Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az tuti,h folyamatosan menni fog a hasonlítgatás Samuhoz,de ez valamilyen szinten érthető is.Van kihez,mihez hasonlítani,hisz egy borzasztó fontos poszt kiváló playájának helyére érkezettMikaos írta: Nekem is bökte az a kifejezés, ezért írtam, hogy ne legyen Eto'o-zás meg ilyesmi.
De hát, ahogy te is írtad, ez valszeg elkerülhetetlen lesz már a mai meccs után is.
Amúgy szerintem Ibra a No.1, de ezt itt Ibra-topikjában szerintem nyugodt szívvel kijelenteni, aki ráadásul egy Barca-játékos, kedvenc csapatunk játékosa, ezáltal ez teljesen normális jelenség. Akkor lesz nem normális, ha ebben a topikban mást nevezünk meg a világ legjobbjának - szerintem.
ozsimiki írta: igen ebben teljesen egyetértek veled.
csupán bökte a szemem a világ legjobbja megnevezés.
Ordivel egyet is értek abban,h top5ös,az nem kétség. az sem,h alázattal ténykedett mindig, csak vhogy mégse NO1. szerintem.
el kell tellenie jó pár hónapnak,h az összehasonlításoknak értelmük legyen (mind Ibra itt, és Eto ott tekintetben), szóval ezt én itt abba is hagytam,de van egy olyan érzésem,h minden meccs után elég sokan meg fognak próbálkozni vele
igen ebben teljesen egyetértek veled.Mikaos írta:Ez mind szép és jó, de itt az Ibra topikban vagyunk. Semmi köze nincs Eto'o-hoz.
Feleslegesek az összehasonlítások. Főleg meccs előtt. De még a mai meccs után is felesleges lesz. Esetleg év végén lehet majd böngészni a statisztikákat, de addig minek játszadozni ezzel, hogy ki a legjobb?
Pep szerint Ibra, és most csakis ez a lényeg. A jelen és a jövő.
Szerintem úgy értették, hogy a világ legjobb csatára!messideco írta:Syerintem is nagzon jo jatekos. A top 5 ayert kicsit tulyas, ott Messi, Xavi stb van, ezen lehet vitatkozni. Sosem volt tul sztarolva, es ezt szerettem benne igzan.Ordog írta:Sztem nyugodtan említhetjük a világ legjobbjának Eto'o-t. De legalábbis top5-nek.
Ibra pedig remelem a kezdoben lesz, csakugy mint Ini,Messi es Titi.
A Top5-ben Pelé, Maradona, Van Basten min.messideco írta:Syerintem is nagzon jo jatekos. A top 5 ayert kicsit tulyas, ott Messi, Xavi stb van, ezen lehet vitatkozni. Sosem volt tul sztarolva, es ezt szerettem benne igzan.Ordog írta:Sztem nyugodtan említhetjük a világ legjobbjának Eto'o-t. De legalábbis top5-nek.
Ibra pedig remelem a kezdoben lesz, csakugy mint Ini,Messi es Titi.
Syerintem is nagzon jo jatekos. A top 5 ayert kicsit tulyas, ott Messi, Xavi stb van, ezen lehet vitatkozni. Sosem volt tul sztarolva, es ezt szerettem benne igzan.Ordog írta:Sztem nyugodtan említhetjük a világ legjobbjának Eto'o-t. De legalábbis top5-nek.
ez nem így van szntem, ebben már több igazság is lehet.Rivaldo11 írta:A világ legjobb, a játékrendszrünkbe leginkább passzoló csatárát kell pótolnia.
Nem lesz egyszerű...
Én azt álmodtam, hogy egy irgalmatlan felsőkapufárólalécmögépattanó' gólt rúg.Sanama írta:Alig várom már a holnap estét,hogy vége láthassam Barca mezben játszani.
Nagyon kíváncsi leszek a hozzáállására, a mozgására és,hogy tud-e rögtön góllal bemutatkozni![]()
Ezt hol olvastad én úgy tom h nem komoly a sérülése és még nem eldöntött h jáccik-e vagy sem vagy vmiről lemaradtam?Fernando írta:Ha játszana se tudnád meg, mert Messi se játszik. Sztem azért egy 0-1-re jók vagyunk így kissé foghíjasan is.Mezner2 írta:Akkor ha jól tom Ibra ma nem fog játszani ugye![]()
Pedig szívesen megnéztem volna Messivel mit alkotnak
Ha játszana se tudnád meg, mert Messi se játszik. Sztem azért egy 0-1-re jók vagyunk így kissé foghíjasan is.Mezner2 írta:Akkor ha jól tom Ibra ma nem fog játszani ugye![]()
Pedig szívesen megnéztem volna Messivel mit alkotnak