Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát akkor az előző nem tarthatott valami sokáigkudu írta:Na lassan indulhatok lagziba![]()
3 hónapon belül a másodikra
az lehet,nyilván a kiscsajnak megvan az ablakberúgásról is a felvétele-mivel ugye végig filmezett..-ebben az esetben pedig ugye kizárt,hogy ne kerüljön fel a netre..chonggy írta: sztetek ez az igazi??
már legalább 2 éve megy a "xpangózás", ne higgy ennek, csak az idődet pocsékolod, nah meg, akiket "beetetsz", azok lesznek csalódottaktomabence írta:" Kaptam " egy internetes munkát, mostanában lehet h befogok egy ilyen üzenethez hasonlót írnide hát ez a lényege a munkának
http://www.xpango.com?ref=91776912 << ha 2 percet rászánnátok erre, nagyon sokat segítenétek nekemlégyszii regisztráljatok
![]()
![]()
(csak rá kell katt-olni az iphonra és mehet a reg. )
Előre is köszi a segítőkész emberkéknek![]()
ennek semmi értelme,a múltkor olvastam róla egy cikket.tomabence írta:" Kaptam " egy internetes munkát, mostanában lehet h befogok egy ilyen üzenethez hasonlót írnide hát ez a lényege a munkának
http://www.xpango.com?ref=91776912 << ha 2 percet rászánnátok erre, nagyon sokat segítenétek nekemlégyszii regisztráljatok
![]()
![]()
(csak rá kell katt-olni az iphonra és mehet a reg. )
Előre is köszi a segítőkész emberkéknek![]()
Am nem kamu csak annyi h a kapufát meggyengítették előre azért törhet el és nem hajlik.danko94 írta:KAMU!!! 0:15 nél eltünik a labda és magátol hajlik el a lécBogika87 írta:Najó akkor ez most kamusi vagy nem kamusi??![]()
Keresztléc..
Ajj ajj ezek az adidasosok nagyon kreatívak...
danko94 írta:KAMU!!! 0:15 nél eltünik a labda és magátol hajlik el a lécBogika87 írta:Najó akkor ez most kamusi vagy nem kamusi??![]()
Keresztléc..
KAMU!!! 0:15 nél eltünik a labda és magátol hajlik el a lécBogika87 írta:Najó akkor ez most kamusi vagy nem kamusi??![]()
Keresztléc..
Igaz nem Poldi vagyokMessiFan írta:Poldi! Ezeket a jó minőségű képeket honnan szerezted? Mert nekem is kéne 1 pár..
mr. írta:Csak akkor ha Messi is azt szeretné.(szóval nem)chonggy írta: aham..tehát,ha mondjuk Messiért vki kifizetné a 150 milkát (asszem ennyi a kivásárlási ára),vihetné??
Akkor egy szó nélkül vihetnéchonggy írta:aham..tehát,ha mondjuk Messiért vki kifizetné a 150 milkát (asszem ennyi a kivásárlási ára),vihetné??
Csak akkor ha Messi is azt szeretné.(szóval nem)chonggy írta: aham..tehát,ha mondjuk Messiért vki kifizetné a 150 milkát (asszem ennyi a kivásárlási ára),vihetné??