Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az már megvolt tegnap.Ezért gondoltam,h ma már kezdődik is a Tour.Legalábbis nekem így lett volna logikus.De valóban csak szombaton indulnak a srácok.Krojf írta:Holnap csak a csapatokat szólítják a dobogóra, vagyis pofavizit lesz,Bányász írta:Holnap kezdődik a Tour de France!
Armstronggal és egy nagyon erős Astanával.Szerintem egy nagyon jó tourt nézhetünk.Kíváncsian várom.
Go Andy Schleck és Menchov!Meg a spanyolok!
aztán szombaton jön a prológ.
Holnap csak a csapatokat szólítják a dobogóra, vagyis pofavizit lesz,Bányász írta:Holnap kezdődik a Tour de France!
Armstronggal és egy nagyon erős Astanával.Szerintem egy nagyon jó tourt nézhetünk.Kíváncsian várom.
Go Andy Schleck és Menchov!Meg a spanyolok!
ozsimiki írta:
nana!
azért Roddick nem egy senki, TÖBB ESETBEN is csak egy Federer tudta megakadályozni a Wimbledoni címtől![]()
am nagyon nagy meccs, 5.szettben vannak, bár engem is picit idegesít ricsi and kollegája,de még így is jobbak mint kaplárék...
szerk: azért nem sok teniszt láthatott ricsi, annyira el van hűlve a meccstől, igaz,h nagyon jó csata,de azért nem az a felülmúlhatatlan.
nana!Diego10 írta:Hewitt a nagy kedvencem és amit eddig csinált az nagyon jó volt de a 3.szettben tie breakben amit levágott.![]()
Nagyon ideges lettem nem is nézem tovább.Nem igaz hogy az az idióta Roddick elődöntős lesz.![]()
![]()
Remélem azért Hewitt még talpraáll és továbbjut!
Szerk.: 4.szettben már 2-0 Roddicknak.![]()
![]()
így van, ők a legelviselhetőbbek, számomra meg az eurosportos ürge viszi az első helyet.kovinho írta:Szaniszló Csabáék a legjobbak, habár ahogy követem twitteren Szaniszló urat, nem igazán kedveli a teniszt...Replay írta:Akár a Léjt - Andy, akár a Ferrero - Murray meccset nézem, iszonyatosan gáz, amit a Sporttv kommentátorai müvelnek.
Kaplár F. elkezd nem/nem/nem, vagy igen/igen/igen módba kapcsolni, már rosszul vagyok.
Faragóék meg egymásba vágnak folyamatosan, nagyon kinos.
Pl. ilyet ír: "Sejtettem, hogy ma Andy Murray és Stanislas Wawrinka életrajzának társaságában fogok ebédelni..."
Szaniszló Csabáék a legjobbak, habár ahogy követem twitteren Szaniszló urat, nem igazán kedveli a teniszt...Replay írta:Akár a Léjt - Andy, akár a Ferrero - Murray meccset nézem, iszonyatosan gáz, amit a Sporttv kommentátorai müvelnek.
Kaplár F. elkezd nem/nem/nem, vagy igen/igen/igen módba kapcsolni, már rosszul vagyok.
Faragóék meg egymásba vágnak folyamatosan, nagyon kinos.
Azért ezt nem mondanám. Akik régóta követik a teniszt, tudják hogy Tommy Haas-ha épp nincs sérülés után röviddel-zseniális. Ha elkapja a fonalat, a legszűkebb elit tagja. Ha nem lenne "fejnehéz", ill. a sérülések elkerülték volna, többszörös gs-győztes lehetne. Amúgy Djokovic is szimpatikus, kár hogy nem mörri ágán volt.Replay írta:Ejnye Nole, azért T. Haas-on illett volna túljutni...
hát ez nem lehet igazReplay írta:Ejnye Nole, azért T. Haas-on illett volna túljutni...
de még mekkoraReplay írta:Murray vs Wawrinka. Tennis.