Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
nagyi
Jugador del Barça

2009.07.02. 19:42:53

Fernando írta:Abból mi lehet igaz, hogy a Lyon Nistelrooy-t akarja? :D
nem tudom mennyire igaz, de hallottam olyan hírt, hogy a Blackburn másfél millió fontot (!) kínál érte :!: azért ez elég nagy fun :lol:
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
mrjoe
Barça B

2009.07.02. 19:39:13

Ha Ribery miatt így kiakadtatok, akkor kíváncsi lennék, hogy mit gondoltok Villáról, ha a végén Barcelonában fog kikötni miután eddig oda, meg vissza volt a Realért (még egy Real mezt is aláírt Dél-Afrikában), most meg.....
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.02. 19:16:44

Hát én csak most néztem az nso.hu-t. Tiszta szégyen ez a Ribéry, egész tavasszal körbeudvarolt minket, hogy a Barca így, meg a Barca úgy, aztán most, hogy alakul a Madrid egyből másképp beszél. Menjen csak a Reálba, ezek után odavaló!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 18:40:11

Abból mi lehet igaz, hogy a Lyon Nistelrooy-t akarja? :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
zizou fan
Jugador del Barça

2009.07.02. 18:24:50

gekkodan a madridistával kapcsolatban írta:Ekkora baromságot is csak ott lehet olvasni sztem.
Van erre egy megoldás... :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 16:42:38

Ez a ti véleményetek. Ez meg az enyém. Oszt téma off.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.07.02. 16:31:45

Titinho írta:
Lehet, ha mondjuk Maldini esik össze 40 évesen akkor jobban megérintett volna, most egy madridi 22 éves gyerek nem tudja folytatni. Szomorú és kész.
Egyetértek veled, a reakcióddal csak ezzel az egy kijelentéssel nem. Ha a Maldinis összehasonlítást a De la Red-s végkifejlettel értetted akkor nem értelek. Miért ne fájna jobban mindenkinek( meg főleg a nagy reménységnek) ha abba kell hagynia fiatal pályafutását mint egy olyannak akinek minden szép megadatott már a labdarúgásban?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.02. 16:25:07

Fernando írta:
Titinho írta:Szomorú...kész.
Azért nem kell kardba dőlni emiatt. Visszavonul és jónapot. Jobb lesz neki így.
Csak mert nem Barcás? Bojan lett volna rosszul, így beszélnél róla?
Hmm...
Javítsatok ki ha tévedek, de azt írtam, hogy NEM szomorú ami vele történt? Mert kb. akkor lenne helyes ez a kérdés, meg a Bojanozás. Vagy valami rosszat írtam róla? Nem hiszem.

Lehet, ha mondjuk Maldini esik össze 40 évesen akkor jobban megérintett volna, most egy madridi 22 éves gyerek nem tudja folytatni. Szomorú és kész. Most kezdjen el mindenki 10 soros regényeket írni?

Továbbra is tartom, hogy szomorú ami vele történt, de nem fogom a hajamat tépve ordibálni, hogy miééééért? Ozsival és Caponnal is egyetértek.

Bárcsak Puerta "járt volna így"... :(

Téma vége. És számomra ennek a topicnak is vége. :)
További szép nyarat a kedves madridistáknak is! Ősszel indul a bugi! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2009.07.02. 16:29:37-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.02. 16:15:03

Fernando írta:
Nem, de az érthető. az egészség többet számít, ez van. Bojan esetében is az számítana, szomorú lenne,de akkor meg az lenne a helyes.

bevallom úgy érzem mintha egy vmi übernagy világklasszisról lenne szó,és most megállt az élet...-mindamellett,h senkinek sem kívánom,h választani kelljen a két élete (foci,és biológia élete) között, és ez valóban szomorú- de az is érthető,hogy itt a többség elintézi annyival,h sajnálja,ahogy én is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2009.07.02. 16:14:19

Fernando írta:
Nem tudom hány millió igazolt focista van szerintem nem dolgunk mindegyik miatt aggódni akinek baja van. Elég bajunk van a saját játékosainkkal is.
Szörnyű ami vele történt ennél többet nem hiszem, hogy foglalkoznunk kéne vele.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 16:09:06

barca99
Llegenda del Barça

2009.07.02. 16:08:25

De ha az ember kedvenc nem-Barca játékosáról van szó, és már úgy tűnt fél lábbal itt van... :? :)
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.02. 16:06:46

-Prince- írta:
Ribéry is jó nagy segget csinált a szájából...
Tehát ha valaki a Real Madridban akar játszani, és ezt kijelenti, akkor segget csinált a szájából? :roll:
Ne tegyük már a hülyét könyörgöm... :?

Mintha nem tudnád te is, hogy Ribéry egész tavasszal a Barca seggét nyalta, hogy a legnagyobb csapat, meg a legjobban itt tudna alkalmazkodni, Camp Nou légköre, meg anyámtyúkja...ezért írtam csak.

MÁS:

Azért mert a Marca meg az AS leírt most 3 igazolást, attól még egy hulladék napilap. Ezeket kb. 4-5 éve minden ismétlen MINDEN évben leírják és most tényleg bejött! Kakát 3 havonta eladták a Reálnak, már volt, hogy megkapta az 5-ös mezszámot, következő alkalommal a 17-est. Hagyjuk már bátyja...

Tamásnak pedig igaza van. Ha valaki nem tud normálisan írni ide, az inkább tartsa magában vagy írja le a madridistára. Nem hiányoznak ide a divatrukker madridisták. (tisztelet a kivételtől) Pedig lesznek még dögivel! Majd beírják, hogy "jövőre végetek" és ők lesznek a királyok! :wink:
Fernando írta:Látom sokakat érdekel, hogy egy európa bajnok játékosnak véget ért a karrierje. Foglalkozzatok csak Ribéry seggszájával.
Szomorú...kész.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-Prince-
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.02. 16:02:03

És akkor csavarodhat még egyet a sztori, ha Arbeloa és Alonso 40-45-ért a prioritás, Ribéryre meg nem marad pénz, jövőre meg nem kell mondjuk a Realnak, és a Barca bejelentkezne érte. Very Happy
Megeshet, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy idén nyáron a Real Madrid szerződtetni fogja. A prioritás most egyértelműen a két spanyolé, aztán meglátjuk.

Én nem illetném Ribery ügyét ilyen szavakkal. Nyilvánvalóan elmondta, hogy szeretne a Barcelonában játszani. Nem mondta soha, hogy "a Real Madrid az álma", stb. Annyit, hogy Zidane meggyőzte, és miatta akar idejönni. Ezt elismerte az ügynökén keresztül. Ezen nincs mit rágódni.
zsuni
Capitá del Barça

2009.07.02. 15:57:43

Látom sokakat érdekel, hogy egy európa bajnok játékosnak véget ért a karrierje. Foglalkozzatok csak Ribéry seggszájával.
nekem ő volt a kedvenc fiatal játékosom, imádtam a passzait és a távoli lövéseit. sajnos ez van, de ez a döntés az ő érdekében született. egy nagyon nagy tehetségtől esett el a madrid de az élet megy tovább, és szerencsére marad a klubnál.
barca99
Llegenda del Barça

2009.07.02. 15:57:01

-Prince- írta:
Tehát ha valaki a Real Madridban akar játszani, és ezt kijelenti, akkor segget csinált a szájából? :roll:
Meglepne, ha Te nem tudnál róla, hogy mióta próbálták puhítani a Bayern vezetőségét, vagy hogy Barca mezben vonult le a pályáról és az ügynöke szerint nem lenne ellenére egy ekkora klubban játszani, vagy hogy Laporta és az Henry - Abidal duó is győzködte, hogy idejöjjön... úgy, hogy ő lett volna idén "az" igazolás. Majd (ironikusan) megkérdezi ki az a Perez, amikor először bejelentkezik érte, aztán mikor jön 2 klasszis és egy tehetség, akkor kijelenti, hogy csak a Real és senki más. :roll:

És akkor csavarodhat még egyet a sztori, ha Arbeloa és Alonso 40-45-ért a prioritás, Ribéryre meg nem marad pénz, jövőre meg nem kell mondjuk a Realnak, és a Barca bejelentkezne érte. :D
Colin
Capitá del Barça

2009.07.02. 15:56:20

Tamás:

Én alapjában véve nyugodt vagyok, nyugodtan reagálok arra is ha a Madridot szapulják/szidják ilyen-olyan okok miatt de a madridistáért tűzbe mennék. :)

És nagyon bosszant mikor itt szidják. Nekem csak ez a problémám. :)

És hogy ne OFFoljak:

Xavi, Iniesta, Messi, Henry, Eto'o . Ráfoghatjuk hogy ez a támadórészlegetek. (a ráfoghatjuk szót úgy értem hogy Xavi is inkább támadást épít mint labdát szerez, nem irónikusan értettem, lenézően.)
Vannak cseréitek: Bojan aki folyamatosan érik, Hleb hogy a nagy neveket említsem. (Gudival nem tudom mi van, hogy eligazolt-e tőletek illetve Hleb is elakart ha jól olvastam.)

Na most ha jönne hozzátok egy Silva vagy egy Ribery, vagy egy Cesc, kit tennétek ki? Mert én Iniestát a világ egyik legjobbjának tartom (többre becsülöm mint Xavit) Messi meg... kizárt hogy ne legyen egy kezdő. De ez a 3 név, egyik sem bírná a padot... Pedig egy nagy meccsen valszeg a tavalyi kezdő ötös kezdene.
Iniesta bár nem született szélső de tökéletesen oldja meg. Vagy inkább tennétek a padra Init és a kezdőbe Riberyt/Silvát? :roll:

ÉN a Barca helyében nem ilyen neveket akarnék (Hiszen a támadórészlegeteken gyakorlatilag nem lehet javítani!) hanem még jobban odafigyelnék az utánpótlásra. Még-még-még jobban.

Ha leigazoljátok Villát és marad Eto'o, kíváncsi vagyok melyik padozna egy Clasicón pl...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Colin 2009.07.02. 15:57:17-kor.
REAL MADRID C. DE F.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 15:47:42

Látom sokakat érdekel, hogy egy európa bajnok játékosnak véget ért a karrierje. Foglalkozzatok csak Ribéry seggszájával.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.02. 15:46:05

ozsimiki írta:
G-Jay írta:Ozsi!
Én leginkább azért céloztam arra, hogy Pellegrini nem biztos, hogy képes lesz csapatot csinálni a nevekből, mivel nem éppen egy kemény kezű edző. Márpedig az szerintem fontos lenne a sztárok miatt. Ettől még egy kis/közepes csapattal valóban jó edzői kvalitásokat mutatott. De ez nem jelenti azt, hogy nagy csapattal is menne neki. Sokszor láttunk már olyat, hogy valakinek jól megy kicsiben, aztán baj van nagyban...persze valóban ugyanígy lehet hogy fordítva sül el, és jól fogja csinálni a dolgát. Majd kiderül...
értem a logikádat,Tamásét is. de magam részéről várnék vele. és abban is igazatok van,h ha nem lesz elég keménykezű, akkor nagyon megnehezíti a saját dolgát.

én is látok ebben relációt, csak nem szeretem előre megítélni se a csapatot,se az edzőt, ennyi. :) (mert még ilyen "csapat" se volt alatta azért...)
nekem már csak Riquelme miatt is kételyeim vannak a chilei-vel szemben...
Riquelme is nehéz fejű játékos volt, de a "csomag", amit most kap (értsd: csapat) az fogja nehéz kihívás elé állítani...nem tudom, vmelyikőtök látta vha Pellegrini-t úgy "viselkedni" meccs közben, ahogy Wenger, Benitez,Fergie,Capello nah meg nem utsósorban Pep szokott... tudom, ezt nem kéne egyértelmű jelnek tekinteni, de én így látom...és sztem nem vagyok ezzel így egyedül...
-Prince-
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.02. 15:43:11

Ez a 6 milliós megállapodás a szádból is ilyen. Ekkora baromságot is csak ott lehet olvasni sztem.
Mélyen gratulálok a mondanivalódhoz. Megnyugtatlak, hogy a Marca az idei nyáron amit leközölt, az nagyrészt teljesen hiteles volt. Magyarországon nagyon nehéz ezt megérteni, ahol nem létezik értelmes oknyomozó riporteri szakma, azonban Spanyolországban ez nagyon divatos, és speciel egyes helyeken nem is rosszul végzik a dolgukat. De nem akarlak meggyőzni, olvassatok Nemzeti Sportot, lényegesen hitelesebb :lol:

Apropó: hogy lehet, hogy a Marca napokkal előre megmondta az összes szerződtetést minden részlettel? Én hivatalosan bejelentették, hogy igaz. A fél világ szennylapozta a médiát, hogy nem létezik a Cristiano-féle szerződés, és íme, létezett. De ez a magánügyed, hogy minek hiszel és minek nem :wink:
kivéve Villa szerződtetése
Annyit mondott, hogy létezett egy szóbeli megállapodás, és ez valóban létezett. Csak azt felmondta a Valencia.

Tamás: =D> (iróniától mentesen)
zsuni
Capitá del Barça

2009.07.02. 15:42:59

Én azt nem értettem meg eddig se, és most sem tudom felfogni, hogy a Kedves Madridista szurkolók, miért jönnek ide 'ugrálni'? Mit várnak? Megértő szavakat? Helyeslő bólintásokat? Baráti vállveregetéseket?
Nem elég nekik a madridista.hu, ahol ezeket a dolgokat megtárgyalhatják? Miért kell ezt a topikot is szétszedni olyan oltárian hatalmas baromságokkal, miszerint "Xavi nincs benne a világ legjobb 10 játékosában"? Ilyen sületlenséget az mond, aki nem ért a focihoz, labdát még nem is látott, a realitásérzéke pedig a nulla felé tendál. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy Iker Casillas Segunda 'C'-szintű kapus. Tuti hülyének néznének - és igazuk is lenne!
Miért nem elég a madridista oldalain való véleménykifejtés? Miért járnak ide, osztani az észt, féligazságokat írkálni, és frázisokat puffogtatni.
Elhiszem, hogy nyári szünet van, sok a szabadidő. Menjenek ki a strandra, menjenek el nyári munkára dolgozni, nagyszüleikhez kertet ásni, kapálni. Vagy uszodába, menjenek le a bőrt rúgni. Ne ide hordják talicskával a "szellemi szemetet".
Hetek óta passzívan figyelem ezt a topikot, de már alacsonyabbra esett a színvonal, mint az Igazolások topikban. És ennek döntő részben az "okos/kodó" realos hsz-ek az okai, mozgatórugói.

Zsuni pedig nagyon csak visszafogott kritikát kapott eléggé disszonáns véleményére.
1, véleményt mondani jön mindenki a fórumra és nem vállveregetésért, valamint real szurkolok nélkül ez a topic értelmetlen lenne (ugye már a neve is...)
2, elhiszem hogy te 75 éves visszavonult focista vagy, de hadd engedtessen meg a fiataloknak is hozzászolni
3, szellemi szemetet ide nem igazán kell hordani
4, lehet, hogy nem értek a focihoz, de te sem vagy 6szoros bl győztes edző, sem pedig aranylabdás focista, sőt, ugyanolyan nímand vagy a foci világában mint én.
A többiek a legtöbb esetben butaságokat beszélnek, és vitákat gerjeszteni jönnek ide.
nem valami jók a megfigyelői képességetek, mert itt egy madridista sem gerjesztette a vitát.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.02. 15:42:00

G-Jay írta:Ozsi!
Én leginkább azért céloztam arra, hogy Pellegrini nem biztos, hogy képes lesz csapatot csinálni a nevekből, mivel nem éppen egy kemény kezű edző. Márpedig az szerintem fontos lenne a sztárok miatt. Ettől még egy kis/közepes csapattal valóban jó edzői kvalitásokat mutatott. De ez nem jelenti azt, hogy nagy csapattal is menne neki. Sokszor láttunk már olyat, hogy valakinek jól megy kicsiben, aztán baj van nagyban...persze valóban ugyanígy lehet hogy fordítva sül el, és jól fogja csinálni a dolgát. Majd kiderül...
értem a logikádat,Tamásét is. de magam részéről várnék vele. és abban is igazatok van,h ha nem lesz elég keménykezű, akkor nagyon megnehezíti a saját dolgát.

én is látok ebben relációt, csak nem szeretem előre megítélni se a csapatot,se az edzőt, ennyi. :) (mert még ilyen "csapat" se volt alatta azért...)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 15:38:50

Pedig még úgy volt, hogy esetleg még 1 év és akkor oké lesz... de nem.
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.07.02. 15:37:57

Igen, ne haragudj, utólag vettem észre... :oops:
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 15:36:28

Kamarilla írta:
Fernando írta:Ez "picit" sokkolt...

Nagyon sajnálom őt. Én nagyon tehetségesnek tartottam. De így lesz a legjobb. Nem kell még egy halál eset. Elég! Vannak neki szülei, lesznek gyerekei felesége. Nem érdemes az élvezetért meg a sok pénzért erről lemondani.
Te miről beszélsz? :lol:
Esetleg kattints az "Ez" szóra és megtudod. Lehet nem fogsz ennyire mosolyogni
Lezárt