Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megoldjuk,vedd fel ezt: ebfifa@hotmail.com , ha fent leszek ezen,akkor segítek.messi6502 írta:Srácok, valaki tud adni egy linket, ahol a '06-os Brazil nagydíjat magyarul le lehet tölteni?
Nagyon megköszönném, majd 1 éve keresgélem, kisebb-nagyobb kihagyásokkal!
Aztán mit kellene megmutatnia Haminak?Tomsa írta:Eddig csak úgy megnéztem a futamokat, hátha valami izgalom, kocsitördelés, de most hogy visszatér Schumi, már alig bírom kivárni a köv futamotRemélem alkot valami szépet, és megmutatja Hamiltonnak.
Nem hiszem hogy a spanyolokat ez fogja pont feldobni, mikor Alo nem lesz ott...Replay írta:Most már a szervezőknek sem kell aggódnia Alonso hiánya miatt, Schumi visszatérése garancia a telt házra.
Bizony régen. Apám szoktatott rá a Forma1-re. Akkor mindketten Schuminak drukkoltunk. De aztán én inkább Alonsos lettem, na nem akkor, amikor nyerni kezdett. Nem is tudom miért, csak úgy kialakult. Ettől függetlenül nagyon tisztelem Schumit! Az én szememben mindig is ő lesz a legjobb pilóta, amit elért, az hihetetlen. Ettől függetlenül Alonso fan vagyok. Mindkettő remek pilóta, ezért is várok egy párharcra, a régi szép idők emlékére.ozsimiki írta:hm, tényleg jó régen lehettél nagy Schumi fan, ha kettejük esedékes csatájából inkább a spanyolt látnád győztesnekTicsi 23 írta: Régen nagy Schumi fan voltam..... Remélem Alonso lenyomja majd!!!![]()
hm, tényleg jó régen lehettél nagy Schumi fan, ha kettejük esedékes csatájából inkább a spanyolt látnád győztesnekTicsi 23 írta: Régen nagy Schumi fan voltam..... Remélem Alonso lenyomja majd!!!
Ja, az jó kérdés. Mondjuk gondoltam, hogy Schumi fog visszaüli, örülök a hírnek. Régen nagy Schumi fan voltam. Kiváncsi vagyok mire megy. Jó az öreg a háznál.ab1daL írta:Én is örülök hogy visszatér Schumi, hiszen ferraris vok, csak ilyenkor felmerül az emberben hogy minek oda tesztpilóta.
Jajamatyi25 írta:Huhúú most olvasom, hogy visszatér a MESTER... GOOO SCHUMI GOOOOOOO!!!!!!
Mindenben egyetértek.igeorgy írta:Naja a valenciai futamot már csak ezért is meg fogom nézni, érdekel, hogy az öreg mit tud kihozni a paripából, de azért emberek szerintem ez valahol egy kicsit pofátlanság a tartalék pilótával szemben (nem vagyok benne 100%,de mintha Marc Gene lenne és akkor hazai pályán futhatna pár kört).
Vajon az ipse mit gondolhat, joggal merülhet fel benne, h akkor mi a túrónak vagyok én itt, dísznek, esetleg egy piros ruhás kabalafigurának, netán a fejesek azt hiszik, h szerelő vagyok...hírnek jó, hírverésnek isteni, reklámnak mégjobb, sporttörténeti eseménynek állatzsírsirálykirályság, de nem fair, persze ma mi az...
Jö kérdésDanka00792 írta:Oszt ki irta hogy nyerni fog?kanty írta:Szerintem nem realitás, h nyerjen, de pontszerzésre vagy akár egy dobogóra jó lehet az ''öreg''![]()
Oszt ki irta hogy nyerni fog?kanty írta:Szerintem nem realitás, h nyerjen, de pontszerzésre vagy akár egy dobogóra jó lehet az ''öreg''![]()