Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha már itt tartunk Gudhjonsent minek kell "szidni" egy olyan meccsen amikor pályán sincs...Fernando írta:Keita? Mi a vérerest kell szidni Keitát? Mi az amit rosszul csinált? Az elérhetetlen labdákra is sprintelt kúzdött, hajtott, és nem úgy mint Gudjohnsen, tehetség nélkül. Rengeteg ponts jó passzai, keresztlabdái voltak. Csak a lövéseket hiányoltam tőle. Nagyon jó bal lába van.
Hát nem tudom, elég sok labdát adott el.Fernando írta:Keita? Mi a vérerest kell szidni Keitát? Mi az amit rosszul csinált? Az elérhetetlen labdákra is sprintelt kúzdött, hajtott, és nem úgy mint Gudjohnsen, tehetség nélkül. Rengeteg ponts jó passzai, keresztlabdái voltak. Csak a lövéseket hiányoltam tőle. Nagyon jó bal lába van.
Na, ez az! Éles meccs van, ébresztő!fcbarca0827 írta:Először is: Ez nem egy barátságos mérkőzés...
Köszi, írtam isFecooo írta: foci@sport1tv.hu
Szerintem is jöjjön Dos Santos, mert amit Keita művel annál csak jobb lehet.lionelmessi19 írta:
Meglesz ez! De vagy passzoljunk Pedronak, vagy jöjjön Jeffren aki kicsit beljebb szokott játszani. És Keita helyére mindenképp Dos Santos. Sőt igazából most Tourét is lekapnám, Sergi a helyére.