Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ebben én is biztos vagyok, hogy így távozni fog onnan (ami nem baj, mert legalább "hazajön"LG írta:És ha nem jönnek az eredmények, akkor biztos vagyok benne, h pl. Fabregas sem marad sokáig.
Angliában ez a divatTZS írta:Akarod mondani, jó utánpótláskorú fiatalokat vásárol össze évről-évre Wenger. Mert azt az utánpótlást nem ők nevelték/nevelik ki.Mikaos írta:Ugyanazt a taktikát csinálja Wenger egyelőre, mint Pep: fiatalokkal kezdi az előszezont, és a fiatalok (akárcsak nálunk is) már eldöntenek meccseket - nagyon komoly utánpótlás van ott.
Akarod mondani, jó utánpótláskorú fiatalokat vásárol össze évről-évre Wenger. Mert azt az utánpótlást nem ők nevelték/nevelik ki.Mikaos írta:Ugyanazt a taktikát csinálja Wenger egyelőre, mint Pep: fiatalokkal kezdi az előszezont, és a fiatalok (akárcsak nálunk is) már eldöntenek meccseket - nagyon komoly utánpótlás van ott.
Eddig jól játszik a csapat, ami nem csak a szokásos szép játékban mutatkozik meg, hanem végre az eredményekben is. Ugyanazt a taktikát csinálja Wenger egyelőre, mint Pep: fiatalokkal kezdi az előszezont, és a fiatalok (akárcsak nálunk is) már eldöntenek meccseket - nagyon komoly utánpótlás van ott.LG írta:Amugy meg eddig tényleg nem hozott sok mindent Wenger fiatalitása...hiába épitik a jövő csapatát, minden évben elmegy pár meghatározó játékos, akit szintén fiatalokkal pótolnak, akiknek megint csak idő kell. Igy nem nagyon lesz nagyobb eredmény.
Én is nézem a meccset és valóban hatalmas tehetség.Mikaos írta:Most nézem az Arsenal - Rangers meccset (neten persze).
Ez a Wilshere valami hihetetlen dolgokat művel. Jobb szélen van, ballábas játékos, piszok gyors ritmusváltásra (és irányváltásra) képes, jól cselez, és csak 17.5 éves.
Kimondom a lényeget: eszméletlenül hasonlít Messire a játéka, a helyezkedése, a cselezései, a futásának iránya, magas intelligencia, és az említett gyors ritmusváltások. Ja és szintén 170cm magas.
Na, ha van kedvetek, csekkoljátok a gyereket - feltéve, ha 2.félidőben is a pályán marad, és ugyanígy játszik. (Természetesen nem most először játszik ilyen jól, csak most tűnt fel a hasonlóság Messi és ő között).
www.rojadirecta.com
És azon belül a 17:15-ös kezdésnél találjátok meg.
Eggyértelmű óriási tehetség én is nézem de csak ámulok és bámulok..ha így folytatja óriási játékos lesz belőle!!Mikaos írta:Most nézem az Arsenal - Rangers meccset (neten persze).
Ez a Wilshere valami hihetetlen dolgokat művel. Jobb szélen van, ballábas játékos, piszok gyors ritmusváltásra (és irányváltásra) képes, jól cselez, és csak 17.5 éves.
Kimondom a lényeget: eszméletlenül hasonlít Messire a játéka, a helyezkedése, a cselezései, a futásának iránya, magas intelligencia, és az említett gyors ritmusváltások. Ja és szintén 170cm magas.
Na, ha van kedvetek, csekkoljátok a gyereket - feltéve, ha 2.félidőben is a pályán marad, és ugyanígy játszik. (Természetesen nem most először játszik ilyen jól, csak most tűnt fel a hasonlóság Messi és ő között).
www.rojadirecta.com
És azon belül a 17:15-ös kezdésnél találjátok meg.
Az az UEFA Kupa valójában Kupagyőztesek Európa Kupája volt.Titinho írta:1 Spanyol Szuperkupa
1 Spanyol Király-kupa
1 UEFA-kupa
Mindez egy év alatt, a '96-'97-os szezonban.
Az egyik legnagyobb edző volt a futballtörténelem során.
Nyugodjék békében
Nyugodj békében Sir Bobby!
Nyugodjon békében!