Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.17. 15:49:42

Igen Pep valóban Ibra-t preferálta jobban. Az a jó hogy Pep kéréseit próbálták teljesíteni a fejesek. Végül is ő tudja hogy mi kell a csapatnak.
Igen, Pep már tavaly is azt szerette volna ha lenne egy erőcsatárunk. Akkor nem jött össze, talán idén sikerül. Lejátszani előre az idényt nincs értelme, hogy beleillik a csapatba vagy sem, az idő eldönti. Bár nem említhetőek egy lapon, Henry igazi csapatjátékossá vált itt. Párhuzamot ott lehet húzni a két játékos között, hogy mindketten vitathatatlanul egyedüli vagy legalábbis legfontosabb húzóembere volt csapatuknak. Látom a reális alapját annak, hogy Ibra is a földre ereszkedik itt és képes lehet arra, hogy csapatjátékos váljon belőle ilyen játszótársak mellett.
frost86
Jugador del Barça

2009.07.17. 15:48:58

Már az NSO is azt írja,hogy meg egyeztek az interrel

http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 46779.html?
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.07.17. 15:48:23

Fernando írta:Remélem marad Keirrison, és nem adjuk kölcsön. Bojan tuti marad. Henry 14-Ibrahimovic 9-Messi 10. Cserének Bojan 11, Keirrison 19, Pedro 17, Jeffren 23.

Most már csak azon kéne gondolkodni, hogy ki kéne középpályára. A védelem meg van, ha Ibrát leigazoljuk meg lesz a támadó szekciónk is. Viszont a középpálya lesz picit hiányos. Elmegy Hleb 1 évre, Gudjohnsen a West Ham-hez megy (feltételes mód mindkettő), akkor ugye marad Touré, Xavi, Iniesta, Keita, Busquets. Ez kevés lesz. Főleg, hogy Iniesta elég sérülékeny. Legalább 2 ha nem 3 játékos kell a középpályára.

Az egyik nálam Thiago lenne mindenféleképp. Az Atlétic játékosa.
Hát teljesen igazad van :!: Én még kiegészítem azzal hogy Afrika kupa lessz, így Keita és Toure is kilőve egy kis időre. Tehát mindenféleképpen kell minimum 2 kp és szerintem egy bal oldali támadó is kell, mert úgy látszik Ininek középen lesz dolga. Moutinho pl jó lenne középre. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcafan0911 2009.07.17. 15:49:17-kor.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
takivini
Capitá del Barça

2009.07.17. 15:47:57

Még ezen a nyáron nem írtam az igazolások topicba, rövid vélemény:

Ibra jobb játékos Eto'o-nál és Villánál is szvsz, de mint ember nem tudom mennyire lehet megosztó a csapatban(no persze Samu sem volt egy egyszerű eset), remélem Pep kicsit keménykedik majd vele :) Ha az előző szezonban vett játékrendszerünket nézzük, abba Villa talán jobban beilleszthető lett volna, hiszen a játékstílusa jobban hasonlít a kameruniéra. Az üzletet tekintve viszont: ha valóban a 40+Eto'o+Hlebért érkezett Zlatan, akkor a vezetőség bemutatott az eddigi átigazolási politkájának, hiszen Ibra értéke jóval ezalatt van, szerintem mondjuk 20 millió Euro+Eto'o ami a reális.

Maxwell: nem nagyon láttam még játszani, de ha Varga Tamás és a többi inter szurkoló aztmondja hogy jó, én hiszek nekik, 4.5 millió Euro nem egy nagy összeg.

Ha viszont elmegy Hleb, akkor szükséges még a középpályára is mindenképpen egy igazolás. Ezzel kapcsolatban még pletykákat se hallottam.

Olvastam még a sport.es-en, hogy Poulsen is érkezhetne esetleg. Na ennek nagyon nem örülnék, Ibrahmovic-csal együtt meg alapíthatnák az p.raszt szekciót a csapaton belül, a Mascherano verzió kicsit jobban feküdt nekem a vkp poziban.

Ennyi voltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára takivini 2009.07.17. 15:50:41-kor.
Kép
Gaba
Jugador del Barça

2009.07.17. 15:44:39

bojankrkic27 írta:két kérdésem is lenne srácok:
Valaki meg tudná modani hogy pontosa hány éves Ibra? Valamint még azt szeretném kérdezi, hogy itt már sokan tényként közlik az üzletet de én még ugy tudom hogy egyáltalán nem hivatalos? szóval mi a helyzet?
1981. okt. 3-án született, tehát szinte egy korú eto'o-val és villával!
és jól tudod, még semmi hivatalos nincs!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.17. 15:43:27

Végtelenül szomorú hírek. Nem csak az, hogy így vélhetően távozik Samu, de ráadásul Eto'o helyére nem az irányunkban végtelenül elkötelezett, szimpatikus , és a játékunkba tökéletesen illő Villa jön, hanem a bosnyák p*raszt, aki azon túl, hogy elképesztően túlértékelt (csak nehogy nálunk, a gyors, rövidpasszos futballban jöjjenek elő a hiányosságai...) egyszerűen nem méltó a mezünkre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
merx
Capitá del Barça

2009.07.17. 15:41:34

maxwell esetében sem "ijesztgettek" és őszintén remélem ezt az üzletet is gyorsan nyélbe ütik
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.17. 15:41:11

skadi írta:és mi van h aez az egész ibra ügy a valenciának szól, hogy csökkentse villa árát?
nem lehet,hogy a vezetöség úgy sakkozik, hogy a valencia megilyed,
és rájön,a semminél 40 milla is jobb?
Nemhiszem, hogy Morattiék eljátszanák csak. Sztem véresen komolyan, mint a mi részünkről, mind az Interéről. És logikus is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
skadi
Capitá del Barça

2009.07.17. 15:39:37

és mi van h aez az egész ibra ügy a valenciának szól, hogy csökkentse villa árát?
nem lehet,hogy a vezetöség úgy sakkozik, hogy a valencia megilyed,
és rájön,a semminél 40 milla is jobb?
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.17. 15:39:11

két kérdésem is lenne srácok:
Valaki meg tudná modani hogy pontosa hány éves Ibra? Valamint még azt szeretném kérdezi, hogy itt már sokan tényként közlik az üzletet de én még ugy tudom hogy egyáltalán nem hivatalos? szóval mi a helyzet?
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.17. 15:36:58

Chino írta:Ahogy látom, nagyjából mindenki egy véleményen van az ÜZLETTEL kapcsolatban és, hogy mennyire logikus és sztem profi lépés volt a vezetőségtől. Valamint ami sztem ezt a transzfert nagyban befolyásolta az maga Pep volt. Az a gyanúm, hogy neki Ibrára volt szüksége, ha jól emléxem az elején is őt preferálta. Nem hiszem hogy Laporta az ő megkérdezése nélkül döntött volna, sőt továbbmegyek abban hogy Pep nem szerette volna Samut tovább látni nem csak a rossz viszony volt.
Az pedig, hogy jól döntöttek-e ki fog derülni a szezon folyamán. Ha fel tudja venni a ritmust és beilleszkedik hatalmas üzletet csináltunk.
Én is megértem hogy ennek klubnak elvei vannak és emiatt is a végletekig büszke vagyok rá, de néha a csapat érdekében kicsit alá kell rendelnie. Én sem örülök neki hogy ennyi pénzt kellett ebbe fektetni, de ez kényszer volt akárhonnan is nézzük. Ha nem adtunk volna ennyi pénzt /plusz játékost/ akkor megnézhettük volna magunkat a köv szezonban.

Akik most azon lovagolnak hogy minek kellett ennyiért megvenni azok megnézném mit gondoltak volna ha veszünk egy Forlánt olcsón, vagy egyáltalán senkit. Nem hiszem hogy aratnánk jövőre és akkor meg az lenne abaj.

Szóval bízzunk benne, hogy beválik és újra triplázunk. \:D/

Igen Pep valóban Ibra-t preferálta jobban. Az a jó hogy Pep kéréseit próbálták teljesíteni a fejesek. Végül is ő tudja hogy mi kell a csapatnak.
Gondolj bele azzal a nagy fizikumával a világ legdefenzívebb bajnokságában is alig tudják elvenni tőle a labdát a fizikuma miatt.
Na most gondold át hogy az itteni védők nem akkora állatok mint az olaszoknál (kivéve Pepe :D). Viszont többet kell majd talán futnia.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.17. 15:36:50

Fernando írta:Remélem marad Keirrison, és nem adjuk kölcsön. Bojan tuti marad. Henry 14-Ibrahimovic 9-Messi 10. Cserének Bojan 11, Keirrison 19, Pedro 17, Jeffren 23.
na én meg ettől félek :D nem aért mondom, de Pedro meg Jeffren nem biztos, hogy képes lenne pótolni valakit is elfogadható szinten a bl-ben pl egy sérülés esetén. de bízzunk a vezetőségben, meg Iniestában, aki fel tud jönni szélsőnek ha muszáj, csak akor meg középpályás kéne még egy. Ibrán kívül én még egy erős középpályást képzelek el a csapatban, aki bírja azért a padot is(bár nem mondtam újat asszem), remélem Thigao képes lesz ezt betölteni jövőre :D
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.07.17. 15:36:28

Én már csak Istenben bízok abban hogy megakadályozza Ibra idejövetelét. Ha nem vesszük meg Villát az akkora baklövés lenne mint Messit eladni. VILLÁT A BARCÁBA :!: :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.17. 15:32:46

Remélem marad Keirrison, és nem adjuk kölcsön. Bojan tuti marad. Henry 14-Ibrahimovic 9-Messi 10. Cserének Bojan 11, Keirrison 19, Pedro 17, Jeffren 23.

Most már csak azon kéne gondolkodni, hogy ki kéne középpályára. A védelem meg van, ha Ibrát leigazoljuk meg lesz a támadó szekciónk is. Viszont a középpálya lesz picit hiányos. Elmegy Hleb 1 évre, Gudjohnsen a West Ham-hez megy (feltételes mód mindkettő), akkor ugye marad Touré, Xavi, Iniesta, Keita, Busquets. Ez kevés lesz. Főleg, hogy Iniesta elég sérülékeny. Legalább 2 ha nem 3 játékos kell a középpályára.

Az egyik nálam Thiago lenne mindenféleképp. Az Atlétic játékosa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.07.17. 15:36:53-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.17. 15:31:30

Ahogy látom, nagyjából mindenki egy véleményen van az ÜZLETTEL kapcsolatban és, hogy mennyire logikus és sztem profi lépés volt a vezetőségtől. Valamint ami sztem ezt a transzfert nagyban befolyásolta az maga Pep volt. Az a gyanúm, hogy neki Ibrára volt szüksége, ha jól emléxem az elején is őt preferálta. Nem hiszem hogy Laporta az ő megkérdezése nélkül döntött volna, sőt továbbmegyek abban hogy Pep nem szerette volna Samut tovább látni nem csak a rossz viszony volt.
Az pedig, hogy jól döntöttek-e ki fog derülni a szezon folyamán. Ha fel tudja venni a ritmust és beilleszkedik hatalmas üzletet csináltunk.
Én is megértem hogy ennek klubnak elvei vannak és emiatt is a végletekig büszke vagyok rá, de néha a csapat érdekében kicsit alá kell rendelnie. Én sem örülök neki hogy ennyi pénzt kellett ebbe fektetni, de ez kényszer volt akárhonnan is nézzük. Ha nem adtunk volna ennyi pénzt /plusz játékost/ akkor megnézhettük volna magunkat a köv szezonban.

Akik most azon lovagolnak hogy minek kellett ennyiért megvenni azok megnézném mit gondoltak volna ha veszünk egy Forlánt olcsón, vagy egyáltalán senkit. Nem hiszem hogy aratnánk jövőre és akkor meg az lenne abaj.

Szóval bízzunk benne, hogy beválik és újra triplázunk. \:D/
Forca Barca!!!!
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.17. 15:28:30

Xavinho #26 írta:Véleményetek szerint Keirrisont vagy Bojant kéne kölcsönadni valakinek, h sok játéklehetőséghez jusson? Egyiket meg kell tartani, vagy mind a 2-t megtartanátok? Ne felejtsétek ott van még Henry is!
Kicst eltér a mostani témától, csak épp ezen gondolkoztam!
Én nagyon berosáltam hogy Keirrisont kölcsönadjuk. Azt mondják itten sokan túl fiatal. Ez igaz. 20 éves. ÉS BOJAN A 18 ÉVÉVEL NEM AZ?!
Szerintem őt kéne kölcsönbe adni. Ha egyéni teljesítmény szempontjából nézzük akkor szintén K9-re szavaznék. Van már néhány egyéni díja.
Gólkirályi cím. Legjobb játékos. Legjobb atléta stb.
Szóval én Bojant adnám kölcsönbe.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.07.17. 15:22:48

szerintem a támaditrióba Ibra illene be jobban. megmondom miért:
Ibra akárki akármit mond, nem egy Eto'o típusú csatár. Ő SZERET kimenni a szélekre is, nem csak zért megy, mert muszáj. és pont ezért lene ő a "hiányzó láncszem"(márha lehet ilyet mondani európa legjobb támadótriójára :D ). ha ő kimegy néha szélre, addig Henry bemegy középre. plusz alapból váltogatnak pozíciót. Murinhonak is az volt a gondja az elején, hogy Ibra nem volt mindig középen, és közben Quaresma meg Mancini is csak a széleken nyargaltak. de a aztán jött Balotelli, Adriano meg Cruz, és Ibra is jobb lett. ez a csatárgond nálunk nem lenne szerintem, azért mert ugye itt van Henry... remélem érthető voltam.
amúgy Villának is örülnék én, de Ibra más szintet képvisel szerintem, ő úgy játssza a focit, hogyha az ember nézi azt hiszi, hogy ez a legkönnyebb sport. olyan könnyedséggel csinál cseleket, lő, passzol hajszál pontosan, ahogy azt kevesen tudják, vele tényleg ERŐSÖDNE a keret
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.07.17. 15:33:09-kor.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.17. 15:19:41

Azért Etoo-t ne taksáljuk sokra, mert jövöre szabad lenne, másrészt mert
nincs érte verseny és ez bizony amugy is érdekes. Kicsit én is sokallom, de legyen vége. Villa is jó lett volna,de 29 éves Ő is, mégegyszer nem lehet jól eadni. Ibra 4-5 évig jó lehet, és még akkor is eladható ha nem is
nagy zsozsoért. De csatár akor is kell, mert a 3 csatáros felálláshoz igy 4-en lesznek. Egyik szélre sincs tartalék, és Bojannak is kell több lehetőség.
Keirrison kölcsönadását nem értem. Brazil gólkirály még tartaléknak sem jó? Akkor minek vették meg. Persze nem baj, de mintha az elején szinte mindenki Ibra ellenes volt, most meg sorolák miért jobb mint Etoo.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2009.07.17. 15:25:54-kor.
Fecó
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.07.17. 15:17:05

noname írta:Én sztem egyik táborhoz se tartozom. Nagyon tisztelem a klub elveit, Mes que un club, de Etoo is egy zsoldos, Ibra ebből a szempontból nem rosszabb, más szempontból viszont jobb csatár.Sajnos vannak olyan posztok ahova nem épp a klub elveihhez méltó játékosg kell venni. Ilyen Alves is.
totális egyetértéses megsemmisülés. ezt mondtam, de persze elemtizenkilenc szerint óriási nagy badarság. eto'o is egy zsoldos, értéke pedig egész erősen csökken a 0 felé.

hlebet pedig a bánat se bánja hogy ... :)

csak legyen már hivatalos.
Xavinho #26
Barça B

2009.07.17. 15:15:37

Véleményetek szerint Keirrisont vagy Bojant kéne kölcsönadni valakinek, h sok játéklehetőséghez jusson? Egyiket meg kell tartani, vagy mind a 2-t megtartanátok? Ne felejtsétek ott van még Henry is!
Kicst eltér a mostani témától, csak épp ezen gondolkoztam!
Gerike94
Barça C

2009.07.17. 15:14:20

bojankrkic27 írta:
lionelmessi19 írta:Úgy ahogy kezdek megbékülni a gondolattal, hogy Villa helyett Ibra.
Az igazi problémám tényleg az ár.
Hlebet először is semmiképp nem adnám kölcsönbe.
Aztán 45+Eto'ot még Riberyért sem adnám oda, nemhogy bárki másért.
A 35+ Eto'ot csak Riberyért.
Egy 25+Eto'ora azt mondanám, hogy nem akkora hiba, de én még azt sem.
20+Eto'o oké, feltéve h elakarom adni Samut.
nem értem mi a bajod az árral... ibra egyértelmüen jobb mint ribery az én szemembe legalábbis 1000szer... főleg hogy ő nem nyalt a madridnak.... ellenben riberyvel valamint villa is kacsingatott arra erőteljesen... mindemellett eto'o helyzete is megoldódna... szerintem ez a legjobb megoldás
attól mer a real felkapja riberyt nekünk nem muszáj ribery maniat idezni..nehogy mar aranylabdat is kapjon :D
skadi
Capitá del Barça

2009.07.17. 15:13:42

deja vu-m van...
Enjoy
Capitá del Barça

2009.07.17. 15:13:31

Mi ez a DR.House és Ibra reklám sorozat: Link :lol:
Kép
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.17. 15:07:33

lionelmessi19 írta:Úgy ahogy kezdek megbékülni a gondolattal, hogy Villa helyett Ibra.
Az igazi problémám tényleg az ár.
Hlebet először is semmiképp nem adnám kölcsönbe.
Aztán 45+Eto'ot még Riberyért sem adnám oda, nemhogy bárki másért.
A 35+ Eto'ot csak Riberyért.
Egy 25+Eto'ora azt mondanám, hogy nem akkora hiba, de én még azt sem.
20+Eto'o oké, feltéve h elakarom adni Samut.
nem értem mi a bajod az árral... ibra egyértelmüen jobb mint ribery az én szemembe legalábbis 1000szer... főleg hogy ő nem nyalt a madridnak.... ellenben riberyvel valamint villa is kacsingatott arra erőteljesen... mindemellett eto'o helyzete is megoldódna... szerintem ez a legjobb megoldás
mess2009
Director del Fútbol

2009.07.17. 15:07:28

nemigen értem, hogy még mindég vannak akik Eto'o után sírnak!
a mostani lehetetlen helyzetet éppen ő maga gerjesztette, a lehetetlen követeléseivel és azzal az egyszerű ténnyel hogy Guardiolának NEM KELL!
már jó ideje világos és mértékadó személyiségek nyilatkozták is hogy Eto'o helyzete a Barcánál ellehetetlenült!( magyarán: mennie kell) kitartóan, vagy mondju ki: profi módon zsarolta a klubját, hogy találjanak neki egy megfelelő helyet, különben a legrosszabb forgatókönyvbe kényszerülnek.( marad és jövőre szabad)
a dolog igy sodródhatott az Interhez, akik, úgy vesznek egy (elismerem) jelenleg világklasszis csatárt, hogy kapnak mellé cca 40 mill. eurot!!!!
mellesleg Ibrának kb. ugyanakkora nyomás lesz a hátán mint a Realnál Ronaldónak!
nincs mese bizonyítania kell és talán ez az a momentum ami minden pénznél többet jelenthet nekünk!
Lezárt