Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az Arsenal-Rangers meccset láttam és az alaján elég jó kis futballistának itélem meg.Támadó középpályást játszott(javitsatok ki ha tévedekFecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/angolfoci/ar ... 50201.html
lehet, kicsit offos, mindenesetre számomra elgondolkodtató.
csak az elmélkedés miatt hoztam ebbe a topicba...
vmelyikőtök látta már játszani Meridát? én bevallom nem, csak annyit tudok róla, h középpályás. sztetek Txikiék láthatnak benne fantáziát, h Piqué-hez hasonlóan visszahozzák 1-2 év múlva?
elsősorban olyanok véleménye érdekelne, akik többet tudnak róla...
Azt nyilatkozta Pep, hogy Yaya támadó képességei sem utolsók és bizony nem bánná, ha néha feljebb tudna játszani, ezért kéne mögé egy biztos tartalék.Capon írta:Egész pontosan mi ez a: "Yaya-t Pep feljebb akarja játszatni, Ini helyén"![]()
Én valamiről lemaradtam vagy egy cikket nem olvastam végig![]()
Megköszönném ha valaki megmagyarázná.
Sporton volt erről egy elmélkedés, hogy miért kell Pepnek még egy védekező középpályás Mascherano személyében.Capon írta:Egész pontosan mi ez a: "Yaya-t Pep feljebb akarja játszatni, Ini helyén"![]()
Én valamiről lemaradtam vagy egy cikket nem olvastam végig![]()
Megköszönném ha valaki megmagyarázná.
Az ukrános és a Mata-s résszel egyetértek! De hányszor vezessük még le, hogy miért is kell...bojanfan írta:VKP-t szintén felesleges vásárolnunk. Egy középpályást viszont muszáj!!!
Mindkét résszel teljesen egyetértek. Ha már hátvédposztra akarunk igazolni, inkább jobb oldalra kellene. Ott simán előfordulhat eltiltás/ hosszabb idejű sérülés és akkor kevés Puyol. Ha mindenképpen kell középső védő mert annyira kevesen lesznek (amire kevés az esély) le lehet a padra ültetni Muniesa-t is. Fiatal és rutintalan de tavaly sztem felnőtt a feladatához. Igaz az a lapocska nem kellett volna. Mindent összevetve azon a poszton a legbővebb a tárház.bojanfan írta:ha valaki értelmesen megtudja magyarázni, hogy miért kell nekünk chrigisnky, akkor nagyon igaza van, de a legfeleslegesebb igazolás lenne.
1. KH-nak ott van Puyol.Milito.Márquez.Piqué.Muniesa és ha szükséges Abidal.
2. Úgyse játszhat a BL-be.
3. 20 milliót se ér, pláne nem 30-at.
és hogy miért ellenzitek Mata leigazolását?
1. Nincsen első számú helyettese Henrynek.
2. 20 millióért bőven megéri.
3. Pedro lehet, hogy Barça-nevelés meg szép a mosolya nekünk,d e akkor is Mata a jobb-képességű.
VKP-t szintén felesleges vásárolnunk. Egy középpályást viszont muszáj!!!
Tudod olyan a kapcsolatunk h ide repült csak értem Magyarországra és beszélt velem magyarul persze csak a kedvemért megtanult. A hülyeséget félre téve itt a cikk:Coach Pep Guardiola wants two from Mascherano, Shakhtar Donetsk defender Dmitro Chygrynskiy and Valencia winger Juan Manuel Matatomabence írta:Telefonon avatott bele ebbe a titkába vagy személyesen találkoztatok???
Esetleg minden nap ír 1 faxot a kívánságlistájáról??
Telefonon avatott bele ebbe a titkába vagy személyesen találkoztatok???bowlinggolyo írta:Guardiola 2őt szeretne megszerezni ebből a 3asból Chygrinszkij, Mascherano, Mata.Matanak nagyon örülnék szntem nagyon ígéretes tehetség és ezt kitudná használni nálunk.
Ha volt már a modikat kérem h töröljék
Igen. Ezen én is meglepődtem. De semmit nem hallottam az ügyről.Rikinho20 írta:Lehet hogy nem szabadna ezt az oldalt belinkelnem, nem tudom... De nagyot pislogtam egy híren...
http://atigazolasok.gportal.hu/
A NAP LEHETSÉGES ÁTIGAZOLÁSA /Vincent Kompany : Manchester City-Barcelona/![]()
![]()
valaki hallott erről???
Kihagytad, hogy van 2 nagyon tehetséges fiatal védőnk, akik Pedrito mellett messze a legjobb teljesítményt nyújtották (Fontas, Muniesa). Ha még esetleg Jeffrent is hozzáveszem, akkor Dos Santos-szal együtt ez már 5 ember, azért gondoltam arra, hogy közülük 3-at fel lehetne hozni - ha nincs új igazolás.Chino írta:A fiatalok pedig igaz hogy jól teljesítettek, de azért ezek még csak felkészülési meccsek és nem túl izmos ellenfelekkel játszottunk. Azért ebből nem indulnék ki. Annak ellenére, hogy favorizálom a fiatalok beépítését 2-nél többet hiba lenne felhozni. Pedrito valszeg maradni fog, meellé max 1 ember érkezhet szerintem. Ügyesek de nem lehet MÉG rájuk építeni. Szerintem J. D. Santos még maradhatna, de Pep úgyis jobban ismeri őket. Azt sajnálom hogy Gai-t nem játszatja többet Pep, szerintem ő az egyik legtehetetségesebb fiatal játékos. Több lehetőséggel sztem 1-2 éven belül nyugodtan lehetne számítani rá.
A hsz második felével teljesen egyetértek, bár nem kell feltétlenül egy Fabregas szintű játékost igazolni, sztem 15-20 millió körül lehetne egy olyan játékost igazolni aki padról beállva helyettesíteni (természetesen nem 100 %-osan) tudja Init vagy Xavit. De Yaya is feljebb léphet és akkor Sergi átveszi a helyét stb. Ez már Pepre tartozik.Mikaos írta:A felkészülési meccsekig úgy voltam vele, hogy egy középpályás (vagy balszélső) és egy középső védő kellene a csapatba.
De amióta láttam a fiatalokat focizni, a véleményem kicsit kezd átformálódni. Az a helyzet, hogy akár a jelenlegi kerettel (3 fiatallal kibővítve) elkezdhetnénk a következő szezont simán, probléma nélkül - szerintem.
Egy dolog csak a problémás, ha valamelyik irányító középpályásunk megsérül, akkor nehezen lehet pótolni őket. Gyakorlatilag talán csak Fabregas lenne képes erre, de azt kicsit erősnek érezném, ha 45 mioért vennénk valakit, aki valószínűleg kevesebbszer játszana, mint Xavi és Ini.
szerintem se Mata kéne a Valenciából. hanem Silva.(belátom, régebben rosszul ítéltem meglionelmessi19 írta:Mata viszont nemkellett volna eddig se, és ahogy látom Pedrot meg Jeffrent játszani, egyre kevésbé kéne. Sok szélső támadónk van, ha Iniesta v Henry nemjó, akkor a fiatalok annak a lehetőségnek is örülnek, és jót tesz nekik, amikor nem a rendes posztjukon játszanak.