2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fecooo írta:ezt nem egészen értem... mitől irónikus?Rammstein írta:Megjegyezném, hogy szerintem eléggé ironikus, hogy a Barca csak gólkülönbséggel vezet és a Madrid gólarány 6:2(az mindegy, hogy ki lőtte
)
Real-Barca 2-6Fecooo írta:ezt nem egészen értem... mitől irónikus?
R.I.P.Pénteken este életét vesztette a klub egyik katalán szurkolója, miután köszöntötte Pellegrini érkező csapatát. A 17 éves lány Guti hatalmas rajongója volt, néhány perccel a játékosok elvonulása után elájult és már nem tudták megmenteni az életét. Guti a szombati mezét a lány családjának ajándékozta. Részvétem a családnak!
Pedro pár hete döntötte el a javunkra az Európai Szuperkupa döntőjét...sjd írta:Hát az biztos, hogy egy-két sérülés komolyan befolyásolhatja a bajnokság menetét, elég csak megnézni, h Granero hogy helyettesítette Ronaldot, és Pedro hogy Messit....
ezt nem egészen értem... mitől irónikus?Rammstein írta:Megjegyezném, hogy szerintem eléggé ironikus, hogy a Barca csak gólkülönbséggel vezet és a Madrid gólarány 6:2(az mindegy, hogy ki lőtte
)
igen láttam, de messi és iniesta halál nyugalommal szedte szét a getafe-t.Te láttad a Barca meccset? Igen is megkellett izzadnunk és igen is kellett mutatni nem is keveset a győzelemért.
zsuni írta:számomra az első 2 forulonól csak az derül ki, hogy a Madrid és a Barcelona is, izaadás nélkül be tudja húzni a kisebb meccseket.
A Barca jobban működik, mint csapat, viszont a Real kispadja erősebb. egyébként egyik csapatnak sem kellett semmit mutatni a 2 győzelem érdekében.
engem is rohadtul érdekelne mind2 stadion, és azt a 3-at aki nem akart volna bemenni, bedobtam volna kivülrőlA csoportból talán 3-n nem akartak bemenni egy kis sétára a stadionba és a csoport fele nagyon be akart menni, de hát ez van, ez is több volt, mint a semmi, de az biztos, hogyha ezt a Camp Nounál játsza el a tanár, akkor ott kiverem a biztosítékot és addig harcolok, míg be nem megyünk!
Az első gól tényleg szép volt, az nekem is tetszett. Ha még sok ilyet látok a Madridtól, akkor nem lesz bennem semmiféle utálat, vagy ellenszenv a Madriddal szemben, max nem fogom kedvelni.fir3bird írta:nem játszottunk jól, főleg az első félidőben, de pl Granero gólja, ill maga az akció szerintem élményszámba ment.
második félidő eleje is gyengére sikerült, köbö az uccsó 15-20 perc volt még élvezhető.
Kaká jól tolta, Benzema - Higu gyenge volt, viszont a védelem tetszett, sokszor választottak jó megoldás, az elmúlt évek legjobb védelme lehet ez a mostani. ráadásul a csere emberek is minőségiek.
szerintem senki ne vonjon le messzemenő következtetéseket, még csak a 2. tétmeccsünk volt, van még idő fejlődni, hosszú még a szezon.
jaja ne is menjünk bele. Mert el is kezdődik a szájkarate. De tisztelem benned, hogy madridista létedre tudsz ide a Barcásokhoz normálisan írni. Nagy szó, mert erre nem igen képesek azok a a madridisták akik errefelé tévednek.ferninho írta:sztem meg ti jobban tudtok szájkaratézniAbban az az érzésem alul maradunk a madridistákkal szemben .szóval ebbe felesleges belemenni
.
Sztem pont Arbeloa volt bizonytalan, nem elsősorban a védekezést tekintve, hanem a csapatjátékot. Pellnek rengeteg rotációs lehetősége van, nálunk ezt hiányolom a középpályáról!ferninho írta:Még szócskát a szöveg elejére és máris jóSemmi félnivaló nincs ettől a Realtól, egy beszari és nagyon gyenge Espanyolt vertek simán. Haladva a bajnokság közepébe erősödik bennem az érzés, hogy Kaka jobb focista, mint Ronaldo. Nagyon tetszik a játéka. A védelem sztem még bizonytalan, Pepe azért fog ezen segíteni, Benzema, Higu gyenge volt ma, RvN kiszoríthatja bármelyiket még ennyi idősen is.![]()
![]()
amúgy én még pepe mellett ramost is hiányolom ,bár arbeloa is perfektül megoldja a dolgokat
Még szócskát a szöveg elejére és máris jóSemmi félnivaló nincs ettől a Realtól, egy beszari és nagyon gyenge Espanyolt vertek simán. Haladva a bajnokság közepébe erősödik bennem az érzés, hogy Kaka jobb focista, mint Ronaldo. Nagyon tetszik a játéka. A védelem sztem még bizonytalan, Pepe azért fog ezen segíteni, Benzema, Higu gyenge volt ma, RvN kiszoríthatja bármelyiket még ennyi idősen is.
sztem meg ti jobban tudtok szájkaratézniAbban az az érzésem alul maradunk a madridistákkal szemben .
én meg téged nem szeretlekKi szereti a Gutit? Mert én k**vára UTÁLOM!!!!!!
Az tuti,h nagyjából jogosan általános vélemény.matyi25 írta:Csak általános vélemény, a mi meccsünkkel nincs kapcsolatban. Az se volt éppen jó meccs. És nem is játszottunk jól. De tavaly sok ilyen meccse volt a madridnak.miihii írta: Asszem ebbe nem pont a mai meccsünk után kéne dobálni.Ha a félidő 2:0 nem ide,egy szavunk sem lehetett volna,aztán mégis 2:0 ide![]()
Közben gól,eldőlt.2:0 ez is...Sajna most nem a katalánoknak
Közben szép Kaká akció. Ő a nyár igazolása nálam száz százalékig. Szimpatikus játékos, kár hogy a Madridba szerződött. De Perez jó vételt csinált vele.
Csak általános vélemény, a mi meccsünkkel nincs kapcsolatban. Az se volt éppen jó meccs. És nem is játszottunk jól. De tavaly sok ilyen meccse volt a madridnak.miihii írta: Asszem ebbe nem pont a mai meccsünk után kéne dobálni.Ha a félidő 2:0 nem ide,egy szavunk sem lehetett volna,aztán mégis 2:0 ide![]()
Közben gól,eldőlt.2:0 ez is...Sajna most nem a katalánoknak
ezt úgy írtad mintha ezt szégyelni kéne a madridistáknak...Igen ebben igazad van. Ez az amit e madrid mesterfokon művel. Behúzni olyan meccseket amelyek kiegyenlítettek, esetleg olyanokat is ahol rosszabbul játszanak.
Asszem ezt nem pont a mai meccsünk után kéne dobálni.Ha a félidő 2:0 nem ide,egy szavunk sem lehetett volna,aztán mégis 2:0 idematyi25 írta:Igen ebben igazad van. Ez az amit e madrid mesterfokon művel. Behúzni olyan meccseket amelyek kiegyenlítettek, esetleg olyanokat is ahol rosszabbul játszanak.Fernando írta:Szerintem behúzza a Real. Bár a meccsből egy képkockát nem látok, nem nézem, de ismerem a margót.