2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Robbenmerx írta:vele csak az a baj, hogy minden 10. lépés után megsérülZlatan Boy írta:Másrészt visszont a tegnap olvastam egy érdekes hirt, miszerint a Real Madrid elakarja adni Robbent!!!
vele csak az a baj, hogy minden 10. lépés után megsérülZlatan Boy írta:Másrészt visszont a tegnap olvastam egy érdekes hirt, miszerint a Real Madrid elakarja adni Robbent!!!
Andris ezzel arra akart rávilágítani, hogy mennyi saját nevelés is van a csapatban. Ha megnézed egytől-egyig mindenki saját nevelés..merx írta:na én így biztos nem indulnék neki a szezonnak esetleg valami gyengébb vagy már nem lényeges meccsnek.lionelmessi19 írta: Azért egy erős gondolat:
-----------------------Valdes-------------------------
-V.Sanchez----Muniesa----Piqué--------Puyol-----
----------------------Busquets-----------------------
-----------Cesc------------------Xavi----------------
------Messi-----------Bojan----------Iniesta--------
sanchez, muniesa nem lehet kezdő, miért is lenne...
busquets még maradhat is ha yaya nem játékra kész
bojan pedig csak ibra miatt maradjon a padon, ha nem ibra lenne az "ellenfele" felőlem maradhatna kezdő csatár![]()
na meg puyol baloldalon?hogy hogy hogy?
ui.: köszönöm a hsz törlést már majdnem elfelejtettem, hogy milyen ez a fórum
Gondolom azért, hogy ne megint Touré játsszon a BL-döntőben belső védőtChino írta:Igazán én sem értem miért van ennyire szükség belső védőre.
na én így biztos nem indulnék neki a szezonnak esetleg valami gyengébb vagy már nem lényeges meccsnek.lionelmessi19 írta: Azért egy erős gondolat:
Tulajdonképpen csak D.Alves, Yaya, és Ibra kellene ebbe a csapatba-na meg esetleg Henry.lionelmessi19 írta: Azért egy erős gondolat:
Talán ezzel is megüthetnénk a világot. Durva a LaMasia, sokadjára is elcsodálkozom.
lionelmessi19 írta:Nekünk nem kell feltétel nélkül csatlakoznunk ehhez az őrült piachoz amit Perez papa kialakított.
Mindenesetre talán a 40et se sajnálnám, egyre szimpatikusabb a gondolat. Persze csak úgy, hogy be is jön. Megmondom őszintén nem 100%ra mondanám hogy Cesc beváltja itt a hozzá fűzött reményeket. Mostanában meglehetősen kiábrándítóan játszik. (persze itt már 90+Samu elköltött pénznél járnánk, amit soknak éreznék, pláne triplázás után)
Azért egy erős gondolat:
Talán ezzel is megüthetnénk a világot. Durva a LaMasia, sokadjára is elcsodálkozom.
Primitive írta:Moutinho kp, és nem középső védőkanty írta:A tavalyi szezonja Moutinhonak nem sikerült a legjobban, de szerintem van benne fantázia.Alig múlt 20 amikor a Sporting csk-ja lett, tudom, h ez másodlagos, de nem érdemtelenül kapta meg.Szerintem ő egy jó vélasztás lenne és max 20 millió a reális áraCFirpo3 írta: Sokan Moutinho-t szeretnék. Hát... utánanéztem és tavaly 0 darab gólpasszt adott, ami nem éppen jó mutató.
Ja és mi az a 40 milka, amikor már ilyen Csigrinskijért kérnek 30-at?
Csigrinskij nem ér 30at, max 15öt, de azt is jó indulattal, de szerintem ő már nem fog jönni, nem lenne sok értelme az ő szerződtetésének. Bl-be se játszhatna és nem is aza játékos akire igazán szükségünk lenne.Ott van Pique, Puyol, Marquez Muniesa, Millito? ennyi bőven elég középső védőbőlAmúgy se látnám szivesen a keretben...
Moutinho kp, és nem középső védőkanty írta:A tavalyi szezonja Moutinhonak nem sikerült a legjobban, de szerintem van benne fantázia.Alig múlt 20 amikor a Sporting csk-ja lett, tudom, h ez másodlagos, de nem érdemtelenül kapta meg.Szerintem ő egy jó vélasztás lenne és max 20 millió a reális áraCFirpo3 írta: Sokan Moutinho-t szeretnék. Hát... utánanéztem és tavaly 0 darab gólpasszt adott, ami nem éppen jó mutató.
Csigrinskij nem ér 30at, max 15öt, de azt is jó indulattal, de szerintem ő már nem fog jönni, nem lenne sok értelme az ő szerződtetésének. Bl-be se játszhatna és nem is aza játékos akire igazán szükségünk lenne.Ott van Pique, Puyol, Maequez Muniesa, Millito? ennyi bőven elég középső védőből
A tavalyi szezonja Moutinhonak nem sikerült a legjobban, de szerintem van benne fantázia.Alig múlt 20 amikor a Sporting csk-ja lett, tudom, h ez másodlagos, de nem érdemtelenül kapta meg.Szerintem ő egy jó vélasztás lenne és max 20 millió a reális áraCFirpo3 írta: Sokan Moutinho-t szeretnék. Hát... utánanéztem és tavaly 0 darab gólpasszt adott, ami nem éppen jó mutató.