Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2009.08.19. 16:37:42

Mikaos írta: Nekem is bökte az a kifejezés, ezért írtam, hogy ne legyen Eto'o-zás meg ilyesmi.
De hát, ahogy te is írtad, ez valszeg elkerülhetetlen lesz már a mai meccs után is.
Amúgy szerintem Ibra a No.1, de ezt itt Ibra-topikjában szerintem nyugodt szívvel kijelenteni, aki ráadásul egy Barca-játékos, kedvenc csapatunk játékosa, ezáltal ez teljesen normális jelenség. Akkor lesz nem normális, ha ebben a topikban mást nevezünk meg a világ legjobbjának - szerintem.
Az tuti,h folyamatosan menni fog a hasonlítgatás Samuhoz,de ez valamilyen szinten érthető is.Van kihez,mihez hasonlítani,hisz egy borzasztó fontos poszt kiváló playájának helyére érkezett :wink:
A többi résszel nem igazán értek egyet.Attól,h ez BARCA fórum és a Blaugrana playáiról beszélünk,még nem feltétlenül nekik kell lenniük a NR1-nek.Persze vannak ilyenek (Dani,Yaya,Xavi,Ini,Leo),de azért vannak,akiknek a topicjában mást kell megnevezni a világ legjobbjának.Szal talán az a normális,ha valóban azt a játékost nevezzük meg a top1-nek,aki valóban az és nem feltétlenül azt,aki ezen a poszton játszik a BARCELONA-ban :wink: (Vagy talán pölö VV,Abidal topicban is őket írnád a világ legjobjának? :twisted: )
Zlatan sokaknak a numero uno,de nem mindenkinek.Csatár poszton nehéz ezt eldönteni.Van,aki számára Samu az etalon,másnak Torres,esetleg Villa...
Szal attól,h itt játszik valaki,még nem tuti,h ő azonnal egyöntetűen a világ teteje :wink:
Szubjektív dolgok ezek.Nekem spec még mindenképpen előtte van Ibrának Samu a rangsorban.Még változhat ez,de egycsapásra attól még nem fog,h a bosnyák van itt,Eto'o meg olaszban.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.19. 14:38:32

ozsimiki írta: igen ebben teljesen egyetértek veled.
csupán bökte a szemem a világ legjobbja megnevezés.
Ordivel egyet is értek abban,h top5ös,az nem kétség. az sem,h alázattal ténykedett mindig, csak vhogy mégse NO1. szerintem.
el kell tellenie jó pár hónapnak,h az összehasonlításoknak értelmük legyen (mind Ibra itt, és Eto ott tekintetben), szóval ezt én itt abba is hagytam,de van egy olyan érzésem,h minden meccs után elég sokan meg fognak próbálkozni vele :)

Nekem is bökte az a kifejezés, ezért írtam, hogy ne legyen Eto'o-zás meg ilyesmi.
De hát, ahogy te is írtad, ez valszeg elkerülhetetlen lesz már a mai meccs után is.
Amúgy szerintem Ibra a No.1, de ezt itt Ibra-topikjában szerintem nyugodt szívvel kijelenteni, aki ráadásul egy Barca-játékos, kedvenc csapatunk játékosa, ezáltal ez teljesen normális jelenség. Akkor lesz nem normális, ha ebben a topikban mást nevezünk meg a világ legjobbjának - szerintem.
martin120
Jugador del Barça

2009.08.19. 14:37:35

Ez a kép a Nike oldaláról van :D :
Kép
Az biztos hogy hatalmas reklám fogás Ibra.Csak nem tudom hogy a reklámokból kapott pénzbőll hány százalék jár a Barcának.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.19. 14:31:00

Mikaos írta:Ez mind szép és jó, de itt az Ibra topikban vagyunk. Semmi köze nincs Eto'o-hoz.
Feleslegesek az összehasonlítások. Főleg meccs előtt. De még a mai meccs után is felesleges lesz. Esetleg év végén lehet majd böngészni a statisztikákat, de addig minek játszadozni ezzel, hogy ki a legjobb?
Pep szerint Ibra, és most csakis ez a lényeg. A jelen és a jövő.
igen ebben teljesen egyetértek veled.

csupán bökte a szemem a világ legjobbja megnevezés.

Ordivel egyet is értek abban,h top5ös,az nem kétség. az sem,h alázattal ténykedett mindig, csak vhogy mégse NO1. szerintem.

el kell tellenie jó pár hónapnak,h az összehasonlításoknak értelmük legyen (mind Ibra itt, és Eto ott tekintetben), szóval ezt én itt abba is hagytam,de van egy olyan érzésem,h minden meccs után elég sokan meg fognak próbálkozni vele :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.08.19. 14:29:40

Azért kíváncsi leszek,arra,hogy fog ma teljesíteni. Még ha csak barátságos meccs is lesz,a mentalitását azért le lehet majd szűrni...nem várok tőle feltétlen gólt,de akarást és aktivitást igen.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.19. 14:27:28

messideco írta:
Ordog írta:Sztem nyugodtan említhetjük a világ legjobbjának Eto'o-t. De legalábbis top5-nek.
Syerintem is nagzon jo jatekos. A top 5 ayert kicsit tulyas, ott Messi, Xavi stb van, ezen lehet vitatkozni. Sosem volt tul sztarolva, es ezt szerettem benne igzan.

Ibra pedig remelem a kezdoben lesz, csakugy mint Ini,Messi es Titi. :wink:
Szerintem úgy értették, hogy a világ legjobb csatára! :wink:

OFF: Egyszer sem találod el a SIG méretéd... :roll: Megint nagy! :wink: Vagy nem? Olyan szélesnek tűnik... :)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
House
Entrenador del Barça

2009.08.19. 14:26:37

messideco írta:
Ordog írta:Sztem nyugodtan említhetjük a világ legjobbjának Eto'o-t. De legalábbis top5-nek.
Syerintem is nagzon jo jatekos. A top 5 ayert kicsit tulyas, ott Messi, Xavi stb van, ezen lehet vitatkozni. Sosem volt tul sztarolva, es ezt szerettem benne igzan.

A Top5-ben Pelé, Maradona, Van Basten min. :) De sok féle TOP5 van. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
messideco
Presidente del Barça

2009.08.19. 14:24:33

Kép
"And my heart will leave you never."
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.19. 14:24:13

Ez mind szép és jó, de itt az Ibra topikban vagyunk. Semmi köze nincs Eto'o-hoz.
Feleslegesek az összehasonlítások. Főleg meccs előtt. De még a mai meccs után is felesleges lesz. Esetleg év végén lehet majd böngészni a statisztikákat, de addig minek játszadozni ezzel, hogy ki a legjobb?
Pep szerint Ibra, és most csakis ez a lényeg. A jelen és a jövő.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.08.19. 14:15:37

Sztem nyugodtan említhetjük a világ legjobbjának Eto'o-t. De legalábbis top5-nek. Amellett hogy rúg 30-at idényenként olyan alázattal meg küzdeni akarással játszik, a gyorsaságából adódó eredményes letámadásáról és "zavaró manővereiről" nem is beszélve......

Sok olyan "láthatatlan" dolgot csinál a pályán amitől Ő a legnagyobb(top5)

Ha néztük figyelmesen a bl-döntőt, a 2. gól is neki volt köszönhető, mert amit ott művelt labda nélkül a MU védői között, az is zseniális volt.

Az lett volna a legjobb, ha egy sikeréhes Eto'o-t jött vna saját maga hhelyére:DDD De háát azért Ibra is megteszi:D
Ibracadabra
Barça B

2009.08.19. 14:11:23

Szerintem varázsolni fog egy igazán szép gólt a Citynek :D
Én nagyon bízom benne, hogy sikerült felvenni a Barca ritmust az edzések során legalább egy kicsit, és, hogy társakkal is jól megérteti magát, meg megérti őket:D (tudom ennyi idő alatt, nem nagyon megy, de legalább egy kicsit)
na midn1 alényeg, h vágjon egy bombát a Citynek:D \:D/
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.19. 14:08:13

Rivaldo11 írta:A világ legjobb, a játékrendszrünkbe leginkább passzoló csatárát kell pótolnia.
Nem lesz egyszerű...
ez nem így van szntem, ebben már több igazság is lehet.

szerintem legalább 6-7 csatár oldotta volna meg úgy Eto'o feladatát, ilyen középpályás támogatással,mint Ő maga. világ legjobbjának még így sem mondanám,h szép statisztikával oldotta meg a feladatot.

Mindenesetre GO ZLATAN! Sikeres év lesz remélem neki is,és csapatnak is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.19. 13:42:05

Sanama írta:Alig várom már a holnap estét,hogy vége láthassam Barca mezben játszani.
Nagyon kíváncsi leszek a hozzáállására, a mozgására és,hogy tud-e rögtön góllal bemutatkozni :shock: :)
Én azt álmodtam, hogy egy irgalmatlan felsőkapufárólalécmögépattanó' gólt rúg. :D
De természetesen nem ma kell villogni, ellenben az elvárások nagyok lesznek vele szemben az idény során. A világ legjobb, a játékrendszrünkbe leginkább passzoló csatárát kell pótolnia.
Nem lesz egyszerű...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2009.08.19. 13:37:54

Én is így vagyok vele, sose bíztam ennyire egyetlen nagy igazolásban se. Persze nem ma várom a csodát, de remélem láthatunk majd akár ma is.

Csak aztán innen lehet nagyot koppanni, ilyen nagy elvárások mellett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.19. 13:26:06

Az ember reménykedik benne, hogy egy kicsit varázsolni fog ma este Ibra. A góllövés csak hab lenne a tortán!
Egy tök más stílusú és szerkezetű csapatban kell ma bemutatkoznia, ami egyáltalán nem lesz egyszerű. De a múltja hihetetlen: minden csapatában bizonyítani tudott, legyen az bármilyen stílusú is.

Ennyire "éhes" még nem voltam sose. Sem Roni, Sem Henry bemutatkozásánál...

szerk.: A ma esti teltház nem kis mértékben az ő érdeme :D
szerk2.: Most olvastam éppen, hogy a barcelonai svéd turizmus fellendült. 2 év alatt nem ment ennyi svéd ember Barcelonába, mint most 2 hét alatt :D Szerintem ez az ember már jócskán lefaragott abból a 45millából, pedig még jóformán bele se rúgott a labdába :D
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.18. 12:49:42

Alig várom már a holnap estét,hogy vége láthassam Barca mezben játszani.
Nagyon kíváncsi leszek a hozzáállására, a mozgására és,hogy tud-e rögtön góllal bemutatkozni :shock: :)
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.08.16. 16:51:08

Fernando írta:
Mezner2 írta:Akkor ha jól tom Ibra ma nem fog játszani ugye :?
Pedig szívesen megnéztem volna Messivel mit alkotnak :(
Ha játszana se tudnád meg, mert Messi se játszik. Sztem azért egy 0-1-re jók vagyunk így kissé foghíjasan is.
Ezt hol olvastad én úgy tom h nem komoly a sérülése és még nem eldöntött h jáccik-e vagy sem vagy vmiről lemaradtam?
már látom sry én voltam tudatlan :? :D
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.16. 16:47:24

Mezner2 írta:Akkor ha jól tom Ibra ma nem fog játszani ugye :?
Ha játszana se tudnád meg, mert Messi se játszik. Sztem azért egy 0-1-re jók vagyunk így kissé foghíjasan is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.08.16. 16:46:20

Akkor ha jól tom Ibra ma nem fog játszani ugye :?
roly10barca
Barça C

2009.08.16. 16:40:31

sztem Zlatan nem olyan jó mint Eto'o de lehet hogy spanyol jobban fekszik majd nek, és sztemmax 25 gólt fog lőni:D:D
ja és létszi szavazzatok az alábbi linken keresztül:
http://www.vizipipa.net/index.php?userid=103397
köszi:D
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.08.16. 15:41:49

http://www.youtube.com/watch?v=O2q8slUNF64&feature=fvst

Egy jó kis összeállítás Zlatan legszebb góljairól :shock: :shock:
Érdemes megnézni :wink:
tothjani20
Barça C

2009.08.15. 13:16:02

Ibrát én sem nagyon kedveltem, de úgy gondolom nagy igazolás volt és legalább 25 gól fog vágni.
Forza Barca
Andris
Adminisztrátor

2009.08.15. 13:00:27

Egyelőre LGvel értek egyet ebben a témában, de már nagyon várom, hogy élőben rácáfoljon a dolgokra.

Tényleg nagyon nem kedveltem őt eddig. Persze amint valaki gránátvörös-kékbe öltözik, ez sokat változik hirtelen. De Ibrahimovicnak többet kell letennie az asztalra, hogy elfogadjam, mint régebben Alvesnek, és Henrynek.

Nagyon kritikus leszek.
De bízom is nagyon a játékában.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.14. 12:08:07

Meg az igy hatalmas baromság, h lassú Ibra. Erre mást nem tudok mondani. Elég megnézni pár gólját, abszolút nem volt probléma neki lefutni a védőket. Az utóbbi időkben meg már a kameruni gyorsasága is alaposan megkopott, szóval nagy külömbség nincs a két játékos gyorsasága között.
Chino
Llegenda del Barça

2009.08.14. 09:20:38

Igen. Ibra játékában az lesz a döntő hogy hogyan képes ezekkel a játékosokkal együtt dolgozni. Bár ezzel nem mondtam újat. Ha legalább olyan kiszolgálást kap mint Samu, akkor nagyon-nagyot nyrtünk vele. És ami nagyon fontos, hogy befejező csatárnak is nagyon jó sztem, legalábbis amennyi Inter meccset láttam. Talán arra kellene ösztönözni, hogy többet mozogjon mezőnyben (úgy értem hátrafelé is. Amire kiváncsi leszek, hogy Henryval mennyit fogják változtatni a helyüket, mert én Samuból ezt hiányoltam. Ibrát többször láttam szélről betörni is és nem volt rossz. Eto'o (bár ezt centerként pótolta) szélen nem volt hatékony, de Henry középen is nagyon jó formát mutatott. Ezzel sokat nőne a taktikai repertoár.
Forca Barca!!!!
Lezárt