Lehet,h velem van a baj de nekem bőven elég ha az összes meccsén csak egy gólt lő...palesz77 írta:úgylátszik velem van a bajén semmi extrát nem látok Jeffrenben. az összes meccsén a góllövésen kívül nem csinált szinte semmit.

Lehet,h velem van a baj de nekem bőven elég ha az összes meccsén csak egy gólt lő...palesz77 írta:úgylátszik velem van a bajén semmi extrát nem látok Jeffrenben. az összes meccsén a góllövésen kívül nem csinált szinte semmit.
Ruben Rochina,ha jól tudom!Nagy tehetség,ahogy a többiek is,csak rajtuk múlik,hogy mit hoznak ki magukból!:)Barcaforever írta:Annyi jó játékost, nevel ki az utánképzés, h egyszerűen a szivem szakad meg, de a felét el kellesz adni idővel, mert lehetetlen ennyi embert beépíteni a csapatba a meglévő profik mellett.Pl:J. dos Santos,Pedro,Jeffren,Thiago,Gai.
Mind hatalmas játékosok, de lehetetlen ennyi embert a csapatba rakni.Ott van G. dos Santos, már szinte a mexikói válogatott oszlopos és meghatározó tagja és ki kell mondani, h nem fért be a kezdőbe, csak kis meccseken vagy csereként.
A fiatal srácot h hívják, aki a Hotspurs ellen 9esbe játszott?Nagggyyyon nagy megmozdulásai voltak.![]()
Ha mindegyik srácot nem is tudjuk beépíteni a csapatba, örüljünk hogy tőlünk kerülnek ki, és ha nagy pályát fognak befutni büszkék lehetünk rá, és elmondhatjuk hogy ők a mi kezünk alól lettek azok akik. Egy ember van aki ha nem a Barcaba játszana, hanem mondjuk eligazolna vhova a szívem szakadna meg miatta, ő nem más mint az Muniesa. Sztem az utánpótlás egyik legnagyobb csillaga, Pedroval és Jeffrennel együtt.Barcaforever írta:Annyi jó játékost, nevel ki az utánképzés, h egyszerűen a szivem szakad meg, de a felét el kellesz adni idővel, mert lehetetlen ennyi embert beépíteni a csapatba a meglévő profik mellett.Pl:J. dos Santos,Pedro,Jeffren,Thiago,Gai.
Mind hatalmas játékosok, de lehetetlen ennyi embert a csapatba rakni.Ott van G. dos Santos, már szinte a mexikói válogatott oszlopos és meghatározó tagja és ki kell mondani, h nem fért be a kezdőbe, csak kis meccseken vagy csereként.
A fiatal srácot h hívják, aki a Hotspurs ellen 9esbe játszott?Nagggyyyon nagy megmozdulásai voltak.![]()
És ha lejjeb mész megtalálod a legnagyobbjátákosunkat: J-t. Ő bizony csatárPuyol05 írta:ezt nézzétek meg.
http://www.goal.com/en-india/people/mex ... dos-santos
ott a kép melletti Position-nál Midfilder van beírva, és ez helyes is. na de ami ott van bal oldalt táblázat (a srác ott van Valdes fölött) ott meg Goalkeeper-ként van feltüntetve.elég vicces
Kár. Nekem tetszett a játéka... A B csapatba min. jó lett volna.Fernando írta:Córcoles
BarcaRecre
Igazad van, ezek szerint kiestek, nem játszanak elődöntőt.LG írta:Sztem ez a harmadik volt. Nyertek a törökök ellen, kikaptak a szerbektől, és akkor ezek szerint a franciáktól is. Csak azt nem értem, igy hogy lehetnek másodikakMa volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.
3.-ak.LG írta:Sztem ez a harmadik volt. Nyertek a törökök ellen, kikaptak a szerbektől, és akkor ezek szerint a franciáktól is. Csak azt nem értem, igy hogy lehetnek másodikakMa volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.
Ugy mint az Amerikaiak a Konfoderacios Kupan.LG írta:Sztem ez a harmadik volt. Nyertek a törökök ellen, kikaptak a szerbektől, és akkor ezek szerint a franciáktól is. Csak azt nem értem, igy hogy lehetnek másodikakMa volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.
Sztem ez a harmadik volt. Nyertek a törökök ellen, kikaptak a szerbektől, és akkor ezek szerint a franciáktól is. Csak azt nem értem, igy hogy lehetnek másodikakMa volt, a franciákkal játszottak, franciák nyertek 1-0ra.2 mecs után 3 ponttal másodikok a csoportba a spanyolok.