Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kellene a testem.Gondoltam,csak nem mered leírni a nyílt fórumon.Na,majd holnap cica.Drigo írta:Annyiért már én is felcipelem a póker cuccom![]()
Ebből a holnapi meccsnézésből lesz valami??? Csak mert én ~10-10:30ra érek fel este pestre és úgy néz ki, hogy nem lesz otthon nővérem, szóval ha van rá igén összeröffenhetnénk 1-2 órácskára, vagy ha néznétek együtt a meccset, utána csatlakozhatnátok hozzám
Attól függ te hova mészPerrero írta:Saviola, szólj, hogy mikor és hova érkezel...
TöbbiekMeccset nézni hova mentek?
Már megtaláltam, de azért köszönöm, felíratkozzak, vagy nem annyira fontos?Szandi írta:Badi írta:
-tali: délelőtt 11 körül népligetben a megszokott helyen
-foci: kb fél 2-fél 5ig az Orczy kertben, ha sikerül lefoglalni
-kaja: ? aki a környéken tud helyet, írjon
-kocsma: lefoglaltam az ostert (margit híd budai hídfő) 20 személyre 19:30ra
Kb 23szor lett már leírva. Bocs de harapós kedvemben vagyok.Andris írta: Egy ilyen találkozó általában de. 10-11 közt kezdődik, a népligeti metróaluljáróban. A régi arcok közül mindig ott 1-2 minimum, és szépen gyűlik ott a csapat. Aki vonattal jön az odametrózik, ott helyben a buszpályaudvar, kocsival is oda szokás jönni. Amint megvagyunk, elindulunk egy (most még nemtudni hova) műfüves, kézilabda méretű pályára, amit asszem 3 órára szoktunk bérelni összedobott költségen. Tehát mindenki aki focizik. Ott feloszlunk 2-3 csapatra, és játszunk amíg bírunk/lehet. Általában a HFCB is ott van, mint külön csapat, idén még nemtom mi lesz velük, nem jeleztek. HFCB 'B' viszont tuti lesz viszont, mint különálló csapat. És akkor minden csapat mindegyikkel játszik amíg lehet. 10-15 (nememlékszem) perces meccsek talán..
Utána zuhany öltözködés, és spuri kajálni vhova. Tavaly a MOM park volt, szal egy pláza ahol mindenféle kajálda van, lehet válogatni. Idén is ezt a módszert támogatnám. Aztán továbbvonulunk egy kocsmaszerűbb helyre, amit szintén foglalunk. Ott aztán ivászat, amíg van foglalás, aztán meg tovább, ha engedik. Ha nem, akkor másik kocsma felé kell venni az irányt.
Természetesen egyik része sem kötelező, én pl eddig egyiken se voltam teljesen a végéig, de idén tervezem már mindenképp.
Van egy csapatnyi 12-15 évesünk asszem, tavaly legalábbis sokan voltak, és a társaság nagyrésze meg 16-22 szerintem, szal van bőven fiatalkorú. Egyébként pedig nem számít a kor, tényleg. VV19 pl tavaly volt, és talán 12 volt akkor, Csongor (Perrero) is tavaly jött először, ő meg már túl van a 70en. Egyik sem gáz, egyáltalán, és mindenki megtalálja a társaságot.
Badi írta:
-tali: délelőtt 11 körül népligetben a megszokott helyen
-foci: kb fél 2-fél 5ig az Orczy kertben, ha sikerül lefoglalni
-kaja: ? aki a környéken tud helyet, írjon
-kocsma: lefoglaltam az ostert (margit híd budai hídfő) 20 személyre 19:30ra
Kb 23szor lett már leírva. Bocs de harapós kedvemben vagyok.Andris írta: Egy ilyen találkozó általában de. 10-11 közt kezdődik, a népligeti metróaluljáróban. A régi arcok közül mindig ott 1-2 minimum, és szépen gyűlik ott a csapat. Aki vonattal jön az odametrózik, ott helyben a buszpályaudvar, kocsival is oda szokás jönni. Amint megvagyunk, elindulunk egy (most még nemtudni hova) műfüves, kézilabda méretű pályára, amit asszem 3 órára szoktunk bérelni összedobott költségen. Tehát mindenki aki focizik. Ott feloszlunk 2-3 csapatra, és játszunk amíg bírunk/lehet. Általában a HFCB is ott van, mint külön csapat, idén még nemtom mi lesz velük, nem jeleztek. HFCB 'B' viszont tuti lesz viszont, mint különálló csapat. És akkor minden csapat mindegyikkel játszik amíg lehet. 10-15 (nememlékszem) perces meccsek talán..
Utána zuhany öltözködés, és spuri kajálni vhova. Tavaly a MOM park volt, szal egy pláza ahol mindenféle kajálda van, lehet válogatni. Idén is ezt a módszert támogatnám. Aztán továbbvonulunk egy kocsmaszerűbb helyre, amit szintén foglalunk. Ott aztán ivászat, amíg van foglalás, aztán meg tovább, ha engedik. Ha nem, akkor másik kocsma felé kell venni az irányt.
Természetesen egyik része sem kötelező, én pl eddig egyiken se voltam teljesen a végéig, de idén tervezem már mindenképp.
Van egy csapatnyi 12-15 évesünk asszem, tavaly legalábbis sokan voltak, és a társaság nagyrésze meg 16-22 szerintem, szal van bőven fiatalkorú. Egyébként pedig nem számít a kor, tényleg. VV19 pl tavaly volt, és talán 12 volt akkor, Csongor (Perrero) is tavaly jött először, ő meg már túl van a 70en. Egyik sem gáz, egyáltalán, és mindenki megtalálja a társaságot.
Ezt tudom most csak javasolni én is,mivel újonc leszek,így sokat nem tudok a részletekről.Leomessi14 írta:Olvassal vissza a topikban es minden kerdesedre valszt kapsz!senkialfonz40 írta:Szeretnék még kérdezni!:-)
A focit hol terveztétek, mert lehet, hogy csak 14.00 körül tudnék odaérni, és az esetleges programról többet is lehetne tudni?
A találkozó a népligetben pontosan hol lenne, ha mégis előbb csatlakoznék?
Üdv mindenkinek, és köszi! Alfonz
Olvassal vissza a topikban es minden kerdesedre valszt kapsz!senkialfonz40 írta:Szeretnék még kérdezni!:-)
A focit hol terveztétek, mert lehet, hogy csak 14.00 körül tudnék odaérni, és az esetleges programról többet is lehetne tudni?
A találkozó a népligetben pontosan hol lenne, ha mégis előbb csatlakoznék?
Üdv mindenkinek, és köszi! Alfonz
Szeretnék még kérdezni!:-)miihii írta:Tudomásom szerint nem telik be a létszám,mivel nem buszon lesz a talisenkialfonz40 írta:Sziasztok!
Erre a találkozóra betelt a létszám vagy a fórumról bárki jöhet, aki regisztrált, és, ha igen, hol lészen a találkozó?
Üdv![]()
Szal bárki jöhet,aki szeretne.
A találkozó a Népligetben lesz 11 magasságában.(DE korábban is leszünk már ott páran...).A további programról röviden:
fél 2től fél 5ig foci.
Utána eszem elvileg vmi plázában.
Aztán iszom az Oster nevezetű helyen.
Tudomásom szerint nem telik be a létszám,mivel nem buszon lesz a talisenkialfonz40 írta:Sziasztok!
Erre a találkozóra betelt a létszám vagy a fórumról bárki jöhet, aki regisztrált, és, ha igen, hol lészen a találkozó?
Üdv
Sajnos csalódást kell okoznom Szandi, de nemSzandi írta:
Szergej, a rasztafiúúúra gondolsz?Ő jöhet nyugodtan, szeretettel látjuk, tényleg
Akartam is mondani múltkor tornán, hogy...hát na mindegy. Jöjjön csak
![]()
![]()
![]()
Kurdt, hatalmas respect
rszergej írta:maxilopez írta: Erre valamelyik modi tudna választ adni?
Bárkit hozhatsz....
Akkor lehet, hogy elhívom a HFCB B vezérszurkolóját![]()
Ja és ha jön akkor (foci helyett iszik, kaja helyett iszik, inni duplán, ha iszik bárhol elalszik)![]()
![]()
am komolyra, ha jön(foci (nemtom), eszik, iszik, van szállása
maxilopez írta: Erre valamelyik modi tudna választ adni?
Bárkit hozhatsz....
Erre valamelyik modi tudna választ adni?maxilopez írta:Magammal hozhatnám a barátomat a focira?
Mert vidéki és pont jön a hétvégére, és nem hagyhatom egyedül. 16 éves múlt és egyesületi szinten focizik szereti a Barcát csak nincs regisztrálva a fórumon.
Na