raulgonz írta:...
Nanana, azért ezt ne...
Gyerekkorom óta, hosszú éveken át szurkoltam a Baugranának, s ez mindig is így lesz, ez már szerelem. Én igazi szurkolónak tartom magam. Ettől még talán el tudom szavalni a Magyar himnuszt, minden versszakát, ettől még történelemből kiváló a tudásom, ettől még van nemzeti öntudatom, ettől még magyar vagyok. A lehető legnyomorultabb hozzáállás ez részedről.
Ha úgy alakulna, egy újgazdag magyar csapat ott lenne a BL-ben, de hogyan szurkolhatnék nekik, amikor a kedvenc csapatom ellen játszanak?
Egyszerűen nincs olyan szurkoló szerintem, akinek van egy szerelme, s ha az pályára lép, akkor is tud szurkolni a másiknak.
Én egyébként is csak szimpatizálok csapatokkal, egyedül az FC Barcelonát tisztelem, s szeretem, s tudok szívből drukkolni nekik.
A magyar színekben induló egyéni sportolók, vagy válogatottak természetesen minden más előtt állnak, s játszhat bárkivel a DVSC, én is szorítok értük, de semmi extra. Ezt minek magyarázni? Hogyan lengethetném a DVSC zászlaját, ha azt se tudom mikor alapították? Azért azt hiszem itt a magyar, nem magyar kérdés igencsak ocsmány dolog. Az a baj, hogy sokan attól hiszik magukat magyarnak, hogy elmennek ilyen tömegrendezvényekre, hogy tartozzanak valahova. Ezért is mondják, hogy a birkák népe található meg itt Mo.-n. Nekem van saját elképzelésem, elveim, gondolataim, a "többséget" meg lesz@arom. Menj, s építs új országot, ha nem tetszik, legyen a neve USA. Gondolkodásmódban már megütöttük a mércét.
Szerintem azért tart itt Magyarország, és a magyar foci ahol tart...
Ilyenekbe inkább ne menjünk bele. Nagy emberek szeretnének mindig nagyot mondani, de valahogy neked most mégsem sikerült.
Akkor már én se maradjak ki: szerintem meg azért, mert úgy három évtizede szétlopják, ahogy minden mást.
Szimának legalább lesz megint szerencsejátékra pénze...
Ettől függetlenül szorítok a DVSC-nek, de egész egyszerűen ha a két csapat összekerülne, akkor ha megkínoznának sem tudnék egy számomra jelentéktelen csapatért szorítani.