Mikaos írta:Páran azt mondtátok, hogy "otthagytunk 2 pontot". Ezzel teljes mértékben nem értek egyet.
Ez egy nagyon fontos 1 pont.
Épp ezért nagyon jól tette a Barca, hogy nem 7 emberrel támadott. Mou-féle csapatok csak erre várnak, hogy az ellenfél menjen fel támadni, és akkor egy gyors kontrából kialakulhatna akár egy 2 védő vs. 2 csatár helyzet, ami teljesen lutri. És mondjuk egy Eto'o-Milito páros képes eldönteni egy ilyen szitut.
Óvatos játék volt, de ez szerintem teljesen logikus volt a Giuseppe Meazza-ban az Inter ellen. Jó, én is jobban örültem volna a győzelemnek, csak azt mondom, hogy érthető az óvatosabb játék. És nem is vagyunk 100%-os formában.
Az első két mondat kivételével egyet értek.
Igaz,h nem volt szabad feladnunk a stabilitást és kitámadni egy lapra feltéve mindent.De ezzel a játékkal -,ami bőven elfogadható volt így, az idény elején- is simán hozható lett volna a meccs.Apró nüanszokon múlott a gólunk,góljaink.Sokkal többet tettünk a győzelemért és ha nem kombináljuk túl időnként,bátrabban lövünk távolabbról,meg is van.Ennél tulajdonképpen nem kellett volna többet kiadnunk a 3 pontért,csak pontosabbnak kellett volna lennünk a legvégén.Ezért is érezzük páran úgy,h benne maradt a meccsben 2 pont számunkra.
Mondjuk ez tényleg olyan meccsnek tűnt,amit ha egy hétig játszunk,akkor sem találunk be.Ilyen is van.Mint ahogy Titinho említette korábban -asszem másik topicban- ,tipikusan olyan meccsnek is tűnt ahol az esetek többségében a másik csapat szokta egy helyzetből belőni a győztes gólt.Szerencsére ez sem fordult ezúttal elő.
A játékkal úgy-ahogy elégedett vagyok,ugyanígy az egy ponttal is.Otthon már más lesz a szitu,meg kell ütni őket és kész.
Viszont a legszembetűnőbb hiányosság tegnap az átlövés volt.Idén eddig meglepően sokszor -a korábbiakhoz képest feltétlenül- kísérleteztünk az átlövésekkel.Ez bíztató pont volt erre a szezonra.Erre itt van az a meccs,amin igazán szükség lett volna rá és meg sem próbáltuk alkalmazni.Ezt vhogy nem tudom felfogni...