérdem én, a Steaua elnökétől mire volt jó ez(?), egy román-magyar párharc alapból kiélezettebb, mint mondjuk egy kazah-magyar.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Fú de tudnék erre mit írni, csak félek h bannolva lennék.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)