LG írta:Amugy meg eddig tényleg nem hozott sok mindent Wenger fiatalitása...hiába épitik a jövő csapatát, minden évben elmegy pár meghatározó játékos, akit szintén fiatalokkal pótolnak, akiknek megint csak idő kell. Igy nem nagyon lesz nagyobb eredmény.
Eddig jól játszik a csapat, ami nem csak a szokásos szép játékban mutatkozik meg, hanem végre az eredményekben is. Ugyanazt a taktikát csinálja Wenger egyelőre, mint Pep: fiatalokkal kezdi az előszezont, és a fiatalok (akárcsak nálunk is) már eldöntenek meccseket - nagyon komoly utánpótlás van ott.
Egyébként meg most mindegyik angol nagy csapatnál jókora felfordulás történik.
1. A MU elvesztett egy olyan embert (CR7), aki csomó 1-0-ás meccsüket eldöntötte, ráadásul helyette nem vett minőségi embereket (szerintem). De ha igen, akkor is egy új szerkezettel, új "világgal" kell megbirkózniuk.
2. A Chelsea (talán 10 év óta újra) támadóbb focit fog játszani Ancelottival (úgy értem: már játszik!), amihez szintén hozzá kell szoknia ezeknek a játékosoknak, akik a Mourinho-féle tömörülős, kontrafociban "nevelkedtek".
3. A Liverpool tök zsákbamacska szerintem. Egyrészt egy kulcs-középpályásukat valszeg elveszítik, másrészt kénytelen lesz taktikát újítani Benitez, mert egy-egy meccsen elég kiismerhetővé váltak már.
Ezek után én azt mondom, hogy az Arsenalnak is lehet sok esélye a PL megnyerésére, hiszen ők visszanyertek szuper játékosokat a sérülésekből, és Eduardo már most lövi a gólokat - elhiheted, hogy jó formában van
Mellesleg én nagyon támogatom a fiatalokat, és örülök, hogy mind az Arsenal, mind a Barca ezt az utat járja. Tény, hogy Wengernek meg kellene tartania 1-2 klasszist, de én annyiban megvédeném őt, hogy sem Adebayor, sem Touré, sem Senderos: nem klasszis!
Viszont itt van ez a Wilshere-gyerek, és ez tuti az lesz, hogyha nem lesz sérülése. A jövő egyik legnagyobb angol-ígérete.