Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerencsére nem, akár mennyire nem szertem ezt nem kívánná senkinek seEnjoy írta:NAH, EZ SZALAGSZAKADÁS
Én nem foglalkozok vele, leirtam a véleményemet a barcás kollégáknak...Egy vicc az egész madrid ma este! Én igy látom ,lehet h ű másképp látja. Valakinek a 2-1 is jó ereményém, még akkor is ha nem ök nyertekkamaj írta:Nyugi emberek! Nem kell itt szájkaratézni. Szerintem is szánalmas az, hogy mindenki most a Madridot osztja miközbe még csak a felékszülési időszak van. Lényegében most teljesen mindegy mit játszik a Madrid ezért nem fognak a bajnokságban pontot kapni éppen úgy ahogy a Barca sem fog az elkövetkező barátságos meccsekeért. Amúgy meg aki nem bírja a Madridistákkal az egy légkört az ne jöjjön be ebbe a topikba. Nem kell leosztani azokat akik a Madrid részéről idejönnek beszélgetni a két rivális csapatról!
Na szóval Béke!!!
tudod ki a szánalmas? nincs neked jobb dolgod mint h itt irogass? a madridistán is van úgynevezett megy a meccs topic. a csapat játéka meg tényleg egy nulla ahhoz képest h milyen milliárdokat beleölnek ebbe a realba..ferninho írta:te meg szánalmas vagycsabimo írta:Elég kevés idáig a madrid , mondhatnám hozzák a tavalyi semmit. Remélem átmentik a bajnokságba is ezt a szinvonalas játékotJa nincs még itt kaka ramos arbeloa meg a többiek biztos ez a baj
(croni hatalmas
)
te meg szánalmas vagycsabimo írta:Elég kevés idáig a madrid , mondhatnám hozzák a tavalyi semmit. Remélem átmentik a bajnokságba is ezt a szinvonalas játékotJa nincs még itt kaka ramos arbeloa meg a többiek biztos ez a baj
(croni hatalmas
)
bocs elkur.tam este van Bocs mindenki!ferninho írta:ez meg mi a k.uki????Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)
mert ez tuti nem a mai juve kezdő....
Miért,a madridnak szukoroljunk???ferninho írta:de nem a juvénak hanem a madrid ellen
Én is kérdezem hogy mit Nedvedezik itt.ferninho írta:ez meg mi a k.uki????Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)
mert ez tuti nem a mai juve kezdő....
ez meg mi a k.uki????Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)
Nedved?vargaakos írta:Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)csababarca írta:Valaki egy juve kezdőt dobna nekem?:)
A cserék is ott vannak gondolom nem probléma
Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)csababarca írta:Valaki egy juve kezdőt dobna nekem?:)
nagyon tévedsz.legalábbis felőlem.két legjobb csapat:barca.juve..ferninho írta:hát majdnem összehozta neküknk a góltbali 15 írta:BUFFON!!!!![]()
amúgy látom mindenki a madrid ellen drukkol![]()
![]()
de nem a juvénak hanem a madrid ellen