Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, Pep már tavaly is azt szerette volna ha lenne egy erőcsatárunk. Akkor nem jött össze, talán idén sikerül. Lejátszani előre az idényt nincs értelme, hogy beleillik a csapatba vagy sem, az idő eldönti. Bár nem említhetőek egy lapon, Henry igazi csapatjátékossá vált itt. Párhuzamot ott lehet húzni a két játékos között, hogy mindketten vitathatatlanul egyedüli vagy legalábbis legfontosabb húzóembere volt csapatuknak. Látom a reális alapját annak, hogy Ibra is a földre ereszkedik itt és képes lehet arra, hogy csapatjátékos váljon belőle ilyen játszótársak mellett.Igen Pep valóban Ibra-t preferálta jobban. Az a jó hogy Pep kéréseit próbálták teljesíteni a fejesek. Végül is ő tudja hogy mi kell a csapatnak.
Hát teljesen igazad vanFernando írta:Remélem marad Keirrison, és nem adjuk kölcsön. Bojan tuti marad. Henry 14-Ibrahimovic 9-Messi 10. Cserének Bojan 11, Keirrison 19, Pedro 17, Jeffren 23.
Most már csak azon kéne gondolkodni, hogy ki kéne középpályára. A védelem meg van, ha Ibrát leigazoljuk meg lesz a támadó szekciónk is. Viszont a középpálya lesz picit hiányos. Elmegy Hleb 1 évre, Gudjohnsen a West Ham-hez megy (feltételes mód mindkettő), akkor ugye marad Touré, Xavi, Iniesta, Keita, Busquets. Ez kevés lesz. Főleg, hogy Iniesta elég sérülékeny. Legalább 2 ha nem 3 játékos kell a középpályára.
Az egyik nálam Thiago lenne mindenféleképp. Az Atlétic játékosa.
1981. okt. 3-án született, tehát szinte egy korú eto'o-val és villával!bojankrkic27 írta:két kérdésem is lenne srácok:
Valaki meg tudná modani hogy pontosa hány éves Ibra? Valamint még azt szeretném kérdezi, hogy itt már sokan tényként közlik az üzletet de én még ugy tudom hogy egyáltalán nem hivatalos? szóval mi a helyzet?
Nemhiszem, hogy Morattiék eljátszanák csak. Sztem véresen komolyan, mint a mi részünkről, mind az Interéről. És logikus is.skadi írta:és mi van h aez az egész ibra ügy a valenciának szól, hogy csökkentse villa árát?
nem lehet,hogy a vezetöség úgy sakkozik, hogy a valencia megilyed,
és rájön,a semminél 40 milla is jobb?
Chino írta:Ahogy látom, nagyjából mindenki egy véleményen van az ÜZLETTEL kapcsolatban és, hogy mennyire logikus és sztem profi lépés volt a vezetőségtől. Valamint ami sztem ezt a transzfert nagyban befolyásolta az maga Pep volt. Az a gyanúm, hogy neki Ibrára volt szüksége, ha jól emléxem az elején is őt preferálta. Nem hiszem hogy Laporta az ő megkérdezése nélkül döntött volna, sőt továbbmegyek abban hogy Pep nem szerette volna Samut tovább látni nem csak a rossz viszony volt.
Az pedig, hogy jól döntöttek-e ki fog derülni a szezon folyamán. Ha fel tudja venni a ritmust és beilleszkedik hatalmas üzletet csináltunk.
Én is megértem hogy ennek klubnak elvei vannak és emiatt is a végletekig büszke vagyok rá, de néha a csapat érdekében kicsit alá kell rendelnie. Én sem örülök neki hogy ennyi pénzt kellett ebbe fektetni, de ez kényszer volt akárhonnan is nézzük. Ha nem adtunk volna ennyi pénzt /plusz játékost/ akkor megnézhettük volna magunkat a köv szezonban.
Akik most azon lovagolnak hogy minek kellett ennyiért megvenni azok megnézném mit gondoltak volna ha veszünk egy Forlánt olcsón, vagy egyáltalán senkit. Nem hiszem hogy aratnánk jövőre és akkor meg az lenne abaj.
Szóval bízzunk benne, hogy beválik és újra triplázunk.
na én meg ettől félekFernando írta:Remélem marad Keirrison, és nem adjuk kölcsön. Bojan tuti marad. Henry 14-Ibrahimovic 9-Messi 10. Cserének Bojan 11, Keirrison 19, Pedro 17, Jeffren 23.
Én nagyon berosáltam hogy Keirrisont kölcsönadjuk. Azt mondják itten sokan túl fiatal. Ez igaz. 20 éves. ÉS BOJAN A 18 ÉVÉVEL NEM AZ?!Xavinho #26 írta:Véleményetek szerint Keirrisont vagy Bojant kéne kölcsönadni valakinek, h sok játéklehetőséghez jusson? Egyiket meg kell tartani, vagy mind a 2-t megtartanátok? Ne felejtsétek ott van még Henry is!
Kicst eltér a mostani témától, csak épp ezen gondolkoztam!
totális egyetértéses megsemmisülés. ezt mondtam, de persze elemtizenkilenc szerint óriási nagy badarság. eto'o is egy zsoldos, értéke pedig egész erősen csökken a 0 felé.noname írta:Én sztem egyik táborhoz se tartozom. Nagyon tisztelem a klub elveit, Mes que un club, de Etoo is egy zsoldos, Ibra ebből a szempontból nem rosszabb, más szempontból viszont jobb csatár.Sajnos vannak olyan posztok ahova nem épp a klub elveihhez méltó játékosg kell venni. Ilyen Alves is.
attól mer a real felkapja riberyt nekünk nem muszáj ribery maniat idezni..nehogy mar aranylabdat is kapjonbojankrkic27 írta:nem értem mi a bajod az árral... ibra egyértelmüen jobb mint ribery az én szemembe legalábbis 1000szer... főleg hogy ő nem nyalt a madridnak.... ellenben riberyvel valamint villa is kacsingatott arra erőteljesen... mindemellett eto'o helyzete is megoldódna... szerintem ez a legjobb megoldáslionelmessi19 írta:Úgy ahogy kezdek megbékülni a gondolattal, hogy Villa helyett Ibra.
Az igazi problémám tényleg az ár.
Hlebet először is semmiképp nem adnám kölcsönbe.
Aztán 45+Eto'ot még Riberyért sem adnám oda, nemhogy bárki másért.
A 35+ Eto'ot csak Riberyért.
Egy 25+Eto'ora azt mondanám, hogy nem akkora hiba, de én még azt sem.
20+Eto'o oké, feltéve h elakarom adni Samut.
nem értem mi a bajod az árral... ibra egyértelmüen jobb mint ribery az én szemembe legalábbis 1000szer... főleg hogy ő nem nyalt a madridnak.... ellenben riberyvel valamint villa is kacsingatott arra erőteljesen... mindemellett eto'o helyzete is megoldódna... szerintem ez a legjobb megoldáslionelmessi19 írta:Úgy ahogy kezdek megbékülni a gondolattal, hogy Villa helyett Ibra.
Az igazi problémám tényleg az ár.
Hlebet először is semmiképp nem adnám kölcsönbe.
Aztán 45+Eto'ot még Riberyért sem adnám oda, nemhogy bárki másért.
A 35+ Eto'ot csak Riberyért.
Egy 25+Eto'ora azt mondanám, hogy nem akkora hiba, de én még azt sem.
20+Eto'o oké, feltéve h elakarom adni Samut.