lionelmessi19 írta:Nekünk nem kell feltétel nélkül csatlakoznunk ehhez az őrült piachoz amit Perez papa kialakított.
Mindenesetre talán a 40et se sajnálnám, egyre szimpatikusabb a gondolat. Persze csak úgy, hogy be is jön. Megmondom őszintén nem 100%ra mondanám hogy Cesc beváltja itt a hozzá fűzött reményeket. Mostanában meglehetősen kiábrándítóan játszik. (persze itt már 90+Samu elköltött pénznél járnánk, amit soknak éreznék, pláne triplázás után)
Azért egy erős gondolat:
-----------------------Valdes-------------------------
-V.Sanchez----Muniesa----Piqué--------Puyol-----
----------------------Busquets-----------------------
-----------Cesc------------------Xavi----------------
------Messi-----------Bojan----------Iniesta--------
Talán ezzel is megüthetnénk a világot. Durva a LaMasia, sokadjára is elcsodálkozom.
Sajnos Fabragas tényleg nem a legjobb mostanában. Arsenal meccset nem nagyon láttam, mert nem olyan fontos nekem az a klub, de a konföderációs kupát néztem és ott sok hibával pontatlanul és rosszul játszott a többiekhez képest.

Bár annak a tornának kicsi a tétje, stb stb, de azért mégis le lehet annyit szűrni, hogy nem a legjobb formáját hozza mostanában. Ha meg mégis Xavi-1 szintű lenne, akkor hatalmas erő lenne a kezünkben. Kp-n lenne normális rotálás lehetőség, avagy Ini bal támadóként is jó lenne, de én kp-ról nem nagyon vinném el, mert sztem a legkreatívabb játékos, picit más, mint Xavi, de ebbe nem megyek bele.

Annyi biztos, hogy sok variálási lehetőségünk lenne Cesc érkezésével.
Az a felállás nem gyenge! :shocked: Hátvédsor sztem egyedül jobb oldalon megy el a megengedett alatt, de a többi az mind kiváló. De ha nem lenne meg Cesc, akkor egy olyannal is ki lehetne állni, amiben Ini hátrább megy és Pedro játszik az ő helyén. Nekem az is elég ütőképes.
De ezt a támadó sort (Messi Bojan Ini) már tavaly év vége felé meg akartam nézni. A 3 óriás!

Mind3-n kb 170cm magasak! Egy picit lomhább védelmű csapat ellen tuti így küldeném fel egyszer a csapatot!