Még ezen a nyáron nem írtam az igazolások topicba, rövid vélemény:
Ibra jobb játékos Eto'o-nál és Villánál is szvsz, de mint ember nem tudom mennyire lehet megosztó a csapatban(no persze Samu sem volt egy egyszerű eset), remélem Pep kicsit keménykedik majd vele

Ha az előző szezonban vett játékrendszerünket nézzük, abba Villa talán jobban beilleszthető lett volna, hiszen a játékstílusa jobban hasonlít a kameruniéra. Az üzletet tekintve viszont: ha valóban a 40+Eto'o+Hlebért érkezett Zlatan, akkor a vezetőség bemutatott az eddigi átigazolási politkájának, hiszen Ibra értéke jóval ezalatt van, szerintem mondjuk 20 millió Euro+Eto'o ami a reális.
Maxwell: nem nagyon láttam még játszani, de ha Varga Tamás és a többi inter szurkoló aztmondja hogy jó, én hiszek nekik, 4.5 millió Euro nem egy nagy összeg.
Ha viszont elmegy Hleb, akkor szükséges még a középpályára is mindenképpen egy igazolás. Ezzel kapcsolatban még pletykákat se hallottam.
Olvastam még a sport.es-en, hogy Poulsen is érkezhetne esetleg. Na ennek nagyon nem örülnék, Ibrahmovic-csal együtt meg alapíthatnák az p.raszt szekciót a csapaton belül, a Mascherano verzió kicsit jobban feküdt nekem a vkp poziban.
Ennyi voltam.