Bányász írta:Lehet,h velem van a baj de nekem bőven elég ha az összes meccsén csak egy gólt lő...

most lehet röhögni, de egy SZÉLSŐTŐL nekem az
egész meccsen egy gólt lőttem, és semmi mást nem csináltam nem elég! ez van. ott van Pedro, nekem az a minimum a BARCÁBAN, amit ő produkál a szélen. Jeffren lehet jó lenne középcsatárnak,(sajnos jobban oldja meg eddig a helyzeteit mint Bojan

) de amit a szélen produkál, az édeskevés. hogyan lehete akár Messi cseréje is, ha nem képes egy jó ütemű passzra vagy egy jó cselre(nehogy valaki belinkeljen egy youtubos videót róla, hogy a csapatban hogy villog a sok amatőr között) Még Gai is jobb volt szerintem a maga 17 évével vagy mennyivel. van bene kreativitás, és képes egy normális cselre. nem azt csinálja, amit már leírtam lejjebb. szóval igen, nekem ez kevés.(nemtudom, hogy láttad-e a meccset, de nem hiszem, hogy meg vagy elégedve azzal amit csinált tegnap játék közben. vagy ha igen, elég alacsonyan van a léc

a gól nem minden!

)
nekem ez a véleményem, lehet röhögni, de ő ide kevés szerintem.
(amúgy ennyi erővel Jeffren meg Pedro a csapat legjobbja, mert ők lőtték a legtöbb gólt...

)