Én azt nem értettem meg eddig se, és most sem tudom felfogni, hogy a Kedves Madridista szurkolók, miért jönnek ide 'ugrálni'? Mit várnak? Megértő szavakat? Helyeslő bólintásokat? Baráti vállveregetéseket?
Nem elég nekik a madridista.hu, ahol ezeket a dolgokat megtárgyalhatják? Miért kell ezt a topikot is szétszedni olyan oltárian hatalmas baromságokkal, miszerint "Xavi nincs benne a világ legjobb 10 játékosában"? Ilyen sületlenséget az mond, aki nem ért a focihoz, labdát még nem is látott, a realitásérzéke pedig a nulla felé tendál. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy Iker Casillas Segunda 'C'-szintű kapus. Tuti hülyének néznének - és igazuk is lenne!
Miért nem elég a madridista oldalain való véleménykifejtés? Miért járnak ide, osztani az észt, féligazságokat írkálni, és frázisokat puffogtatni.
Elhiszem, hogy nyári szünet van, sok a szabadidő. Menjenek ki a strandra, menjenek el nyári munkára dolgozni, nagyszüleikhez kertet ásni, kapálni. Vagy uszodába, menjenek le a bőrt rúgni. Ne ide hordják talicskával a "szellemi szemetet".
Hetek óta passzívan figyelem ezt a topikot, de már alacsonyabbra esett a színvonal, mint az Igazolások topikban. És ennek döntő részben az "okos/kodó" realos hsz-ek az okai, mozgatórugói.
Zsuni pedig nagyon csak visszafogott kritikát kapott eléggé disszonáns véleményére.
1, véleményt mondani jön mindenki a fórumra és nem vállveregetésért, valamint real szurkolok nélkül ez a topic értelmetlen lenne (ugye már a neve is...)
2, elhiszem hogy te 75 éves visszavonult focista vagy, de hadd engedtessen meg a fiataloknak is hozzászolni
3, szellemi szemetet ide nem igazán kell hordani
4, lehet, hogy nem értek a focihoz, de te sem vagy 6szoros bl győztes edző, sem pedig aranylabdás focista, sőt, ugyanolyan nímand vagy a foci világában mint én.
A többiek a legtöbb esetben butaságokat beszélnek, és vitákat gerjeszteni jönnek ide.
nem valami jók a megfigyelői képességetek, mert itt egy madridista sem gerjesztette a vitát.