Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Lehet mire ideérnek már nem is lesznek ott igazi sztárok... Lásd: Adebayor... Na jó Arshavin biztos ott lesz...TZS írta: Tavaly nem tudtam elmenni, de idén nem hagyom ki, pláne ha most szerződésben van, hogy a sztárokat is játszaniuk kell.
No ez jó hír.Sharky írta:Most már biztos: Jön az Arsenal
Eldőlt, ami már eddig is majdnem biztos volt. 27-én, hétfőn Szombathelyen szerepel az Arsenal együttese. Az angolokat a szerződés kötelezi arra, hogy sztárjaikat is játszassák a találkozón.
A belépőket jövő héten hétfőn kezdik el árusítani.
haladasfc.nyugat.hu
ŐŐŐ???takivini írta:Kolléga! És a Honvéd?fcbarca0827 írta:Hajrá minden magyar csapatnak! Hajrá Hali, hajrá DVSC, Hajrá... Újpest!![]()
nemzetisport.hu írta:Kenesei megsérült. A támadónak úgy tűnik eltörött a csuklója, azonnal kórházba kell szállítani. Simon Attila érkezett a helyére.
Érdekes, hogy eddig sehol nem írták... Vagy csak én nem hallottam, láttam... Mindenesetre örömteli, hogy egymás utáni két évben is idelátogatnak!Sharky írta:Idén is lesz Hali-Arsenal
nagy grat a halinak az első meccsért idegenben is 0-1 és akkor okSharky írta:Szombathelyi Haladás - Irtis Pavlodar (kazah) 1-0 (0-0)
Az UEFA büszke lehet magára, hihetetlen [auto_cenzúra] bírót küldtek a meccsre. 2 tiszta tizit nem adott meg a HalinakAz egyiknél ráadásul még Rajosnak adott egy sárgát
![]()
![]()
![]()
Kenő am. kumma szép gólt akasztott
lothárt nem a klub fizette volna,hanem egy cégcsoport,aki hasznot akart húzni a német népszerűségéből,de biztos sokan ismerik a történetet..danianevem írta:Én örülnék ha nem jönne Matthaus, így legalább lesz pénze a Fehérvárnak bevásárolni néhány játékost... Legalábbis a jelenlegi kerettel nem hiszem, hogy megnyernék a bajnokságot.
ez nevetséges.miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/magyarbajnok ... 43396.html?
Lothar mégsem tér vissza kishazánkba
Hagy arcoskodjon a román senkiházi, utálom az UTE-t is, de nagyon fogok nekik szorítani a hontalan senkiházikkal szemben.danianevem írta:Tegnap a Zuhanyhíradóban igencsak érdekes dolgokról beszéltek:
A Steaua Bukarest elnöke igencsak durván reagált a sorsolásra, pontosabban a magyar focira.
Szerinte:
- ha a Steaua nem jut tovább, akkor ő és a vezetőség elmehet a fen*be
- "ki az az Újpest, és hanyadik helyen végeztek, második?"
Több román napilap kiállt az Újpest mellett, mondván Magyarország egyik legsikeresebb klubjáról van szó. Állítólag le is vezették az UTE történetét a lapokban(a kezdetektől a napjainkig), ugyanakkor a legutóbbi szurkolói rendbontásról is írtak.
Kérdem én, a Steaua elnökétől mire volt jó ez(?), egy román-magyar párharc alapból kiélezettebb, mint mondjuk egy kazah-magyar.