Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jaj,na..kamaj írta: Ez semmi![]()
De ő az egész szezonban, minden kupát beleszámítva szerzett 3 gólt és adott kb. 7 gólpassz.sjd írta: Csak a bajnoki meccseket számoltam, de mind1
Wengert szerintem nem tudná átverni, ha tényleg nem csinálna semmit, majd megnézzük, Ramsey meg Wilshere mit tud.
(És a védekezés amúgy sem Denilson feladata lenne, hanem Songé)
Am 1880-ban alapították nem sok klub büszkélkedhet ilyen korai dátummal.Katalán88 írta:
A múltját nem nagyon tudnád emlegetni mert az nem nagy neki.
Csak a bajnoki meccseket számoltam, de mind1CFirpo3 írta:Mindezt 47(!) meccsen. Így már mégsem olyan jó statisztika. Nem tudom, hogy Te tavaly mennyi Arsenal meccset néztél, de hidd el, hogy bárkit kérdeznél meg, aki látta az összes/legtöbb meccsét, az azt mondja, amit Game.
Szerintem erre a szitifanok tesznek nagy ívben, tény a focihoz is pénz kell(remélem senkinek nem mondtam újatdanikaa10 írta:Szimpatikus?Fevernova írta:Én örülnék ha a Man City az első 3 ban végezne! Nagyon jó kis csapat , szimpatikus is! Örülnék neki ha meglepetést okoznának!Az, hogy összevásárolnak mindenkit
Pénz nélkül sehol se lennének.
A múltját nem nagyon tudnád emlegetni mert az nem nagy neki.kamaj írta:Azért a City utánpótlásakadémiája se semmi: Ireland; Sturridge (igaz ő pont ebben az idényben igazolt el); Wright-Phillips; Micah Richards; Michael Johnson; Onuoha, hogy csak a jelent emlegessem...kabekabe írta:Ízlések és pofonok. nekem nem szimpatikus az a csapat, ami a pénzre épít(Real Madrid, Man. City, Chelsea...), azt hiszik a pénz egyenlő egy jó csapattal. Ellenben egy Barca vagy Arsenal, nem költ annyit, saját nevelések, vagy olcsón megvett fiatalok, azt hiszem a tavalyi tripla a futball győzelme volt, ha a City elér valamit is az a pénzé.Fevernova írta:Én örülnék ha a Man City az első 3 ban végezne! Nagyon jó kis csapat , szimpatikus is! Örülnék neki ha meglepetést okoznának!
Azért a City utánpótlásakadémiája se semmi: Ireland; Sturridge (igaz ő pont ebben az idényben igazolt el); Wright-Phillips; Micah Richards; Michael Johnson; Onuoha, hogy csak a jelent emlegessem...kabekabe írta:Ízlések és pofonok. nekem nem szimpatikus az a csapat, ami a pénzre épít(Real Madrid, Man. City, Chelsea...), azt hiszik a pénz egyenlő egy jó csapattal. Ellenben egy Barca vagy Arsenal, nem költ annyit, saját nevelések, vagy olcsón megvett fiatalok, azt hiszem a tavalyi tripla a futball győzelme volt, ha a City elér valamit is az a pénzé.Fevernova írta:Én örülnék ha a Man City az első 3 ban végezne! Nagyon jó kis csapat , szimpatikus is! Örülnék neki ha meglepetést okoznának!
Hát Sagna sztem is jobb, 1értelmű. Denilson játéka nekem nagyon tetszik, jól passzol, hosszabb indításokból csak párat vállal be, de szerelnmi valamennyire tud és még nagyon fiatal. RvP-nél igazad van.Game90 írta:Eboué-nál nem a 2 elrontott passzal van a baj, hanem sztem össze-vissza futkározik, nem találja a helyét. Amikor jobbszélsőt játszott, akkor meg azt hitte, hogy ő CR... Sagna sokkal jobb nála.
Denilson sztem egy hatalmas alibi játékos. Passzolni maximum hátrafele vagy oldalra tud, 5 m-nél hosszabb passzt nem sokszor lehet látni tőle. Szerelni meg egyáltalán nem tud. Sztem zsarolja valamivel Wenger-t, hogy mindig a kezdőben van...
RvP-nek 2 PL meccs alatt volt 3 gólpassza, azért az nem rosszDe igaz, neki nem való a középcsatár poszt, nagyon hamar eltudja veszíteni a fejét a darálóban.
Mindezt 47(!) meccsen. Így már mégsem olyan jó statisztika. Nem tudom, hogy Te tavaly mennyi Arsenal meccset néztél, de hidd el, hogy bárkit kérdeznél meg, aki látta az összes/legtöbb meccsét, az azt mondja, amit Game.sjd írta:Azért a tavalyi 3 gól 7 gólpasszt nem nevezném alibi teljesítménynek.
Azért a tavalyi 3 gól 7 gólpasszt nem nevezném alibi teljesítménynek.Game90 írta:Denilson sztem egy hatalmas alibi játékos. Passzolni maximum hátrafele vagy oldalra tud, 5 m-nél hosszabb passzt nem sokszor lehet látni tőle. Szerelni meg egyáltalán nem tud. Sztem zsarolja valamivel Wenger-t, hogy mindig a kezdőben van...
Szimpatikus?Fevernova írta:Én örülnék ha a Man City az első 3 ban végezne! Nagyon jó kis csapat , szimpatikus is! Örülnék neki ha meglepetést okoznának!
Ízlések és pofonok. nekem nem szimpatikus az a csapat, ami a pénzre épít(Real Madrid, Man. City, Chelsea...), azt hiszik a pénz egyenlő egy jó csapattal. Ellenben egy Barca vagy Arsenal, nem költ annyit, saját nevelések, vagy olcsón megvett fiatalok, azt hiszem a tavalyi tripla a futball győzelme volt, ha a City elér valamit is az a pénzé.Fevernova írta:Én örülnék ha a Man City az első 3 ban végezne! Nagyon jó kis csapat , szimpatikus is! Örülnék neki ha meglepetést okoznának!
Én nagyon könnyen! A Citynek énse örülnék, mert ők csak a kiscsapatok ellen tudnak támadófocit játszani. A Tottenhamnek viszont örülnék, de akár az Evertonnak. Ettől függetlenül a szerintem marad minden a régiben: Chelsea, MU, Pool, Arsenal végkimenetet várok.Barcaman14 írta:Én nem örülnék neki ha vagy a City, a Tottenham, vagy akármelyik másik csapat befurakodna az első négy hely valamelyikére.Valahogy a BL-t nem tudom elképzelni a a nagy négyes nélkül.
Persze, Gallasé a hét gólja.Game90 írta:Arsenal - Portsmouth 4-1![]()
Almunia benézte a gólt, Eboué 0, Gallas és Vermaelen szinte hibátlan, Gibbs átlagos. Denilson észrevehetetlen, Diaby 2 gól, Fabregas is jó volt, sztem nincs komolyabb baja. Arshavintól többet várok, RvP gólpassz, de ő is lőhetett volna egy gólt, Eduardo gólpassz, sztem ő simán pótolja Adebayor-t.
Jövőhét szombaton MU - Arsenal!
U.i.: Gallas gólja mestermunka volt...
Elnézést kérek, hogy most ezt az 1 meccset éppen nem láttam, mivel ütközött a meccs ideje az Arsenaléval...ozsimiki írta:érdekes,h csak a szerinted nem megérdemelt 1-0ákat látod,és abból általánosítasz, nincs több kérdésem