2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ahogy anno a Dinamo Zagreb szurkolói is köszönetet mondtak a Debrecennek, amiért szétkapták a Hajdukot. Én vegyes érzelmekkel fogadnám a Debreceb továbbjutását, egyrészt örülnék, h hosszú idő után magyar csapat van a BLban, viszont sajnálom, h épp az általam gyűlölt Debrecen az.bando8 írta:a szurkoló már csak szurkoló marad... nem tudom olvastátok-e h a cszka szófia hívei a Debrecent éltették szófiában... nem akarom összehasonlítani a spanyol és a magyar focit, csak arra akartam példát hozni h nem egyértelmű hogy egy ország álljon egy klubcsapat mögött. (persze ebbe megint beleköthettek mert a Barca katalán) Csak azt akartam mondani hogy egy Fradi drukkert nem kötelezhetsz arra h szurkoljon a Debrecennek. Én értelmes Fradi szurkolónak tartom magam és szorítok is a Debrecennek.
DE teljesen más érzéssel mintha a Fradi lenne ott. Akkor valószínűleg már valahol a stadion környékén lennék a jegyemet szorongatva.
Jó, hát azt nem is mondtam, meg nem is gondoltam arra, hogy a Fradi drukkerek egyböl mennek venni loki mezt, meg a csapat logoját egyböl magukra tetoválják, de azért ahogy irtad te is szoritasz nekik, még ha csak egy kicsit is.bando8 írta:Én értelmes Fradi szurkolónak tartom magam és szorítok is a Debrecennek.
DE teljesen más érzéssel mintha a Fradi lenne ott.
Nanana, azért ezt ne...raulgonz írta:...
Ilyenekbe inkább ne menjünk bele. Nagy emberek szeretnének mindig nagyot mondani, de valahogy neked most mégsem sikerült.Szerintem azért tart itt Magyarország, és a magyar foci ahol tart...
Ezzel nagyon egyet tudok érteni és SZPARIS lévén a Loki legnagyobb riválisa ként is szurkolok a Lokinak h jusson a BL főtáblára hisz nem sűrűn esik meg egy magyar csapattal h idáig eljut.Danka00792 írta:Az teljesen más... ne hasonlitsuk a spanyol focit a magyarhoz. A spanyol sikerek azért megszokottak, miért szurkoltak volna nekünk a Real hivei, mikor ök is bármikor elérhetnek oda, a csucsra, mig ebben a kis Magyarországban, a sikerek azért nem anyira megszokottak, sokkal nagyobb dolog, ha már csak kijutunk a vb-re/eb-re, vagy most a bl-be. Itt nem az van, hogy pl egy (értelmes) fradi drukker nem szorit egy kicsit is a lokinak, mert jövöre ugyis kijut a fradi, nem, lehet hogy most 10-15(-20...) évig megint nem lesz lehetöség arra, hogy eljusson a bl fötábláig egy magyar csapat. Sokkal ritkábbak itt a sikerek. Szal:
GOGOGOGO LOKI!!!!!!!![]()
Az teljesen más... ne hasonlitsuk a spanyol focit a magyarhoz. A spanyol sikerek azért megszokottak, miért szurkoltak volna nekünk a Real hivei, mikor ök is bármikor elérhetnek oda, a csucsra, mig ebben a kis Magyarországban, a sikerek azért nem anyira megszokottak, sokkal nagyobb dolog, ha már csak kijutunk a vb-re/eb-re, vagy most a bl-be. Itt nem az van, hogy pl egy (értelmes) fradi drukker nem szorit egy kicsit is a lokinak, mert jövöre ugyis kijut a fradi, nem, lehet hogy most 10-15(-20...) évig megint nem lesz lehetöség arra, hogy eljusson a bl fötábláig egy magyar csapat. Sokkal ritkábbak itt a sikerek. Szal:bando8 írta:Nem hinném például h a Real hívei nekünk szurkoltak volna a BL-döntőn, pedig igen is jót tett a spanyol bajnokságnak,hogy a Barca megszakította a kialakuló félben lébő angol hegemóniát.
Én amelett, hogy Real Madridnak szurkolok egyértelműen örültem a Barcelona sikerének. Nem csak a hegemónia miatt, hanem szeretem a szép spanyol focit, és inkább egy spanyol (vagy baszk) csapat, mint egy német vagy egy milliárdos által létrehozott angol csapat. Az az igazság, hogy eltelik még pár év és (szerintem) a Barcelonán és a Real Madridon kívül nem nagyon lesz olyan csapat, amely felveszi ezekkel a csapatokkal majd a versenyt.Nem hinném például h a Real hívei nekünk szurkoltak volna a BL-döntőn, pedig igen is jót tett a spanyol bajnokságnak,hogy a Barca megszakította a kialakuló félben lébő angol hegemóniát. De egyszerűen ők a Real hívei és nem szeretnek Barca győzelmet látni és valahol ez természetes.
Hát azért ezek a hozzászólások elég durvák...nem is fűzök hozzájuk kommentárt. Szerintem azért tart itt Magyarország, és a magyar foci ahol tart...Számomra is egyértelmű: a Blaugranának. Túl sok minden köt ehhez a klubhoz, hogy csak azért, mert többségében magyar játékosokról van szó nekik szurkolnék. Semmi kötődésem sincs, a múltjukról, történelmükről sem tudok semmit, abszolút hidegen hagy az NB1, s végül, a magyar mezőnyből egyedül a DVTK-val tudok szimpatizálni.
Csak VALÓSZÍNŰLEG...hihetetlen...Én pedig egyértelműen Barcának drukkolnék. Kb 10 éve nem láttam egy hazai meccset sem, de akkor sem néztem sokat. Most 1 játékosról sem tudnám elmondani hogy Magyarországon hol játszhat. Ha pl egy nekem semleges csapat ellen játszana a DVSC akkor valszínűleg a magyar csapatnak drukkolnék.
Gratulálok nektek!Ha viszont az egyenes kieséses szakaszban találkoznának(ami az egyik fél erőviszonyait nézve nem valószínű Very Happy )akkor egyértelműen a Barcanak szurkolnék.
Szófiában 25 ezer ember előtt játszott a Loki!martin120 írta:Azért kicsit meg lepődnek majd a bolgárok hogy 32 ezer ember előtt kell majd játszani.Egyébként nem tudjátok hogy kint mennyien voltak?
Pedig nem így van. Egyik ismerősöm iwiw üzenőfalon már az első meccs után "legközelebb kiestek kondás majmok"-kal gratulált, de ilyen "hajrá Levszki!" is rémlik.lui1698 írta:Ma sztem mindenki nekik szurkol, értük szorít legyen fradista, lila vagy bármi más.
Szerintem annyira nem gáz, uefa.com mindig közvetít élőben.LM10 írta:Basszus....már a sorsolást is neten kell nézni![]()
Digisport, csütörtök 17.45.herr.toth írta:ha jol tudom csütörtök délbenskadi írta:azt se tudom mikor lesz...LM10 írta:Utána néztem, de az eurosporton női foci miatt nem írják, h közvetítenék a sorsolást. Tudja vki, hogy melyik adó adja, ha közvetítik?
mikor lesz?
Én is így vagyok vele, sőt igazság szerint soha nem is nagyon követtem a magyar bajnokságot, max. válogatott meccseket néztem.Danka00792 írta:Már jóideje nem nézek semmi magyar focit, se válogatottat, se klubfocit, de most kezdek izgulni.Remélem továbbjut a Debrecen.
GO LOKI!!!!!!!![]()
ha jol tudom csütörtök délbenskadi írta:azt se tudom mikor lesz...LM10 írta:Utána néztem, de az eurosporton női foci miatt nem írják, h közvetítenék a sorsolást. Tudja vki, hogy melyik adó adja, ha közvetítik?
mikor lesz?
azt se tudom mikor lesz...LM10 írta:Utána néztem, de az eurosporton női foci miatt nem írják, h közvetítenék a sorsolást. Tudja vki, hogy melyik adó adja, ha közvetítik?
Így van! Várjunk már egy napot vagy legalább 5-6 órát aztán lehet agyalni azon,h mennyibe kerül majd a jegy,meg h milyen ellenfeleket kapunk!!!!skadi írta:elösször jusson be a Debrecen.
aztán ha összesorsolják a Barcával,
akkor elkezdhetünk ezen agyalni...