Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Andris
Adminisztrátor

2009.08.28. 04:38:24

Úgy mondják, akik értenek hozzá, hogy igen jó focis időnk lesz szombaton...
Remélem egy kis esőtől senki nem ijedezik, aki labdarúg. Esőben a legjobb. Mondjuk arra aránylag kevesebb az esély. De hűvös napot fogunk ki relatíve, úgy néz ki most..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.08.27. 23:18:28

A most a Sport1-en zajló lLiga-előzetesben Farkas Norbi azt mondta, hogy az első 'clásico november 28.-án lesz, amikoris nekem a Szávay Ági Fan Clubbal fanclubtalálkozóm lesz!
Kérlek Benneteket, hogy szombaton beszéljünk egy esetleges aznap esti közös 'clásico-nézésről valamelyik komolyabb tévés helyen!
De szeretnék egy 'clásico-s talit Veletek!
Nos?
K.
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.08.27. 22:55:54

Üdv!
Sajnos nem tudok menni húzzatok ki a listáról. :? :evil:
Itt a barátom egy évbe 1xer látom, és nem szeretne menni, velem ellentétbe.
Egyedül nem hagyhatom..Nagyon sajnálom
Nektek jó szorakozást, jó focit, jó kajálást, jó ivást(szolídan de helyettem is be lehet vágni egy sört)! :D
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.27. 21:51:29

Drigo írta:Annyiért már én is felcipelem a póker cuccom :P

Ebből a holnapi meccsnézésből lesz valami??? Csak mert én ~10-10:30ra érek fel este pestre és úgy néz ki, hogy nem lesz otthon nővérem, szóval ha van rá igén összeröffenhetnénk 1-2 órácskára, vagy ha néznétek együtt a meccset, utána csatlakozhatnátok hozzám :)
Kellene a testem.Gondoltam,csak nem mered leírni a nyílt fórumon.Na,majd holnap cica. :lol:

Csongor :arrow:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.27. 21:37:51

Annyiért már én is felcipelem a póker cuccom :P

Ebből a holnapi meccsnézésből lesz valami??? Csak mert én ~10-10:30ra érek fel este pestre és úgy néz ki, hogy nem lesz otthon nővérem, szóval ha van rá igén összeröffenhetnénk 1-2 órácskára, vagy ha néznétek együtt a meccset, utána csatlakozhatnátok hozzám :)
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.27. 21:30:13

Valószinű holnap nem leszek ugy hogy most mondom hogy kellemest talit :D érezétek jol magatokat jo focit . Hajrá BARCA
Visca El Barca
Kép
Szandi
Főnökasszony

2009.08.27. 19:12:56

Perrero írta:Saviola, szólj, hogy mikor és hova érkezel...

Többiek :!: Meccset nézni hova mentek?
Attól függ te hova mész :P Nálad nem lehetne? O:)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Andris
Adminisztrátor

2009.08.27. 19:12:15

Szerintem továbbra sincs helyszín..

Áki, sajnáljuk. :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2009.08.27. 16:19:59

Srácok, nagyon sajnálom, de idén nem tudok ott lenni veletek... :(
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.27. 16:18:23

Szandi írta:
Badi írta:

-tali: délelőtt 11 körül népligetben a megszokott helyen
-foci: kb fél 2-fél 5ig az Orczy kertben, ha sikerül lefoglalni
-kaja: ? aki a környéken tud helyet, írjon
-kocsma: lefoglaltam az ostert (margit híd budai hídfő) 20 személyre 19:30ra

Andris írta: Egy ilyen találkozó általában de. 10-11 közt kezdődik, a népligeti metróaluljáróban. A régi arcok közül mindig ott 1-2 minimum, és szépen gyűlik ott a csapat. Aki vonattal jön az odametrózik, ott helyben a buszpályaudvar, kocsival is oda szokás jönni. Amint megvagyunk, elindulunk egy (most még nemtudni hova) műfüves, kézilabda méretű pályára, amit asszem 3 órára szoktunk bérelni összedobott költségen. Tehát mindenki aki focizik. Ott feloszlunk 2-3 csapatra, és játszunk amíg bírunk/lehet. Általában a HFCB is ott van, mint külön csapat, idén még nemtom mi lesz velük, nem jeleztek. HFCB 'B' viszont tuti lesz viszont, mint különálló csapat. És akkor minden csapat mindegyikkel játszik amíg lehet. 10-15 (nememlékszem) perces meccsek talán..

Utána zuhany öltözködés, és spuri kajálni vhova. Tavaly a MOM park volt, szal egy pláza ahol mindenféle kajálda van, lehet válogatni. Idén is ezt a módszert támogatnám. Aztán továbbvonulunk egy kocsmaszerűbb helyre, amit szintén foglalunk. Ott aztán ivászat, amíg van foglalás, aztán meg tovább, ha engedik. Ha nem, akkor másik kocsma felé kell venni az irányt.

Természetesen egyik része sem kötelező, én pl eddig egyiken se voltam teljesen a végéig, de idén tervezem már mindenképp.

Van egy csapatnyi 12-15 évesünk asszem, tavaly legalábbis sokan voltak, és a társaság nagyrésze meg 16-22 szerintem, szal van bőven fiatalkorú. Egyébként pedig nem számít a kor, tényleg. VV19 pl tavaly volt, és talán 12 volt akkor, Csongor (Perrero) is tavaly jött először, ő meg már túl van a 70en. Egyik sem gáz, egyáltalán, és mindenki megtalálja a társaságot.
Kb 23szor lett már leírva. Bocs de harapós kedvemben vagyok.
Már megtaláltam, de azért köszönöm, felíratkozzak, vagy nem annyira fontos?
A focira mindenképpen jönnék, a kaja szintén valószínű, de az ivászat képlékeny, a feleségem nem jól bírja a labdarúgás szeretetét!:-)
És még jönne velem egy Barátom, ha minden igaz eredeti Kubala mezben!
Ő is labdarúgna természetesen, még nem láttam a mezt személyesen, de nagyon kíváncsi vagyok rá!
Üdv mindenkinek!
Szandi
Főnökasszony

2009.08.27. 16:01:33

Badi írta:

-tali: délelőtt 11 körül népligetben a megszokott helyen
-foci: kb fél 2-fél 5ig az Orczy kertben, ha sikerül lefoglalni
-kaja: ? aki a környéken tud helyet, írjon
-kocsma: lefoglaltam az ostert (margit híd budai hídfő) 20 személyre 19:30ra

Andris írta: Egy ilyen találkozó általában de. 10-11 közt kezdődik, a népligeti metróaluljáróban. A régi arcok közül mindig ott 1-2 minimum, és szépen gyűlik ott a csapat. Aki vonattal jön az odametrózik, ott helyben a buszpályaudvar, kocsival is oda szokás jönni. Amint megvagyunk, elindulunk egy (most még nemtudni hova) műfüves, kézilabda méretű pályára, amit asszem 3 órára szoktunk bérelni összedobott költségen. Tehát mindenki aki focizik. Ott feloszlunk 2-3 csapatra, és játszunk amíg bírunk/lehet. Általában a HFCB is ott van, mint külön csapat, idén még nemtom mi lesz velük, nem jeleztek. HFCB 'B' viszont tuti lesz viszont, mint különálló csapat. És akkor minden csapat mindegyikkel játszik amíg lehet. 10-15 (nememlékszem) perces meccsek talán..

Utána zuhany öltözködés, és spuri kajálni vhova. Tavaly a MOM park volt, szal egy pláza ahol mindenféle kajálda van, lehet válogatni. Idén is ezt a módszert támogatnám. Aztán továbbvonulunk egy kocsmaszerűbb helyre, amit szintén foglalunk. Ott aztán ivászat, amíg van foglalás, aztán meg tovább, ha engedik. Ha nem, akkor másik kocsma felé kell venni az irányt.

Természetesen egyik része sem kötelező, én pl eddig egyiken se voltam teljesen a végéig, de idén tervezem már mindenképp.

Van egy csapatnyi 12-15 évesünk asszem, tavaly legalábbis sokan voltak, és a társaság nagyrésze meg 16-22 szerintem, szal van bőven fiatalkorú. Egyébként pedig nem számít a kor, tényleg. VV19 pl tavaly volt, és talán 12 volt akkor, Csongor (Perrero) is tavaly jött először, ő meg már túl van a 70en. Egyik sem gáz, egyáltalán, és mindenki megtalálja a társaságot.
Kb 23szor lett már leírva. Bocs de harapós kedvemben vagyok.
miihii
KHAL

2009.08.27. 15:50:48

Leomessi14 írta:
senkialfonz40 írta:Szeretnék még kérdezni!:-)
A focit hol terveztétek, mert lehet, hogy csak 14.00 körül tudnék odaérni, és az esetleges programról többet is lehetne tudni?
A találkozó a népligetben pontosan hol lenne, ha mégis előbb csatlakoznék?

Üdv mindenkinek, és köszi! Alfonz
Olvassal vissza a topikban es minden kerdesedre valszt kapsz!
Ezt tudom most csak javasolni én is,mivel újonc leszek,így sokat nem tudok a részletekről.
A foci a Népligettől pár percre lesz vmi műfüves pályán,ennyit tudok.A pontos talihelyszínt sem tudom,de ha látsz 11 magasságában egy nagyobb csoportosulást,amiben gyanúsan sok a BARCA mezes (gondolom nem egy ember lesz ilyesmi szerelésben) valszeg jó helyen jársz.
:wink:
De sztem amint vmely jártasabb kollega jár erre,pontosabban fognak válaszolni a kérdéseidre.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.08.27. 15:41:13

senkialfonz40 írta:Szeretnék még kérdezni!:-)
A focit hol terveztétek, mert lehet, hogy csak 14.00 körül tudnék odaérni, és az esetleges programról többet is lehetne tudni?

Olvassal vissza a topikban es minden kerdesedre valszt kapsz!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.27. 15:38:44

miihii írta:
senkialfonz40 írta:Sziasztok!

Erre a találkozóra betelt a létszám vagy a fórumról bárki jöhet, aki regisztrált, és, ha igen, hol lészen a találkozó?

Üdv :oops:
Tudomásom szerint nem telik be a létszám,mivel nem buszon lesz a tali :lol:
Szal bárki jöhet,aki szeretne.
A találkozó a Népligetben lesz 11 magasságában.(DE korábban is leszünk már ott páran...).A további programról röviden:
fél 2től fél 5ig foci.
Utána eszem elvileg vmi plázában.
Aztán iszom az Oster nevezetű helyen.
Szeretnék még kérdezni!:-)

miihii
KHAL

2009.08.27. 15:18:14

senkialfonz40 írta:Sziasztok!

Erre a találkozóra betelt a létszám vagy a fórumról bárki jöhet, aki regisztrált, és, ha igen, hol lészen a találkozó?

Tudomásom szerint nem telik be a létszám,mivel nem buszon lesz a tali :lol:
Szal bárki jöhet,aki szeretne.
A találkozó a Népligetben lesz 11 magasságában.(DE korábban is leszünk már ott páran...).A további programról röviden:
fél 2től fél 5ig foci.
Utána eszem elvileg vmi plázában.
Aztán iszom az Oster nevezetű helyen.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.27. 15:10:28

Sziasztok!

rszergej
Capitá del Barça

2009.08.27. 15:04:03

Szandi írta:
Szergej, a rasztafiúúúra gondolsz? O:) Ő jöhet nyugodtan, szeretettel látjuk, tényleg :P Akartam is mondani múltkor tornán, hogy...hát na mindegy. Jöjjön csak :twisted: :) :P

Kurdt, hatalmas respect :)
Sajnos csalódást kell okoznom Szandi, de nem :( :lol: de ha gondolod, megkérdezem :) , bár asszem nem a foci híve, a többire szerintem szívesen jönne.
A másik gyerekre, akinek az első tornán, amin voltam be nem állt a szája, és szurkolt, néha túlzottan, madridistákat cinkelve :lol:
Kép
Szandi
Főnökasszony

2009.08.27. 14:55:47

rszergej írta:
maxilopez írta: Erre valamelyik modi tudna választ adni? :o

Bárkit hozhatsz....

Akkor lehet, hogy elhívom a HFCB B vezérszurkolóját 8)
Ja és ha jön akkor (foci helyett iszik, kaja helyett iszik, inni duplán, ha iszik bárhol elalszik) :lol: :lol:
am komolyra, ha jön(foci (nemtom), eszik, iszik, van szállása

Szergej, a rasztafiúúúra gondolsz? O:) Ő jöhet nyugodtan, szeretettel látjuk, tényleg :P Akartam is mondani múltkor tornán, hogy...hát na mindegy. Jöjjön csak :twisted: :) :P

Kurdt, hatalmas respect :)
kurdt
Megmentő :)

2009.08.27. 14:37:16

Na srácok Tim odaadta pénzt a kaukcióra én meg elmentem az Osterbe és elintéztem mindent; várnak minket szeretettel szombaton. :D

Timnek meg köszönöm szépen az sms-bókot! :D
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
rszergej
Capitá del Barça

2009.08.27. 13:52:33

maxilopez írta: Erre valamelyik modi tudna választ adni? :o

Bárkit hozhatsz....

Akkor lehet, hogy elhívom a HFCB B vezérszurkolóját 8)
Ja és ha jön akkor (foci helyett iszik, kaja helyett iszik, inni duplán, ha iszik bárhol elalszik) :lol: :lol:
am komolyra, ha jön(foci (nemtom), eszik, iszik, van szállása
Kép
gonosz
Jugador d'estrella

2009.08.27. 11:05:02

Hát én is szivesen találkoznék veletek végre, csak pont szombaton lesz egy esküvő, aztán ott kell lennem....de remélem majd valamelyik Barca-meccs közvetítését együtt is figyelhetjük. Jó mulatást mindenkinek a 7végére! Üdv!
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
maxilopez
Jugador d'estrella

2009.08.27. 10:57:29

maxilopez írta:Magammal hozhatnám a barátomat a focira?
Mert vidéki és pont jön a hétvégére, és nem hagyhatom egyedül. 16 éves múlt és egyesületi szinten focizik szereti a Barcát csak nincs regisztrálva a fórumon.
Na :?:
Erre valamelyik modi tudna választ adni? :o

Bárkit hozhatsz....
Válasz küldése