Offtopic #2
-
- Capitá del Barça
Boldog szülinapot! 

- Deus
- Boixos Nois
no, hazaértem... 1 hétig távol voltam, voltam a vipera-mentő programon, kunpeszéren, de közel sem mentő program volt, hanem munka ezerrel... áh...
Ma voltam gyűrűzni a sirályfiókákat, qrvajó volt. ki kellett csónakázni egy szigetre, ahol költenek a sirályok, rakat tojások voltak ott, óvatosan kellett lépni, olyan sok volt... jó buli volt, mivel 1 hetes sirályok még nem tudnak repülni, csak futni tudnak. igy mi is futnunk kellett hogy elkapjuk őket
legyűrűzés után, adatbeírás után elengedtünk a sirályfiókákat természetesen.
ja és még valami:
Ma, július 4. -én töltöttem be a 23. évet
Ma voltam gyűrűzni a sirályfiókákat, qrvajó volt. ki kellett csónakázni egy szigetre, ahol költenek a sirályok, rakat tojások voltak ott, óvatosan kellett lépni, olyan sok volt... jó buli volt, mivel 1 hetes sirályok még nem tudnak repülni, csak futni tudnak. igy mi is futnunk kellett hogy elkapjuk őket

ja és még valami:
Ma, július 4. -én töltöttem be a 23. évet

-
- Capitá del Barça
Az üzenetek mindenkinek topicból kitörölték, úgyhogy ide írom, hogy bocsánat Perrero! Ideges voltam!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eurosport 2sen vmi elképesztő a kutya ügyességi verseny,vagy micsoda
milyen sebességgel nyomják le,csak nézek...főleg aki eddig vezet,vmi Kersi,v Kessi.

milyen sebességgel nyomják le,csak nézek...főleg aki eddig vezet,vmi Kersi,v Kessi.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Más párnak lesz most lagzija
Nem ugyanaz
De köszi

Nem ugyanaz

De köszi

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hát akkor az előző nem tarthatott valami sokáigkudu írta:Na lassan indulhatok lagziba![]()
3 hónapon belül a másodikra

amúgy jó szórakozást

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Na lassan indulhatok lagziba

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
az lehet,nyilván a kiscsajnak megvan az ablakberúgásról is a felvétele-mivel ugye végig filmezett..-ebben az esetben pedig ugye kizárt,hogy ne kerüljön fel a netre..chonggy írta: sztetek ez az igazi??
tehát szerintem nem 'fék'.

egyébként az eset miatt nem ítélem el cr-t,néha tényleg kib.szott idegesítő lehet,hogy a gátlástalan zsurnaliszták belemásznak az életed intimebb pillanataiba is..
inkább az a fura,hogy tényleg csak ritkán vannak ilyen esetek..
Szabolcs megye-Penyige- 12:12
Kánikula
Csak gondoltam írok egy helyzetjelentést
Kánikula

Csak gondoltam írok egy helyzetjelentést

- tomabence
- Jugador d'estrella
akkor engem is beetettek...és nem is hittem ennek XD de haverom mondta h fúúúú milyen jóó meg mittomén...aztán ittvok xd
szerk: haverom aki ajánlotta ezt...azt kérdezi h honnan tudod h ez kamu?? és mesélj már a dologról:) mert ő is " bekapta a horgot " és csinálgatja
szerk: haverom aki ajánlotta ezt...azt kérdezi h honnan tudod h ez kamu?? és mesélj már a dologról:) mert ő is " bekapta a horgot " és csinálgatja

már legalább 2 éve megy a "xpangózás", ne higgy ennek, csak az idődet pocsékolod, nah meg, akiket "beetetsz", azok lesznek csalódottaktomabence írta:" Kaptam " egy internetes munkát, mostanában lehet h befogok egy ilyen üzenethez hasonlót írnide hát ez a lényege a munkának
http://www.xpango.com?ref=91776912 << ha 2 percet rászánnátok erre, nagyon sokat segítenétek nekemlégyszii regisztráljatok
![]()
![]()
(csak rá kell katt-olni az iphonra és mehet a reg. )
Előre is köszi a segítőkész emberkéknek![]()

ennek semmi értelme,a múltkor olvastam róla egy cikket.tomabence írta:" Kaptam " egy internetes munkát, mostanában lehet h befogok egy ilyen üzenethez hasonlót írnide hát ez a lényege a munkának
http://www.xpango.com?ref=91776912 << ha 2 percet rászánnátok erre, nagyon sokat segítenétek nekemlégyszii regisztráljatok
![]()
![]()
Előre is köszi a segítőkész emberkéknek![]()
szted tényleg odaadják ingyen a cuccost?
ugyan..
- tomabence
- Jugador d'estrella
" Kaptam " egy internetes munkát, mostanában lehet h befogok egy ilyen üzenethez hasonlót írni
de hát ez a lényege a munkának
http://www.xpango.com?ref=91776912 << ha 2 percet rászánnátok erre, nagyon sokat segítenétek nekem
légyszii regisztráljatok
Előre is köszi a segítőkész emberkéknek

http://www.xpango.com?ref=91776912 << ha 2 percet rászánnátok erre, nagyon sokat segítenétek nekem

Előre is köszi a segítőkész emberkéknek

-
- Entrenador del Barça
Am nem kamu csak annyi h a kapufát meggyengítették előre azért törhet el és nem hajlik.danko94 írta:KAMU!!! 0:15 nél eltünik a labda és magátol hajlik el a lécBogika87 írta:Najó akkor ez most kamusi vagy nem kamusi??![]()
Keresztléc..
Ajj ajj ezek az adidasosok nagyon kreatívak...
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Capitá del Barça
danko94 írta:KAMU!!! 0:15 nél eltünik a labda és magátol hajlik el a lécBogika87 írta:Najó akkor ez most kamusi vagy nem kamusi??![]()
Keresztléc..
A labda nem tűnik el. Ott pattog utána is. A törést pedig kizártnak tartom, mert az alumínium hajlik.
- danko94
- Entrenador del Barça
KAMU!!! 0:15 nél eltünik a labda és magátol hajlik el a lécBogika87 írta:Najó akkor ez most kamusi vagy nem kamusi??![]()
Keresztléc..

-
- Capitá del Barça
Igaz nem Poldi vagyokMessiFan írta:Poldi! Ezeket a jó minőségű képeket honnan szerezted? Mert nekem is kéne 1 pár..

Poldi! Ezeket a jó minőségű képeket honnan szerezted? Mert nekem is kéne 1 pár..
Najó akkor ez most kamusi vagy nem kamusi??
Keresztléc..

Keresztléc..

¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
- chonggy
- Capitá del Barça
mr. írta:Csak akkor ha Messi is azt szeretné.(szóval nem)chonggy írta: aham..tehát,ha mondjuk Messiért vki kifizetné a 150 milkát (asszem ennyi a kivásárlási ára),vihetné??
jah,az tény,h ő nem akarna sehova menni,de csk pl hoztam fel...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
-
- Capitá del Barça
Akkor egy szó nélkül vihetnéchonggy írta:aham..tehát,ha mondjuk Messiért vki kifizetné a 150 milkát (asszem ennyi a kivásárlási ára),vihetné??

Csak akkor ha Messi is azt szeretné.(szóval nem)chonggy írta: aham..tehát,ha mondjuk Messiért vki kifizetné a 150 milkát (asszem ennyi a kivásárlási ára),vihetné??