Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért kellene rögtön a kezdőcsapatba beépíteni őket?bojanfan írta:a barça a világ egyik legjobb csapata. így a világ legjobbjainak kell itt játszania. tényleg nagyon jó dolog, hogy sok tehetséges játékosunk van, de egyszerre nm lehet 2-nél többet beépíteni a kezdőcsapatba. idén szerintem egyedül pedrot és muniesat lenne érdmes erőltetni. a többieknek irány vissza segíteni luis enriquenak.
most lehet röhögni, de egy SZÉLSŐTŐL nekem az egész meccsen egy gólt lőttem, és semmi mást nem csináltam nem elég! ez van. ott van Pedro, nekem az a minimum a BARCÁBAN, amit ő produkál a szélen. Jeffren lehet jó lenne középcsatárnak,(sajnos jobban oldja meg eddig a helyzeteit mint BojanBányász írta:Lehet,h velem van a baj de nekem bőven elég ha az összes meccsén csak egy gólt lő...
Nem hiszem, hogy mérvadó hogy ki hány gólt lő a felkészülési meccseken.barca1615 írta:Bányász! Sajnos a probléma benned van:( 1gól minden meccsen kevés:(
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd![]()
![]()
Lehet,h velem van a baj de nekem bőven elég ha az összes meccsén csak egy gólt lő...palesz77 írta:úgylátszik velem van a bajén semmi extrát nem látok Jeffrenben. az összes meccsén a góllövésen kívül nem csinált szinte semmit.
Ruben Rochina,ha jól tudom!Nagy tehetség,ahogy a többiek is,csak rajtuk múlik,hogy mit hoznak ki magukból!:)Barcaforever írta:Annyi jó játékost, nevel ki az utánképzés, h egyszerűen a szivem szakad meg, de a felét el kellesz adni idővel, mert lehetetlen ennyi embert beépíteni a csapatba a meglévő profik mellett.Pl:J. dos Santos,Pedro,Jeffren,Thiago,Gai.
Mind hatalmas játékosok, de lehetetlen ennyi embert a csapatba rakni.Ott van G. dos Santos, már szinte a mexikói válogatott oszlopos és meghatározó tagja és ki kell mondani, h nem fért be a kezdőbe, csak kis meccseken vagy csereként.
A fiatal srácot h hívják, aki a Hotspurs ellen 9esbe játszott?Nagggyyyon nagy megmozdulásai voltak.![]()
Ha mindegyik srácot nem is tudjuk beépíteni a csapatba, örüljünk hogy tőlünk kerülnek ki, és ha nagy pályát fognak befutni büszkék lehetünk rá, és elmondhatjuk hogy ők a mi kezünk alól lettek azok akik. Egy ember van aki ha nem a Barcaba játszana, hanem mondjuk eligazolna vhova a szívem szakadna meg miatta, ő nem más mint az Muniesa. Sztem az utánpótlás egyik legnagyobb csillaga, Pedroval és Jeffrennel együtt.Barcaforever írta:Annyi jó játékost, nevel ki az utánképzés, h egyszerűen a szivem szakad meg, de a felét el kellesz adni idővel, mert lehetetlen ennyi embert beépíteni a csapatba a meglévő profik mellett.Pl:J. dos Santos,Pedro,Jeffren,Thiago,Gai.
Mind hatalmas játékosok, de lehetetlen ennyi embert a csapatba rakni.Ott van G. dos Santos, már szinte a mexikói válogatott oszlopos és meghatározó tagja és ki kell mondani, h nem fért be a kezdőbe, csak kis meccseken vagy csereként.
A fiatal srácot h hívják, aki a Hotspurs ellen 9esbe játszott?Nagggyyyon nagy megmozdulásai voltak.![]()
És ha lejjeb mész megtalálod a legnagyobbjátákosunkat: J-t. Ő bizony csatárPuyol05 írta:ezt nézzétek meg.
http://www.goal.com/en-india/people/mex ... dos-santos
ott a kép melletti Position-nál Midfilder van beírva, és ez helyes is. na de ami ott van bal oldalt táblázat (a srác ott van Valdes fölött) ott meg Goalkeeper-ként van feltüntetve.elég vicces
Kár. Nekem tetszett a játéka... A B csapatba min. jó lett volna.Fernando írta:Córcoles
BarcaRecre