2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem tudom mennyire igaz, de hallottam olyan hírt, hogy a Blackburn másfél millió fontot (!) kínál érteFernando írta:Abból mi lehet igaz, hogy a Lyon Nistelrooy-t akarja?
Egyetértek veled, a reakcióddal csak ezzel az egy kijelentéssel nem. Ha a Maldinis összehasonlítást a De la Red-s végkifejlettel értetted akkor nem értelek. Miért ne fájna jobban mindenkinek( meg főleg a nagy reménységnek) ha abba kell hagynia fiatal pályafutását mint egy olyannak akinek minden szép megadatott már a labdarúgásban?Titinho írta:
Lehet, ha mondjuk Maldini esik össze 40 évesen akkor jobban megérintett volna, most egy madridi 22 éves gyerek nem tudja folytatni. Szomorú és kész.
Hmm...Fernando írta:Csak mert nem Barcás? Bojan lett volna rosszul, így beszélnél róla?Titinho írta:Szomorú...kész.
Azért nem kell kardba dőlni emiatt. Visszavonul és jónapot. Jobb lesz neki így.
Nem, de az érthető. az egészség többet számít, ez van. Bojan esetében is az számítana, szomorú lenne,de akkor meg az lenne a helyes.Fernando írta:Csak mert nem Barcás? Bojan lett volna rosszul, így beszélnél róla?Titinho írta:Szomorú...kész.
Nem tudom hány millió igazolt focista van szerintem nem dolgunk mindegyik miatt aggódni akinek baja van. Elég bajunk van a saját játékosainkkal is.Fernando írta:Csak mert nem Barcás? Bojan lett volna rosszul, így beszélnél róla?Titinho írta:Szomorú...kész.
Csak mert nem Barcás? Bojan lett volna rosszul, így beszélnél róla?Titinho írta:Szomorú...kész.
Ne tegyük már a hülyét könyörgöm...-Prince- írta:Tehát ha valaki a Real Madridban akar játszani, és ezt kijelenti, akkor segget csinált a szájából?Ribéry is jó nagy segget csinált a szájából...![]()
Szomorú...kész.Fernando írta:Látom sokakat érdekel, hogy egy európa bajnok játékosnak véget ért a karrierje. Foglalkozzatok csak Ribéry seggszájával.
Megeshet, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy idén nyáron a Real Madrid szerződtetni fogja. A prioritás most egyértelműen a két spanyolé, aztán meglátjuk.És akkor csavarodhat még egyet a sztori, ha Arbeloa és Alonso 40-45-ért a prioritás, Ribéryre meg nem marad pénz, jövőre meg nem kell mondjuk a Realnak, és a Barca bejelentkezne érte. Very Happy
nekem ő volt a kedvenc fiatal játékosom, imádtam a passzait és a távoli lövéseit. sajnos ez van, de ez a döntés az ő érdekében született. egy nagyon nagy tehetségtől esett el a madrid de az élet megy tovább, és szerencsére marad a klubnál.Látom sokakat érdekel, hogy egy európa bajnok játékosnak véget ért a karrierje. Foglalkozzatok csak Ribéry seggszájával.
Meglepne, ha Te nem tudnál róla, hogy mióta próbálták puhítani a Bayern vezetőségét, vagy hogy Barca mezben vonult le a pályáról és az ügynöke szerint nem lenne ellenére egy ekkora klubban játszani, vagy hogy Laporta és az Henry - Abidal duó is győzködte, hogy idejöjjön... úgy, hogy ő lett volna idén "az" igazolás. Majd (ironikusan) megkérdezi ki az a Perez, amikor először bejelentkezik érte, aztán mikor jön 2 klasszis és egy tehetség, akkor kijelenti, hogy csak a Real és senki más.-Prince- írta:Tehát ha valaki a Real Madridban akar játszani, és ezt kijelenti, akkor segget csinált a szájából?Ribéry is jó nagy segget csinált a szájából...
nekem már csak Riquelme miatt is kételyeim vannak a chilei-vel szemben...ozsimiki írta:értem a logikádat,Tamásét is. de magam részéről várnék vele. és abban is igazatok van,h ha nem lesz elég keménykezű, akkor nagyon megnehezíti a saját dolgát.G-Jay írta:Ozsi!
Én leginkább azért céloztam arra, hogy Pellegrini nem biztos, hogy képes lesz csapatot csinálni a nevekből, mivel nem éppen egy kemény kezű edző. Márpedig az szerintem fontos lenne a sztárok miatt. Ettől még egy kis/közepes csapattal valóban jó edzői kvalitásokat mutatott. De ez nem jelenti azt, hogy nagy csapattal is menne neki. Sokszor láttunk már olyat, hogy valakinek jól megy kicsiben, aztán baj van nagyban...persze valóban ugyanígy lehet hogy fordítva sül el, és jól fogja csinálni a dolgát. Majd kiderül...
én is látok ebben relációt, csak nem szeretem előre megítélni se a csapatot,se az edzőt, ennyi.(mert még ilyen "csapat" se volt alatta azért...)
Mélyen gratulálok a mondanivalódhoz. Megnyugtatlak, hogy a Marca az idei nyáron amit leközölt, az nagyrészt teljesen hiteles volt. Magyarországon nagyon nehéz ezt megérteni, ahol nem létezik értelmes oknyomozó riporteri szakma, azonban Spanyolországban ez nagyon divatos, és speciel egyes helyeken nem is rosszul végzik a dolgukat. De nem akarlak meggyőzni, olvassatok Nemzeti Sportot, lényegesen hitelesebbEz a 6 milliós megállapodás a szádból is ilyen. Ekkora baromságot is csak ott lehet olvasni sztem.
Annyit mondott, hogy létezett egy szóbeli megállapodás, és ez valóban létezett. Csak azt felmondta a Valencia.kivéve Villa szerződtetése
Tehát ha valaki a Real Madridban akar játszani, és ezt kijelenti, akkor segget csinált a szájából?Ribéry is jó nagy segget csinált a szájából...
1, véleményt mondani jön mindenki a fórumra és nem vállveregetésért, valamint real szurkolok nélkül ez a topic értelmetlen lenne (ugye már a neve is...)Én azt nem értettem meg eddig se, és most sem tudom felfogni, hogy a Kedves Madridista szurkolók, miért jönnek ide 'ugrálni'? Mit várnak? Megértő szavakat? Helyeslő bólintásokat? Baráti vállveregetéseket?
Nem elég nekik a madridista.hu, ahol ezeket a dolgokat megtárgyalhatják? Miért kell ezt a topikot is szétszedni olyan oltárian hatalmas baromságokkal, miszerint "Xavi nincs benne a világ legjobb 10 játékosában"? Ilyen sületlenséget az mond, aki nem ért a focihoz, labdát még nem is látott, a realitásérzéke pedig a nulla felé tendál. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy Iker Casillas Segunda 'C'-szintű kapus. Tuti hülyének néznének - és igazuk is lenne!
Miért nem elég a madridista oldalain való véleménykifejtés? Miért járnak ide, osztani az észt, féligazságokat írkálni, és frázisokat puffogtatni.
Elhiszem, hogy nyári szünet van, sok a szabadidő. Menjenek ki a strandra, menjenek el nyári munkára dolgozni, nagyszüleikhez kertet ásni, kapálni. Vagy uszodába, menjenek le a bőrt rúgni. Ne ide hordják talicskával a "szellemi szemetet".
Hetek óta passzívan figyelem ezt a topikot, de már alacsonyabbra esett a színvonal, mint az Igazolások topikban. És ennek döntő részben az "okos/kodó" realos hsz-ek az okai, mozgatórugói.
Zsuni pedig nagyon csak visszafogott kritikát kapott eléggé disszonáns véleményére.
nem valami jók a megfigyelői képességetek, mert itt egy madridista sem gerjesztette a vitát.A többiek a legtöbb esetben butaságokat beszélnek, és vitákat gerjeszteni jönnek ide.
értem a logikádat,Tamásét is. de magam részéről várnék vele. és abban is igazatok van,h ha nem lesz elég keménykezű, akkor nagyon megnehezíti a saját dolgát.G-Jay írta:Ozsi!
Én leginkább azért céloztam arra, hogy Pellegrini nem biztos, hogy képes lesz csapatot csinálni a nevekből, mivel nem éppen egy kemény kezű edző. Márpedig az szerintem fontos lenne a sztárok miatt. Ettől még egy kis/közepes csapattal valóban jó edzői kvalitásokat mutatott. De ez nem jelenti azt, hogy nagy csapattal is menne neki. Sokszor láttunk már olyat, hogy valakinek jól megy kicsiben, aztán baj van nagyban...persze valóban ugyanígy lehet hogy fordítva sül el, és jól fogja csinálni a dolgát. Majd kiderül...
Esetleg kattints az "Ez" szóra és megtudod. Lehet nem fogsz ennyire mosolyogniKamarilla írta:Te miről beszélsz?Fernando írta:Ez "picit" sokkolt...
Nagyon sajnálom őt. Én nagyon tehetségesnek tartottam. De így lesz a legjobb. Nem kell még egy halál eset. Elég! Vannak neki szülei, lesznek gyerekei felesége. Nem érdemes az élvezetért meg a sok pénzért erről lemondani.