danikaa10 írta:Fevernova írta:Én örülnék ha a Man City az első 3 ban végezne! Nagyon jó kis csapat , szimpatikus is! Örülnék neki ha meglepetést okoznának!
Szimpatikus?

Az, hogy összevásárolnak mindenkit

Pénz nélkül sehol se lennének.
Szerintem erre a szitifanok tesznek nagy ívben, tény a focihoz is pénz kell(remélem senkinek nem mondtam újat

), a mai nagy klubok mögött is óriási tőke van, annyi különbséggel, hogy amikor és ahogyan ők indultak és megszerezték a presztízsüket, arra már csak kevesen emléxenek, arról kevesen tudnak, úgy gondolom, h képmutatás lealacsonyítani a mancity-t, chelseat csak mert "összevásároltak" mindenkit, ők most kezdik el írni a történelmüket, verhetjük a mellünket az utánpótlásunkra (mindamellett teljes joggal), meg a nagyszerű stratégiánkra, de Laporta is jól összevásárolta magát a kezdetekkor, az elődeiről már nem is beszélve, ennél fogva adjuk meg a kellő tiszteletet a többi klubnak és a szurkolóinak.
A PL-nek meg külön jót tett a chelsea megerősödése és a citytől is azt várom, h ha nem is idén, de már jövőre beleszól az aranyba, idén elég ha csak megfricskázza városi szomszédját, vagy a poolt, játszik egy vérremenő rangadót a kékekkel és spec kíváncsian várom, hogy a befektetett pénz, vagy a low budgeten boszorkánykodó Wenger mester kerül ki győztesen...