az idióta jelzőből arra következtettem,h nem tartod sokra
elég különös egy egyéniség azt aláírom,mert sok esetben rá lehetne sütni,h szervagép, és az ugye a többségnek nem jön be,de vmiért őt mégis imádja a közönség, én is kedvelem, karrierje első éveiben nagyon komoly figura volt, most kicsit sablonossá vált sajnos.
Rafa meg mindenhonnan hiányzik ahol nem indul szerintem is, sajnos ez a következménye,h évekig nem volt verseny ahol ne indult volna,és most korántsem a GSekről beszélek.
Djokovics egy nagy talány... fejben nagyon nagyon gyenge, pedig képességei megvannak, pl Garos előtti salakos előtornákon fantasztikus volt,Nadalt is majdnem megverte egy óriási meccsen, fejben ott volt, erre jön a Garos és ott meg csak úgy kiesik és nem is top4estől...
így elég rossz néznem a teniszt,h Nadal nincs,de azért szerencsére volt jó pár nagy meccs, most már legyen egy Murray-Federer "(rém:lol: )álom" döntő.
vhogy egyik sem a kedvencem,de Murray fejlődése megsüvegelendő, talán most nem parázik már annyira mint tavaly US Openen,de a svájci ellen nem is szabad,mert akkor tutira vége.