Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.30. 00:43:37

messi6502 írta:Srácok, valaki tud adni egy linket, ahol a '06-os Brazil nagydíjat magyarul le lehet tölteni?
Nagyon megköszönném, majd 1 éve keresgélem, kisebb-nagyobb kihagyásokkal!
megoldjuk,vedd fel ezt: ebfifa@hotmail.com , ha fent leszek ezen,akkor segítek. :wink:

Kralo: legalább olyan vicces megjegyzés,mint az enyém,alonsos szerelőjével kapcsban, jó látni,h a megfontoltságod olykor szünetel.

Ronaldinho&Barca:

hát hasonlóan, elképzelni se mertem,h valaha visszaül,de értem azt is amikor azt írod,h vegyesek az érzéseid, az a búcsúzás teljesen méltó volt hozzá,felejthetetlen! Óvatlanul is félek picit,h most nem jönnek neki össze a dolgok,és esetleg blamázik, de mégis arra a következtetésre jutottam,h az ő nimbuszát,és személyiségét , történjen bármi is azon az egy,v több futamon,nem fogja elhomályosítani.

Bízok benne, de nagyon furcsa,h megint f1 Schumival, én is lezártam egy korszakot 06ban, remélem ha jóval rövidebb is,de szép korszak következik mostantól. hú Spa 8) de természetesen örülnék neki ha Massa már felépülne,és akkor vegye vissza a helyét,de csak ha teljesen megfelelő állapotban lesz fizikálisan,és mentálisan. viszont ha Spa még belefér Schuminak (van rá sansz) no meg Monza,az vmi eszméletlen lenne.

LG koma hszére még nagyon várok
:D elnézést akiről megfeledkeztem még.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messi6502
Jugador del Barça

2009.07.30. 00:11:54

Srácok, valaki tud adni egy linket, ahol a '06-os Brazil nagydíjat magyarul le lehet tölteni?
Nagyon megköszönném, majd 1 éve keresgélem, kisebb-nagyobb kihagyásokkal!
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
zeus021
Jugador del Barça

2009.07.29. 23:22:36

A legenda visszatér, bár nagyon sajnálom h egy ilyen súlyos baleset miatt, de így újra láthatom versenyezni kicsi gyerekkorom nagy példaképét.
Go Schumi!!! Go Ferrari!!!
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.29. 23:21:10

Leszállt a köd. :( :D
miihii
KHAL

2009.07.29. 23:11:29

Tomsa írta:Eddig csak úgy megnéztem a futamokat, hátha valami izgalom, kocsitördelés, de most hogy visszatér Schumi, már alig bírom kivárni a köv futamot :D Remélem alkot valami szépet, és megmutatja Hamiltonnak.
Aztán mit kellene megmutatnia Haminak? :roll:
Jelenleg van egy fellángolás a Mekinél,ami ki tudja meddig tart (remélem idény végéig :wink: ).Az idei szezonban nem olyan nagy dolog,ha vki megveri az angolt,ez egy ilyen idény.Miért pont vele kell példálózni?
Mutassa meg Buttonnak meg Vettelnek,ők a májerek idén,nem? :roll:

Na de a hírre visszatérve.Én örültem,h végre letudtuk a MS faktort,már igencsak elegem volt belőle.Kivételes pályafutás végére tett pontot.Én ennek a megmozdulásának örültem a legjobban. :twisted: A visszatérése miatt meg most folyamat szinten róla lesz szó.Már megint :?
Tudom,h sokatoknak ő az isten.De nem mindenkinek,így etnikumként azért jelzem,h én nem igazán örülök neki.Sőt,igazán nem örülök neki. :P

Na de abbafejezem,mert le leszek hurrogva.Örüljetek csak.
Én meg majd benézek kábé egy hónap múlva :D

GO HAMI! 8) NO SCHUMI! :twisted:

U.i.:
Bocs,ha vkinek esetleg belegyalogoltam a lelkivilágába :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.07.29. 23:08:52

Háát mint én is hatalmas Schumi szurkoló, nagyon örülök ennek a hírnek, a mestert, az élő legendát újra látni, ahogy vezeti a Ferrarit, ismét látni a piros sisakot.. még most is törlöm a szemeimet, nem tudom Ozsi te ezzel hogy lehettél. :) Mégis picit vegyesek az érzelmeim, de lehet ezzel csak én vagyok így. Ő egyszer már elbúcsúzott, de még hogyan anno.. még most is emlékszem arra a versenyre tisztán, oktatott akkor és nagyon határozott volt abban, hogy nem fog többé formula1-es versenyautóban ülni, de talán látszik ebből is, mennyire elkötelezett e családhoz, hogy most habozva de egyből vállalkozott a feladatra. :) Meglepődtem kicsit. Bár kíváncsian várom az eredményt mire lesz képes ennyi év kihagyás után, de nagyobb öröm lesz számomra az, hogy újra látom őt versenyezni. :)

MINDENT BELE SCHUMI!!! ;) :) Mutasd meg ezeknek a.. :D

U: Nézve a versenynaptárt, Valencia, Spa ;), Monza... Suzuka.. hmm.. ;)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.29. 22:41:50

Replay írta:Most már a szervezőknek sem kell aggódnia Alonso hiánya miatt, Schumi visszatérése garancia a telt házra.
Nem hiszem hogy a spanyolokat ez fogja pont feldobni, mikor Alo nem lesz ott...

Egyébként jól meglepődtem ezen a híren, de őszintén szólva nem gondoltam volna, de örülök neki! Remélem a többi futamon is így lesz, és Alo megint körbeautózhatja :lol:
Ájj de hiányzik az amikor ők ketten csapatták a vasat :cry: Na de most hátha :twisted: Imádnám nézni jujj, hideg kiráz :)
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Tomsa
Entrenador del Barça

2009.07.29. 22:25:55

Eddig csak úgy megnéztem a futamokat, hátha valami izgalom, kocsitördelés, de most hogy visszatér Schumi, már alig bírom kivárni a köv futamot :D Remélem alkot valami szépet, és megmutatja Hamiltonnak.
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.29. 22:23:22

lehet jönni azzal, hogy ez csak egy kampányfogás, de majd akkor ne csodálkozzatok, ha ott kezdődnek a dolgok, hogy gyorsabb, mint raikkönen. :roll: egy hónap alatt rendesen megszívja magát. nem lesz it vele gond. igazolni fogja, hogy messze a legjobb formula 1-es pilóta.
♥fcbarca.♥
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.29. 22:18:01

ozsimiki írta:
Ticsi 23 írta: Régen nagy Schumi fan voltam..... Remélem Alonso lenyomja majd!!!
hm, tényleg jó régen lehettél nagy Schumi fan, ha kettejük esedékes csatájából inkább a spanyolt látnád győztesnek :roll: :lol:
Bizony régen. Apám szoktatott rá a Forma1-re. Akkor mindketten Schuminak drukkoltunk. De aztán én inkább Alonsos lettem, na nem akkor, amikor nyerni kezdett. Nem is tudom miért, csak úgy kialakult. Ettől függetlenül nagyon tisztelem Schumit! Az én szememben mindig is ő lesz a legjobb pilóta, amit elért, az hihetetlen. Ettől függetlenül Alonso fan vagyok. Mindkettő remek pilóta, ezért is várok egy párharcra, a régi szép idők emlékére.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.29. 22:11:57

Ticsi 23 írta: Régen nagy Schumi fan voltam..... Remélem Alonso lenyomja majd!!!
hm, tényleg jó régen lehettél nagy Schumi fan, ha kettejük esedékes csatájából inkább a spanyolt látnád győztesnek :roll: :lol:
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.07.29. 22:11:43

Ez hihetetlen!

Borzasztóan sajnáltam, hogy visszavonult, és hogy nem láthatom többet versenyezni. Kivételes képességű pilóta, az egyszer biztos.

Nagyonnagyon örülök ennek a hírnek! 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.29. 21:40:31

ab1daL írta:Én is örülök hogy visszatér Schumi, hiszen ferraris vok, csak ilyenkor felmerül az emberben hogy minek oda tesztpilóta.
Ja, az jó kérdés. Mondjuk gondoltam, hogy Schumi fog visszaüli, örülök a hírnek. Régen nagy Schumi fan voltam. Kiváncsi vagyok mire megy. Jó az öreg a háznál.

szerk.: Régen volt már Schumi alonso párharc. Ha a Renault és a Ferrari is versenyképes lesz, akkor jó futamok lesznek. Remélem Alonso lenyomja majd!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
ab1daL
Director del Fútbol

2009.07.29. 21:37:59

Én is örülök hogy visszatér Schumi, hiszen ferraris vok, csak ilyenkor felmerül az emberben hogy minek oda tesztpilóta.
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.29. 21:34:34

matyi25 írta:Huhúú most olvasom, hogy visszatér a MESTER... GOOO SCHUMI GOOOOOOO!!!!!!
Jaja :D . Végre megint izgalommal fogom nézni a forma 1-et.
30%-al fog nőni a nézettség. :D
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.29. 21:28:02

Huhúú most olvasom, hogy visszatér a MESTER... GOOO SCHUMI GOOOOOOO!!!!!!
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
MR. TROMORT777

2009.07.29. 21:18:30

na zsír Massáról jó hírek jönnek...

én ugy tudom, h az új Katalán srác is csak egyenes pályán tesztelhetett, és ez szerintem Schumival is így lesz, mindenesetre érdekes lesz
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.29. 21:08:22

"A teszttilalom elvileg a jelenlegi, év elejétől versenyző pilótákra, és teszt pilótákra vonatkozik!

Ha vki év közben szerződik, vagy ugrik be versenyezni, a FIA lehetőséget ad arra, hogy teszteljen a pilóta! Ezt a szabályok elvileg engedik. Az ifjú újonc spanyol srác is kapott lehetőséget most nemrég, ha jól emlékszem, mikor leváltotta Bourdet."

ez tényleg így van? az jól jönne.

bár pár elektronikai cucc betiltása neki nem fog gondot okozni,régebben se volt csomó minden bent,amit betiltottak 1-2éve,gumikkal is hasonló a helyzet, kers az teljesen új lesz neki,de az csak nem olyan bonyolult, minden másra meg ott lehet az esetleges tesztelési lehetőség,ha ez igaz. azta de kíváncsi vok már most.

Massa rohamos javulása pedig nagyon örömteli. így tovább FELIPE!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.29. 20:52:26

Hogy egy tv2es műsorprómot idézzek: "a Mester visszatér" 8)

ajaj,ezt nem hittem volna, hú, hosszú egy 4 hét lesz,nagyon kiváncsi leszek mire lesz képes, győzelmet felejtsétek már el, ez a Ferrari 3-5. helyre jó,ha maxot hozzák, most már a meki is előtte van, a Red Bull is, a Brawn visszaesőben,szal az elejére jó lehet ő is,és Kimi is,de nem a győzelemre, persze ha addig nem raknak pár új elemet fel.

nagyon meg lennék elégedve ha közeli időket menne Kimihez képest, azért 2.5év kihagyás nem kevés, de óriási dolog lesz ismét a gépben látni,és ismét versenyezni látni.

az viszont érdekes lenne,ha nem csak a Valenciai futamon helyettesítené hanem többin is, tippelni se tudok mire képes,de ha vki,akkor ő képes lehet bőven a pozitív meglepetésekre,és szenzációkra,de most egyenlőre örülnék egy biztató, pontszerzéssel egybekötött "első" futamnak.

de rég írtam:

GO SCHUMI!
FOREVER SCHUMI! :twisted:

u.i.:

az a k.csög sportbíróság is ilyenkor tiltja el alonsot (csapatát), de megnéztem volna ismét egy csatát kettejük között :D reális esély mutatkozott volna rá,h egymásra találnak a pályán...
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.07.29. 20:27:06

Most már a szervezőknek sem kell aggódnia Alonso hiánya miatt, Schumi visszatérése garancia a telt házra.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.29. 20:10:05

igeorgy írta:Naja a valenciai futamot már csak ezért is meg fogom nézni, érdekel, hogy az öreg mit tud kihozni a paripából, de azért emberek szerintem ez valahol egy kicsit pofátlanság a tartalék pilótával szemben (nem vagyok benne 100%,de mintha Marc Gene lenne és akkor hazai pályán futhatna pár kört).

Vajon az ipse mit gondolhat, joggal merülhet fel benne, h akkor mi a túrónak vagyok én itt, dísznek, esetleg egy piros ruhás kabalafigurának, netán a fejesek azt hiszik, h szerelő vagyok...hírnek jó, hírverésnek isteni, reklámnak mégjobb, sporttörténeti eseménynek állatzsírsirálykirályság, de nem fair, persze ma mi az... :?
Mindenben egyetértek. :)

Meglep, hogy vállalta. Tegnap még azt mondta, hogy:
"Ha elvállalnám a beugró szerepét, akkor utána minden időmet erre kellene áldoznom, ez viszont szóba sem jöhet, mivel nagyon élvezem a szabadidőt. Ezt azonban én már a kezdetekkor egyértelművé tettem"- erősített rá a 40 éves hétszeres világbajnok."

Nah de a nézőknek ő kell. Az F1-nek pedig most nézőszámnövelés kell, úgy tűnik sikerült meggyőzni.
Kíváncsi leszek rá. Visszatérése olyasmi, mint Mansellé 94-ben. :)
kanty
Llegenda del Barça

2009.07.29. 19:22:12

Danka00792 írta:
kanty írta:Szerintem nem realitás, h nyerjen, de pontszerzésre vagy akár egy dobogóra jó lehet az ''öreg'' :wink:
Oszt ki irta hogy nyerni fog? :)
Jö kérdés :roll: :roll: nem is tudom 8)

Hosszú volt a kihagyás, DE ha valaki képes lehet rá akkor az Ő
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.29. 19:17:51

Végülis miért ne nyerhetne?Azért vezetni nem felejt el az ember nem?Ha meg fizikálisan nincs vele gond akkor bármi lehet.Amúgy meg eddig is versenyzett nem?Szóval bármi megeshet.

Bár én nem szeretem sőt...szóval ne nyerjen. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
igeorgy
Jugador del Barça

2009.07.29. 19:17:36

Naja a valenciai futamot már csak ezért is meg fogom nézni, érdekel, hogy az öreg mit tud kihozni a paripából, de azért emberek szerintem ez valahol egy kicsit pofátlanság a tartalék pilótával szemben (nem vagyok benne 100%,de mintha Marc Gene lenne és akkor hazai pályán futhatna pár kört).

Vajon az ipse mit gondolhat, joggal merülhet fel benne, h akkor mi a túrónak vagyok én itt, dísznek, esetleg egy piros ruhás kabalafigurának, netán a fejesek azt hiszik, h szerelő vagyok...hírnek jó, hírverésnek isteni, reklámnak mégjobb, sporttörténeti eseménynek állatzsírsirálykirályság, de nem fair, persze ma mi az... :?
Danka00792
Director del Fútbol

2009.07.29. 19:15:25

kanty írta:Szerintem nem realitás, h nyerjen, de pontszerzésre vagy akár egy dobogóra jó lehet az ''öreg'' :wink:
Oszt ki irta hogy nyerni fog? :)
Válasz küldése