Mikaos írta:
Nekem is bökte az a kifejezés, ezért írtam, hogy ne legyen Eto'o-zás meg ilyesmi.
De hát, ahogy te is írtad, ez valszeg elkerülhetetlen lesz már a mai meccs után is.
Amúgy szerintem Ibra a No.1, de ezt itt Ibra-topikjában szerintem nyugodt szívvel kijelenteni, aki ráadásul egy Barca-játékos, kedvenc csapatunk játékosa, ezáltal ez teljesen normális jelenség. Akkor lesz nem normális, ha ebben a topikban mást nevezünk meg a világ legjobbjának - szerintem.
Az tuti,h folyamatosan menni fog a hasonlítgatás Samuhoz,de ez valamilyen szinten érthető is.Van kihez,mihez hasonlítani,hisz egy borzasztó fontos poszt kiváló playájának helyére érkezett
A többi résszel nem igazán értek egyet.Attól,h ez BARCA fórum és a Blaugrana playáiról beszélünk,még nem feltétlenül nekik kell lenniük a NR1-nek.Persze vannak ilyenek (Dani,Yaya,Xavi,Ini,Leo),de azért vannak,akiknek a topicjában mást kell megnevezni a világ legjobbjának.Szal talán az a normális,ha valóban azt a játékost nevezzük meg a top1-nek,aki valóban az és nem feltétlenül azt,aki ezen a poszton játszik a BARCELONA-ban

(Vagy talán pölö VV,Abidal topicban is őket írnád a világ legjobjának?

)
Zlatan sokaknak a numero uno,de nem mindenkinek.Csatár poszton nehéz ezt eldönteni.Van,aki számára Samu az etalon,másnak Torres,esetleg Villa...
Szal attól,h itt játszik valaki,még nem tuti,h ő azonnal egyöntetűen a világ teteje
Szubjektív dolgok ezek.Nekem spec még mindenképpen előtte van Ibrának Samu a rangsorban.Még változhat ez,de egycsapásra attól még nem fog,h a bosnyák van itt,Eto'o meg olaszban.