Badi írta:
-tali: délelőtt 11 körül népligetben a megszokott helyen
-foci: kb fél 2-fél 5ig az Orczy kertben, ha sikerül lefoglalni
-kaja: ? aki a környéken tud helyet, írjon
-kocsma: lefoglaltam az ostert (margit híd budai hídfő) 20 személyre 19:30ra
Andris írta:
Egy ilyen találkozó általában de. 10-11 közt kezdődik, a népligeti metróaluljáróban. A régi arcok közül mindig ott 1-2 minimum, és szépen gyűlik ott a csapat. Aki vonattal jön az odametrózik, ott helyben a buszpályaudvar, kocsival is oda szokás jönni. Amint megvagyunk, elindulunk egy (most még nemtudni hova) műfüves, kézilabda méretű pályára, amit asszem 3 órára szoktunk bérelni összedobott költségen. Tehát mindenki aki focizik. Ott feloszlunk 2-3 csapatra, és játszunk amíg bírunk/lehet. Általában a HFCB is ott van, mint külön csapat, idén még nemtom mi lesz velük, nem jeleztek. HFCB 'B' viszont tuti lesz viszont, mint különálló csapat. És akkor minden csapat mindegyikkel játszik amíg lehet. 10-15 (nememlékszem) perces meccsek talán..
Utána zuhany öltözködés, és spuri kajálni vhova. Tavaly a MOM park volt, szal egy pláza ahol mindenféle kajálda van, lehet válogatni. Idén is ezt a módszert támogatnám. Aztán továbbvonulunk egy kocsmaszerűbb helyre, amit szintén foglalunk. Ott aztán ivászat, amíg van foglalás, aztán meg tovább, ha engedik. Ha nem, akkor másik kocsma felé kell venni az irányt.
Természetesen egyik része sem kötelező, én pl eddig egyiken se voltam teljesen a végéig, de idén tervezem már mindenképp.
Van egy csapatnyi 12-15 évesünk asszem, tavaly legalábbis sokan voltak, és a társaság nagyrésze meg 16-22 szerintem, szal van bőven fiatalkorú. Egyébként pedig nem számít a kor, tényleg. VV19 pl tavaly volt, és talán 12 volt akkor, Csongor (Perrero) is tavaly jött először, ő meg már túl van a 70en. Egyik sem gáz, egyáltalán, és mindenki megtalálja a társaságot.
Kb 23szor lett már leírva. Bocs de harapós kedvemben vagyok.