Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
ricko17
Barça C

2009.09.13. 11:49:54

Fecooo írta:
Rammstein írta:Megjegyezném, hogy szerintem eléggé ironikus, hogy a Barca csak gólkülönbséggel vezet és a Madrid gólarány 6:2 :D (az mindegy, hogy ki lőtte :))
ezt nem egészen értem... mitől irónikus? :roll:

Értékelem az ilyen hozzászólásokat akik két forduló után már egyértelműen jobbnak nyílvánítanak ki vkit és pocskondiázzák a másikat
Varatrix
Director del Fútbol

2009.09.13. 11:42:12

Fecooo írta:ezt nem egészen értem... mitől irónikus? :roll:
Real-Barca 2-6
Gondolom erre gondolt...

Pénteken este életét vesztette a klub egyik katalán szurkolója, miután köszöntötte Pellegrini érkező csapatát. A 17 éves lány Guti hatalmas rajongója volt, néhány perccel a játékosok elvonulása után elájult és már nem tudták megmenteni az életét. Guti a szombati mezét a lány családjának ajándékozta. Részvétem a családnak!
R.I.P. :(
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ab1daL
Director del Fútbol

2009.09.13. 11:36:46

Pénteken este életét vesztette a klub egyik katalán szurkolója, miután köszöntötte Pellegrini érkező csapatát. A 17 éves lány Guti hatalmas rajongója volt, néhány perccel a játékosok elvonulása után elájult és már nem tudták megmenteni az életét. Guti a szombati mezét a lány családjának ajándékozta. Részvétem a családnak! :( :cry:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.09.13. 10:33:40

sjd írta:Hát az biztos, hogy egy-két sérülés komolyan befolyásolhatja a bajnokság menetét, elég csak megnézni, h Granero hogy helyettesítette Ronaldot, és Pedro hogy Messit....
Pedro pár hete döntötte el a javunkra az Európai Szuperkupa döntőjét...
.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.13. 10:32:01

Rammstein írta:Megjegyezném, hogy szerintem eléggé ironikus, hogy a Barca csak gólkülönbséggel vezet és a Madrid gólarány 6:2 :D (az mindegy, hogy ki lőtte :))
ezt nem egészen értem... mitől irónikus? :roll:
sjd
Llegenda del Barça

2009.09.13. 10:13:53

Hát az biztos, hogy egy-két sérülés komolyan befolyásolhatja a bajnokság menetét, elég csak megnézni, h Granero hogy helyettesítette Ronaldot, és Pedro hogy Messit....

A meccset nézve úgy éreztem, hogy 3x játszott jól a Real, ebből kifolyólag elég ijesztő a helyzetkihasználás. (A gyep is ludas lehetett a gyengébb játékban)
Kaká megint a Milanos korszakát idézte, szerintem ha bármit nyernek majd, azt neki köszönhetik
Rammstein
Barça B

2009.09.13. 09:54:58

Megjegyezném, hogy szerintem eléggé ironikus, hogy a Barca csak gólkülönbséggel vezet és a Madrid gólarány 6:2 :D (az mindegy, hogy ki lőtte :))
zsuni
Capitá del Barça

2009.09.13. 09:34:49

Te láttad a Barca meccset? Igen is megkellett izzadnunk és igen is kellett mutatni nem is keveset a győzelemért.
igen láttam, de messi és iniesta halál nyugalommal szedte szét a getafe-t.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.13. 09:06:23

zsuni írta:számomra az első 2 forulonól csak az derül ki, hogy a Madrid és a Barcelona is, izaadás nélkül be tudja húzni a kisebb meccseket.
A Barca jobban működik, mint csapat, viszont a Real kispadja erősebb. egyébként egyik csapatnak sem kellett semmit mutatni a 2 győzelem érdekében.

Te láttad a Barca meccset? Igen is megkellett izzadnunk és igen is kellett mutatni nem is keveset a győzelemért. :wink:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2009.09.13. 08:53:27

számomra az első 2 forulonól csak az derül ki, hogy a Madrid és a Barcelona is, izaadás nélkül be tudja húzni a kisebb meccseket.
A Barca jobban működik, mint csapat, viszont a Real kispadja erősebb. egyébként egyik csapatnak sem kellett semmit mutatni a 2 győzelem érdekében.

A csoportból talán 3-n nem akartak bemenni egy kis sétára a stadionba és a csoport fele nagyon be akart menni, de hát ez van, ez is több volt, mint a semmi, de az biztos, hogyha ezt a Camp Nounál játsza el a tanár, akkor ott kiverem a biztosítékot és addig harcolok, míg be nem megyünk!
engem is rohadtul érdekelne mind2 stadion, és azt a 3-at aki nem akart volna bemenni, bedobtam volna kivülről :lol:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.13. 00:56:38

fir3bird írta:nem játszottunk jól, főleg az első félidőben, de pl Granero gólja, ill maga az akció szerintem élményszámba ment.
második félidő eleje is gyengére sikerült, köbö az uccsó 15-20 perc volt még élvezhető.
Kaká jól tolta, Benzema - Higu gyenge volt, viszont a védelem tetszett, sokszor választottak jó megoldás, az elmúlt évek legjobb védelme lehet ez a mostani. ráadásul a csere emberek is minőségiek.
szerintem senki ne vonjon le messzemenő következtetéseket, még csak a 2. tétmeccsünk volt, van még idő fejlődni, hosszú még a szezon. :)
Az első gól tényleg szép volt, az nekem is tetszett. Ha még sok ilyet látok a Madridtól, akkor nem lesz bennem semmiféle utálat, vagy ellenszenv a Madriddal szemben, max nem fogom kedvelni. :)

Ami viszont nekem feltűnt, hogy egyelőre szerintem Kakán múlik minden, ő a mozgatórugó, nélküle most szenvedne a csapat rendesen. De ott van, így az első fordulókat is át tudja vészelni a csapat, aztán akár be is indulhat, bár én még mindig nehéznek tartom és nem is gondolom, hogy fog valamikor is olyan tökéletesen működni, mint ahogy azt tette a Barcelona a múlt évben. És ha a Barca tudja megint azt hozni, vagy csak megközelíteni, akkor szerintem idén se lesz túl sok esélye a Madridnak.

Kicsit off.: Kb 37,5 órája lehetőségem volt megcsodálni a Bernabeu stadiont, de sajnos csak kívülről, mert elvileg volt időpontunk a múzeumba. :evil: A csoportból talán 3-n nem akartak bemenni egy kis sétára a stadionba és a csoport fele nagyon be akart menni, de hát ez van, ez is több volt, mint a semmi, de az biztos, hogyha ezt a Camp Nounál játsza el a tanár, akkor ott kiverem a biztosítékot és addig harcolok, míg be nem megyünk! :twisted: (Sajnos arra nem volt alkalmunk, hogy oda is elmenjünk, de majd talán jövőre. :D )
fir3bird
Entrenador del Barça

2009.09.13. 00:26:13

nem játszottunk jól, főleg az első félidőben, de pl Granero gólja, ill maga az akció szerintem élményszámba ment.
második félidő eleje is gyengére sikerült, köbö az uccsó 15-20 perc volt még élvezhető.
Kaká jól tolta, Benzema - Higu gyenge volt, viszont a védelem tetszett, sokszor választottak jó megoldás, az elmúlt évek legjobb védelme lehet ez a mostani. ráadásul a csere emberek is minőségiek.
szerintem senki ne vonjon le messzemenő következtetéseket, még csak a 2. tétmeccsünk volt, van még idő fejlődni, hosszú még a szezon. :)
matyi25
Capitá del Barça

2009.09.12. 22:25:06

ferninho írta:
Abban az az érzésem alul maradunk a madridistákkal szemben .
sztem meg ti jobban tudtok szájkaratézni :D szóval ebbe felesleges belemenni :)

.
jaja ne is menjünk bele. Mert el is kezdődik a szájkarate. De tisztelem benned, hogy madridista létedre tudsz ide a Barcásokhoz normálisan írni. Nagy szó, mert erre nem igen képesek azok a a madridisták akik errefelé tévednek.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.12. 22:22:46

Szerintem még nincs itt az ideje a komolyabb kritikáknak. Mi sem toltuk valami fényesen az első félidőben,sőőt..ellenünk két kapufa, Madrid ellen meg Espanyol kihagyott helyzetek.

eddig mindkét csapat hozta a kötelezőt,ami idény eleji formákat tekintve sokat számít, főleg madridéknál, ahol a kezdő elég jelentős része új igazolás,és a kulcs pozíciók többségében...

Kaka egy zseni, de remélem ez a zseni ezek után csak válogatott szinten ér el sikereket :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.09.12. 22:17:15

Az Espanyol nem adta fel a meccset, az biztos, ők ennyire képesek és látszik, hogy a védelmük az egyik leggyengébb a bajnokságban. Ennyire szervezetlen védelmet keveset látni a ligában (főleg a középpályán voltak gyengék). Nincs irányítójuk aki szervezte volna a játékot. Gyengék, ezen nincs mit ecsetelni de a Real nem is hagyta őket játszani.

Kaka pedig klasszis, csak örülni tudok, hogy a spanyol bajnokságban rúgja a bőrt. Egy élmény nézni a játékát. :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.12. 22:10:58

ferninho írta:
Semmi félnivaló nincs ettől a Realtól, egy beszari és nagyon gyenge Espanyolt vertek simán. Haladva a bajnokság közepébe erősödik bennem az érzés, hogy Kaka jobb focista, mint Ronaldo. Nagyon tetszik a játéka. A védelem sztem még bizonytalan, Pepe azért fog ezen segíteni, Benzema, Higu gyenge volt ma, RvN kiszoríthatja bármelyiket még ennyi idősen is.
Még szócskát a szöveg elejére és máris jó :D :D
amúgy én még pepe mellett ramost is hiányolom ,bár arbeloa is perfektül megoldja a dolgokat :)
Sztem pont Arbeloa volt bizonytalan, nem elsősorban a védekezést tekintve, hanem a csapatjátékot. Pellnek rengeteg rotációs lehetősége van, nálunk ezt hiányolom a középpályáról!
marci.
Jugador d'estrella

2009.09.12. 22:10:44

Beszari Espanyol?Érdekes.Szerintem nagyon is jók voltak,bátran zsugáztak,csak nem volt eredménye.

Nyertünk ez a lényeg.CR góljának kifejezetten örülök,nagy kő eshetett le a szivéről. :)
Az első félidő alapján zakót érdemeltünk volna,de a klasszisok kihozták a különbséget.
csakamadrid
ferninho
Madridista

2009.09.12. 22:03:41

Semmi félnivaló nincs ettől a Realtól, egy beszari és nagyon gyenge Espanyolt vertek simán. Haladva a bajnokság közepébe erősödik bennem az érzés, hogy Kaka jobb focista, mint Ronaldo. Nagyon tetszik a játéka. A védelem sztem még bizonytalan, Pepe azért fog ezen segíteni, Benzema, Higu gyenge volt ma, RvN kiszoríthatja bármelyiket még ennyi idősen is.
Még szócskát a szöveg elejére és máris jó :D :D
amúgy én még pepe mellett ramost is hiányolom ,bár arbeloa is perfektül megoldja a dolgokat :)
madridista
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.12. 22:01:09

ferninho
Madridista

2009.09.12. 21:57:27

Abban az az érzésem alul maradunk a madridistákkal szemben .
sztem meg ti jobban tudtok szájkaratézni :D szóval ebbe felesleges belemenni :)

na CR csak rúgott egyet :)
Ki szereti a Gutit? Mert én k**vára UTÁLOM!!!!!!
én meg téged nem szeretlek :wink:
nem tudom mi értelme ilyeneket beírogatni....
amúgy rendkivűl sok hiányos hírt nyomatott le a kommentátor és a Mahamadou Diarraból az 1. félidőben mamadu lett meg mamamu....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2009.09.12. 22:01:42-kor.
madridista
matyi25
Capitá del Barça

2009.09.12. 21:51:39

Persze igazad van benne. Megelőzendő a szájkaratét. Abban az az érzésem alul maradunk a madridistákkal szemben .
Kép
Visca el Barca

miihii
KHAL

2009.09.12. 21:48:18

matyi25 írta:
miihii írta: Asszem ebbe nem pont a mai meccsünk után kéne dobálni.Ha a félidő 2:0 nem ide,egy szavunk sem lehetett volna,aztán mégis 2:0 ide :wink:

Közben gól,eldőlt.2:0 ez is...Sajna most nem a katalánoknak :cry:
Csak általános vélemény, a mi meccsünkkel nincs kapcsolatban. Az se volt éppen jó meccs. És nem is játszottunk jól. De tavaly sok ilyen meccse volt a madridnak.

Közben szép Kaká akció. Ő a nyár igazolása nálam száz százalékig. Szimpatikus játékos, kár hogy a Madridba szerződött. De Perez jó vételt csinált vele.
Az tuti,h nagyjából jogosan általános vélemény.
De ettől még nem minden meccsükre igaz.Ma pölö nem az a tipikus bemákolós győzelem,ami tavaly is gyakran segítette őket.
Két helyeztüket belőtték,amíg a hazaiak csak lehetőségekig jutottak.Ennyivel jobb ma a reál,egy nem túl jó meccsen.
Ennyi.
Azért mondtam inkább én,h ezt ne most hangoztassuk,mert az ellenzék rögtön tud a maival kontrázni és nem hiszem,h szükség lenne feleslegesen belemenni megint a vagdalkozásba :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
matyi25
Capitá del Barça

2009.09.12. 21:43:50

miihii írta: Asszem ebbe nem pont a mai meccsünk után kéne dobálni.Ha a félidő 2:0 nem ide,egy szavunk sem lehetett volna,aztán mégis 2:0 ide :wink:

Csak általános vélemény, a mi meccsünkkel nincs kapcsolatban. Az se volt éppen jó meccs. És nem is játszottunk jól. De tavaly sok ilyen meccse volt a madridnak.

Közben szép Kaká akció. Ő a nyár igazolása nálam száz százalékig. Szimpatikus játékos, kár hogy a Madridba szerződött. De Perez jó vételt csinált vele.
Kép
Visca el Barca

ferninho
Madridista

2009.09.12. 21:41:57

Igen ebben igazad van. Ez az amit e madrid mesterfokon művel. Behúzni olyan meccseket amelyek kiegyenlítettek, esetleg olyanokat is ahol rosszabbul játszanak.
ezt úgy írtad mintha ezt szégyelni kéne a madridistáknak...
amúgy jobban játszunk az espanyolnál azért is lett 0:2 :wink: kaká szépen csinálta :)
madridista
miihii
KHAL

2009.09.12. 21:40:33

matyi25 írta:
Fernando írta:Szerintem behúzza a Real. Bár a meccsből egy képkockát nem látok, nem nézem, de ismerem a margót.
Igen ebben igazad van. Ez az amit e madrid mesterfokon művel. Behúzni olyan meccseket amelyek kiegyenlítettek, esetleg olyanokat is ahol rosszabbul játszanak.
Asszem ezt nem pont a mai meccsünk után kéne dobálni.Ha a félidő 2:0 nem ide,egy szavunk sem lehetett volna,aztán mégis 2:0 ide :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.09.12. 21:42:43-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lezárt