Barca vs. Real
- gyaliraul
- Barça B
- Kapcsolat:
Én nem tudom, hogy a madridista kollegák minek állnak le provokátorokkal "vitatkozni" "idegenben". A Juve kiteheti a gyönyörű játékát az ablakba, mi pedig készülünk tovább.

madridista.
- t.henry5511
- Jugador del Barça
Caceres milyen kiképzést fog kapni:D elképzelem ahogy egy beszélgetés során majd Chiellini mutatja hogy Nézd Martin igy kell eltörni egy playa lábszárát ugy hogy csak sárgát kapj:D
- t.henry5511
- Jugador del Barça
Hosszu 5 év lessz ez Ronaldonak:D:D:DD:D
- .barcafan.
- Barça C
Amíg Ronaldo 11-esből bír csak betalálni, addig jó! 

Egy cél, egy akarat, egy csapat; ha beindul a Barca, kő kövön nem marad! 

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Szerencsére nem, akár mennyire nem szertem ezt nem kívánná senkinek seEnjoy írta:NAH, EZ SZALAGSZAKADÁS

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

a favágó cup ezt a felvonását a juve nyerte
ez a grygera is ...
ez a grygera is ...
- csabimo
- Capitá del Barça
Én nem foglalkozok vele, leirtam a véleményemet a barcás kollégáknak...Egy vicc az egész madrid ma este! Én igy látom ,lehet h ű másképp látja. Valakinek a 2-1 is jó ereményém, még akkor is ha nem ök nyertekkamaj írta:Nyugi emberek! Nem kell itt szájkaratézni. Szerintem is szánalmas az, hogy mindenki most a Madridot osztja miközbe még csak a felékszülési időszak van. Lényegében most teljesen mindegy mit játszik a Madrid ezért nem fognak a bajnokságban pontot kapni éppen úgy ahogy a Barca sem fog az elkövetkező barátságos meccsekeért. Amúgy meg aki nem bírja a Madridistákkal az egy légkört az ne jöjjön be ebbe a topikba. Nem kell leosztani azokat akik a Madrid részéről idejönnek beszélgetni a két rivális csapatról!
Na szóval Béke!!!

- kamaj
- Capitá del Barça
Nyugi emberek! Nem kell itt szájkaratézni. Szerintem is szánalmas az, hogy mindenki most a Madridot osztja miközbe még csak a felékszülési időszak van. Lényegében most teljesen mindegy mit játszik a Madrid ezért nem fognak a bajnokságban pontot kapni éppen úgy ahogy a Barca sem fog az elkövetkező barátságos meccsekeért. Amúgy meg aki nem bírja a Madridistákkal az egy légkört az ne jöjjön be ebbe a topikba. Nem kell leosztani azokat akik a Madrid részéről idejönnek beszélgetni a két rivális csapatról! És néha nekik is lehet igazuk mint ebben az esetben!
Na szóval Béke!!!
Na szóval Béke!!!
szusza van emberek
- Been001
- Jugador del Barça
tudod ki a szánalmas? nincs neked jobb dolgod mint h itt irogass? a madridistán is van úgynevezett megy a meccs topic. a csapat játéka meg tényleg egy nulla ahhoz képest h milyen milliárdokat beleölnek ebbe a realba..ferninho írta:te meg szánalmas vagycsabimo írta:Elég kevés idáig a madrid , mondhatnám hozzák a tavalyi semmit. Remélem átmentik a bajnokságba is ezt a szinvonalas játékotJa nincs még itt kaka ramos arbeloa meg a többiek biztos ez a baj
(croni hatalmas
)
Visca El Barca!

te meg szánalmas vagycsabimo írta:Elég kevés idáig a madrid , mondhatnám hozzák a tavalyi semmit. Remélem átmentik a bajnokságba is ezt a szinvonalas játékotJa nincs még itt kaka ramos arbeloa meg a többiek biztos ez a baj
(croni hatalmas
)

madridista
- csabimo
- Capitá del Barça
Elég kevés idáig a madrid , mondhatnám hozzák a tavalyi semmit. Remélem átmentik a bajnokságba is ezt a szinvonalas játékot
Ja nincs még itt kaka ramos arbeloa meg a többiek biztos ez a baj
(croni hatalmas
)

- vargaakos
- Capitá del Barça
bocs elkur.tam este van Bocs mindenki!ferninho írta:ez meg mi a k.uki????Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)
mert ez tuti nem a mai juve kezdő....

gyerekek ez a Granero ügyes gyerek:D a csapatomban a legjobb
Miért,a madridnak szukoroljunk???ferninho írta:de nem a juvénak hanem a madrid ellen
Am nem egy nagy meccs...

Én is kérdezem hogy mit Nedvedezik itt.ferninho írta:ez meg mi a k.uki????Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)

Vagy ez az a kezdő ami szétvert titeket múlt ősszel a Bernabeuban

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Sztem se ez a jó megoldás
Várom a további "tippeket"

Várom a további "tippeket"

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ez meg mi a k.uki????Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)
madridista
Nedved?vargaakos írta:Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)csababarca írta:Valaki egy juve kezdőt dobna nekem?:)
A cserék is ott vannak gondolom nem probléma
még mindig nem aggodok
- vargaakos
- Capitá del Barça
Manninger – Grygera, Legrottaglie (Mellberg, 46.), Chiellini, Molinaro – Marchionni (Szalihamidzsics, 37.), Sissoko, Marchisio, Nedved – Del Piero, Amauri (Iaquinta, 78.)csababarca írta:Valaki egy juve kezdőt dobna nekem?:)
A cserék is ott vannak gondolom nem probléma

- Been001
- Jugador del Barça
nagyon tévedsz.legalábbis felőlem.két legjobb csapat:barca.juve..ferninho írta:hát majdnem összehozta neküknk a góltbali 15 írta:BUFFON!!!!![]()
amúgy látom mindenki a madrid ellen drukkol![]()
![]()
de nem a juvénak hanem a madrid ellen
már mint a kedvenceim

Visca El Barca!