Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bando8
Jugador del Barça

2009.08.25. 19:24:48

Lényeg ami lényeg kerüljön idén is Puyol kezébe a BL-serleg!!!:D:D
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.25. 19:21:50

bando8 írta:a szurkoló már csak szurkoló marad... nem tudom olvastátok-e h a cszka szófia hívei a Debrecent éltették szófiában... nem akarom összehasonlítani a spanyol és a magyar focit, csak arra akartam példát hozni h nem egyértelmű hogy egy ország álljon egy klubcsapat mögött. (persze ebbe megint beleköthettek mert a Barca katalán) Csak azt akartam mondani hogy egy Fradi drukkert nem kötelezhetsz arra h szurkoljon a Debrecennek. Én értelmes Fradi szurkolónak tartom magam és szorítok is a Debrecennek.
DE teljesen más érzéssel mintha a Fradi lenne ott. Akkor valószínűleg már valahol a stadion környékén lennék a jegyemet szorongatva.
Ahogy anno a Dinamo Zagreb szurkolói is köszönetet mondtak a Debrecennek, amiért szétkapták a Hajdukot. Én vegyes érzelmekkel fogadnám a Debreceb továbbjutását, egyrészt örülnék, h hosszú idő után magyar csapat van a BLban, viszont sajnálom, h épp az általam gyűlölt Debrecen az.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.25. 19:21:01

bando8 írta:Én értelmes Fradi szurkolónak tartom magam és szorítok is a Debrecennek.
DE teljesen más érzéssel mintha a Fradi lenne ott.
Jó, hát azt nem is mondtam, meg nem is gondoltam arra, hogy a Fradi drukkerek egyböl mennek venni loki mezt, meg a csapat logoját egyböl magukra tetoválják, de azért ahogy irtad te is szoritasz nekik, még ha csak egy kicsit is. :) :wink:
bando8
Jugador del Barça

2009.08.25. 19:15:48

a szurkoló már csak szurkoló marad... nem tudom olvastátok-e h a cszka szófia hívei a Debrecent éltették szófiában... nem akarom összehasonlítani a spanyol és a magyar focit, csak arra akartam példát hozni h nem egyértelmű hogy egy ország álljon egy klubcsapat mögött. (persze ebbe megint beleköthettek mert a Barca katalán) Csak azt akartam mondani hogy egy Fradi drukkert nem kötelezhetsz arra h szurkoljon a Debrecennek. Én értelmes Fradi szurkolónak tartom magam és szorítok is a Debrecennek.
DE teljesen más érzéssel mintha a Fradi lenne ott. Akkor valószínűleg már valahol a stadion környékén lennék a jegyemet szorongatva.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.25. 19:06:50

raulgonz írta:...
Nanana, azért ezt ne...

Gyerekkorom óta, hosszú éveken át szurkoltam a Baugranának, s ez mindig is így lesz, ez már szerelem. Én igazi szurkolónak tartom magam. Ettől még talán el tudom szavalni a Magyar himnuszt, minden versszakát, ettől még történelemből kiváló a tudásom, ettől még van nemzeti öntudatom, ettől még magyar vagyok. A lehető legnyomorultabb hozzáállás ez részedről.

Ha úgy alakulna, egy újgazdag magyar csapat ott lenne a BL-ben, de hogyan szurkolhatnék nekik, amikor a kedvenc csapatom ellen játszanak?

Egyszerűen nincs olyan szurkoló szerintem, akinek van egy szerelme, s ha az pályára lép, akkor is tud szurkolni a másiknak.

Én egyébként is csak szimpatizálok csapatokkal, egyedül az FC Barcelonát tisztelem, s szeretem, s tudok szívből drukkolni nekik.

A magyar színekben induló egyéni sportolók, vagy válogatottak természetesen minden más előtt állnak, s játszhat bárkivel a DVSC, én is szorítok értük, de semmi extra. Ezt minek magyarázni? Hogyan lengethetném a DVSC zászlaját, ha azt se tudom mikor alapították? Azért azt hiszem itt a magyar, nem magyar kérdés igencsak ocsmány dolog. Az a baj, hogy sokan attól hiszik magukat magyarnak, hogy elmennek ilyen tömegrendezvényekre, hogy tartozzanak valahova. Ezért is mondják, hogy a birkák népe található meg itt Mo.-n. Nekem van saját elképzelésem, elveim, gondolataim, a "többséget" meg lesz@arom. Menj, s építs új országot, ha nem tetszik, legyen a neve USA. Gondolkodásmódban már megütöttük a mércét.
Szerintem azért tart itt Magyarország, és a magyar foci ahol tart...
Ilyenekbe inkább ne menjünk bele. Nagy emberek szeretnének mindig nagyot mondani, de valahogy neked most mégsem sikerült.
Akkor már én se maradjak ki: szerintem meg azért, mert úgy három évtizede szétlopják, ahogy minden mást.

Szimának legalább lesz megint szerencsejátékra pénze... :lol:

Ettől függetlenül szorítok a DVSC-nek, de egész egyszerűen ha a két csapat összekerülne, akkor ha megkínoznának sem tudnék egy számomra jelentéktelen csapatért szorítani.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.25. 19:19:41-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.08.25. 19:05:50

Danka00792 írta:Az teljesen más... ne hasonlitsuk a spanyol focit a magyarhoz. A spanyol sikerek azért megszokottak, miért szurkoltak volna nekünk a Real hivei, mikor ök is bármikor elérhetnek oda, a csucsra, mig ebben a kis Magyarországban, a sikerek azért nem anyira megszokottak, sokkal nagyobb dolog, ha már csak kijutunk a vb-re/eb-re, vagy most a bl-be. Itt nem az van, hogy pl egy (értelmes) fradi drukker nem szorit egy kicsit is a lokinak, mert jövöre ugyis kijut a fradi, nem, lehet hogy most 10-15(-20...) évig megint nem lesz lehetöség arra, hogy eljusson a bl fötábláig egy magyar csapat. Sokkal ritkábbak itt a sikerek. Szal:
GOGOGOGO LOKI!!!!!!! :lol: :lol:
Ezzel nagyon egyet tudok érteni és SZPARIS lévén a Loki legnagyobb riválisa ként is szurkolok a Lokinak h jusson a BL főtáblára hisz nem sűrűn esik meg egy magyar csapattal h idáig eljut.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Andris
Adminisztrátor

2009.08.25. 19:05:09

Hosszú idő után (4-5 év) leülök megnézni egy magyar csapatot. :)
Ajánlom hogy bejussanak.. :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.25. 18:52:27

bando8 írta:Nem hinném például h a Real hívei nekünk szurkoltak volna a BL-döntőn, pedig igen is jót tett a spanyol bajnokságnak,hogy a Barca megszakította a kialakuló félben lébő angol hegemóniát.
Az teljesen más... ne hasonlitsuk a spanyol focit a magyarhoz. A spanyol sikerek azért megszokottak, miért szurkoltak volna nekünk a Real hivei, mikor ök is bármikor elérhetnek oda, a csucsra, mig ebben a kis Magyarországban, a sikerek azért nem anyira megszokottak, sokkal nagyobb dolog, ha már csak kijutunk a vb-re/eb-re, vagy most a bl-be. Itt nem az van, hogy pl egy (értelmes) fradi drukker nem szorit egy kicsit is a lokinak, mert jövöre ugyis kijut a fradi, nem, lehet hogy most 10-15(-20...) évig megint nem lesz lehetöség arra, hogy eljusson a bl fötábláig egy magyar csapat. Sokkal ritkábbak itt a sikerek. Szal:
GOGOGOGO LOKI!!!!!!! :lol: :lol:
socio66

2009.08.25. 18:51:12

Nem kell általánosítani azért,kedves raulgonz,amit kiemeltél,az csak pár ember véleménye.
A többség szerintem tiszta szívből szurkol a Lokinak,most is,és a későbbiekben is.
Ha véletlenül összekerülnének a Barcával,akkor azért fura helyzet állna elő,de számomra egyértelmű,kinek a sikeréért szorítanék.
Ha megvernék a Barcelonát,az óriási szenzáció lenne,hetekig,hónapokig foglalkoznának a meccsel,elképesztő lökést adhatna a futballunknak.
Ha a Barca nyer,akkor semmi nem történik,azonkívül hogy letudnak egy számukra kötelező meccset.Ennyi. :)
Ha így nézzük,akkor már inkább a Loki,nem? Mégiscsak magyar vagyok,vagy mi.. :)
raulgonz
Barça B

2009.08.25. 18:43:29

Nem hinném például h a Real hívei nekünk szurkoltak volna a BL-döntőn, pedig igen is jót tett a spanyol bajnokságnak,hogy a Barca megszakította a kialakuló félben lébő angol hegemóniát. De egyszerűen ők a Real hívei és nem szeretnek Barca győzelmet látni és valahol ez természetes.
Én amelett, hogy Real Madridnak szurkolok egyértelműen örültem a Barcelona sikerének. Nem csak a hegemónia miatt, hanem szeretem a szép spanyol focit, és inkább egy spanyol (vagy baszk) csapat, mint egy német vagy egy milliárdos által létrehozott angol csapat. Az az igazság, hogy eltelik még pár év és (szerintem) a Barcelonán és a Real Madridon kívül nem nagyon lesz olyan csapat, amely felveszi ezekkel a csapatokkal majd a versenyt.
Ide most kellene valami frappánsat...
raulgonz
Barça B

2009.08.25. 18:36:40

Számomra is egyértelmű: a Blaugranának. Túl sok minden köt ehhez a klubhoz, hogy csak azért, mert többségében magyar játékosokról van szó nekik szurkolnék. Semmi kötődésem sincs, a múltjukról, történelmükről sem tudok semmit, abszolút hidegen hagy az NB1, s végül, a magyar mezőnyből egyedül a DVTK-val tudok szimpatizálni.
Hát azért ezek a hozzászólások elég durvák...nem is fűzök hozzájuk kommentárt. Szerintem azért tart itt Magyarország, és a magyar foci ahol tart...
Én pedig egyértelműen Barcának drukkolnék. Kb 10 éve nem láttam egy hazai meccset sem, de akkor sem néztem sokat. Most 1 játékosról sem tudnám elmondani hogy Magyarországon hol játszhat. Ha pl egy nekem semleges csapat ellen játszana a DVSC akkor valszínűleg a magyar csapatnak drukkolnék.
Csak VALÓSZÍNŰLEG...hihetetlen...:(
Ha viszont az egyenes kieséses szakaszban találkoznának(ami az egyik fél erőviszonyait nézve nem valószínű Very Happy )akkor egyértelműen a Barcanak szurkolnék.
Gratulálok nektek!
Ide most kellene valami frappánsat...
piton
Capitá del Barça

2009.08.25. 18:35:44

martin120 írta:Azért kicsit meg lepődnek majd a bolgárok hogy 32 ezer ember előtt kell majd játszani. :) Egyébként nem tudjátok hogy kint mennyien voltak?
Szófiában 25 ezer ember előtt játszott a Loki! :)
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
bando8
Jugador del Barça

2009.08.25. 18:32:33

Mielőtt elmondom mit gondolok az előttem szólok véleményéről kijelentem, hogy én is nézem ma a meccset és nagyon szorítok a Debrecennek.
De azért látni kell h az éremnek van egy másik oldala is. Nem hinném például h a Real hívei nekünk szurkoltak volna a BL-döntőn, pedig igen is jót tett a spanyol bajnokságnak,hogy a Barca megszakította a kialakuló félben lébő angol hegemóniát. De egyszerűen ők a Real hívei és nem szeretnek Barca győzelmet látni és valahol ez természetes. A Loki hívei megtisztelőnek vehetik ha egy olyan nagy múltú csapat szurkolói mint mondjuk az Újpest vagy a Fradi nem szorítanak neki. Ha nem teszik azt azért csinálják mert ellenfelet látnak benne. És a 4 bajnoki címmel álló Debrecennek ez igenis megtiszteltetés véleményem szerint. Szóval szerintem ne sanyarogjunk ha valaki nem szurkol teljesn szívéből a Debrecennek. Bevallom én is szívesebben látnám most a Fradit a helyükön. persze abban szerintem is nektek van igazatok, hogy ma este csak az lehet a jelszó h HAJRÁ DEBRECEN! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!

belegondolni sem merek micsoda érzés lenne ha pár hónap múlva a Barca játszana tétmeccset a Puskás stadionban. Biztosan képes lennék egy napig is sorba állni a jegyekért.
Lehet hogy nem fog tetszeni amit most mondok, de azon a meccsen már lehet nem a Debrecennek szurkolnék.:D
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.25. 18:15:51

lui1698 írta:Ma sztem mindenki nekik szurkol, értük szorít legyen fradista, lila vagy bármi más.
Pedig nem így van. Egyik ismerősöm iwiw üzenőfalon már az első meccs után "legközelebb kiestek kondás majmok"-kal gratulált, de ilyen "hajrá Levszki!" is rémlik.

Bár mostanában kevés dolgot olvasok tőle. Lehet, hogy köze lehet ahhoz, hogy az első Fradi meccs után "még 29 hátra van a csodás győzelmi sorozatból" mondatot engedett el. :D

Na, de nem is ez a lényeg, hanem hogy attól, mert valaki / valami magyar még nem feltétlenül áll mögé mindenki, ehhez kell mondjuk a mostani siralmas helyzet és ez a 15 év.
LM10 írta:Basszus....már a sorsolást is neten kell nézni :evil:
Szerintem annyira nem gáz, uefa.com mindig közvetít élőben.
LM10
Director del Fútbol

2009.08.25. 17:29:08

Basszus....már a sorsolást is neten kell nézni :evil:
Valbali
Capitá del Barça

2009.08.25. 17:27:40

herr.toth írta:
skadi írta:
LM10 írta:Utána néztem, de az eurosporton női foci miatt nem írják, h közvetítenék a sorsolást. Tudja vki, hogy melyik adó adja, ha közvetítik?
azt se tudom mikor lesz...
mikor lesz?
ha jol tudom csütörtök délben
Digisport, csütörtök 17.45.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.08.25. 17:26:11

Danka00792 írta:Már jóideje nem nézek semmi magyar focit, se válogatottat, se klubfocit, de most kezdek izgulni. :oops: Remélem továbbjut a Debrecen.
GO LOKI!!!!!!! \:D/ \:D/
Én is így vagyok vele, sőt igazság szerint soha nem is nagyon követtem a magyar bajnokságot, max. válogatott meccseket néztem.

Ebből adódik, hogy kedvenc csapatom sincs.
De ma este, van kedvenc csapatom: Debreceni Vasutas Sport Club :!:

Ma sztem mindenki nekik szurkol, értük szorít legyen fradista, lila vagy bármi más.

Nem akármi lesz itt, ha sikerül nekik. Akkora buli, hogy beleremeg a Hajdúság.

HAJRÁ LOKI :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
herr.toth
Barça B

2009.08.25. 17:20:53

skadi írta:
LM10 írta:Utána néztem, de az eurosporton női foci miatt nem írják, h közvetítenék a sorsolást. Tudja vki, hogy melyik adó adja, ha közvetítik?
mikor lesz?
ha jol tudom csütörtök délben
skadi
Capitá del Barça

2009.08.25. 17:19:57

mikor lesz?
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.25. 17:17:36

Már jóideje nem nézek semmi magyar focit, se válogatottat, se klubfocit, de most kezdek izgulni. :oops: Remélem továbbjut a Debrecen.
GO LOKI!!!!!!! \:D/ \:D/
LM10
Director del Fútbol

2009.08.25. 17:17:07

Utána néztem, de az eurosporton női foci miatt nem írják, h közvetítenék a sorsolást. Tudja vki, hogy melyik adó adja, ha közvetítik?
piton
Capitá del Barça

2009.08.25. 17:08:14

skadi írta:elösször jusson be a Debrecen.
aztán ha összesorsolják a Barcával,
akkor elkezdhetünk ezen agyalni...
Így van! Várjunk már egy napot vagy legalább 5-6 órát aztán lehet agyalni azon,h mennyibe kerül majd a jegy,meg h milyen ellenfeleket kapunk!!!!
Még nem vagyunk a főtáblán... :roll: :roll:
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
skadi
Capitá del Barça

2009.08.25. 16:58:12

elösször jusson be a Debrecen.
aztán ha összesorsolják a Barcával,
akkor elkezdhetünk ezen agyalni...
martin120
Jugador del Barça

2009.08.25. 16:27:51

Azért kicsit meg lepődnek majd a bolgárok hogy 32 ezer ember előtt kell majd játszani. :) Egyébként nem tudjátok hogy kint mennyien voltak?
Valbali
Capitá del Barça

2009.08.25. 16:26:36

Mondjuk ha madridot kapnánk, akkor azért is lenne jó, mert ő második kalapos, szóval ugyan a Barcát nem, de egy Chelsea/Liverpool/Milan még jöh mellé ((talán a legvékonyabb) Sevilla nem jöhente a margit miatt)...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Valbali 2009.08.25. 16:28:02-kor.
Kép
Lezárt